schaapjeschaapje.nl

134 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden880 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor schaapjeschaapje.nl

11 okt 2024
Ik had een Merinowol longsleeve besteld, zwart met kantje. Ik ontving een blauwe zonder kantje. Gebeld en er werd meteen opgenomen, al heel bijzonder in deze tijd! Een erg vriendelijke dame. Het goed exemplaar werd onmiddelijk gestuurd mét retoursticker. Uiteindelijk heb ik ze allebei gehouden! Dank voor de fijne service! En jullie kleding is heerlijk warm!
12 okt 2024
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat een leuk en positief verhaal beschrijft u hier! Terwijl het eigenlijk een fout met inpakken van ons betreft, waar we natuurlijk helemaal niet blij mee waren... Ik ben blij dat we het voor u naar tevredenheid opgelost hebben en dat u ook de warmte van de kleding waardeert. Vriendelijke groet van Wendie Hagendoorn
Juist de persoonlijke benadering behouden. Misschien de kleurbeschrijving aanpassen: komt vaak niet overeen met de echte kleur. Wellicht een voorbeeld erbij: ‘diepzee groen’, of: ‘de kleur van nat zand’…
12 okt 2024
Mijn kadobon werkte niet bij de bestelling, na 1 telefoontje was het direct opgelost top !
DA
Diana A.
Haarlem
4 okt 2024
Goede kwaliteit/pijs, al minstens 16 jaar fan van deze super fijne webshop.
12 okt 2024
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om u al meer dan 16 jaar als vaste klant te mogen rekenen. En ook goed om te lezen dat het klopt met de kwaliteit en ook met de prijs. Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
product "wollen fleece" daar mag wat meer gevarieerder kleur in komen.
Antwoord van schaapjeschaapje.nl
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik snap dat u wat meer kleur in de herenfleeces zou willen. We gaan het doorgeven aan onze leverancier Engel. Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
3 okt 2024
Makkelijk te bestellen snelle levering en goede kwaliteit produkten
12 okt 2024
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We proberen zo goed mogelijke kwaliteit te leveren en het is zo fijn dat alles klopt, wat u betreft! Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
23 uur geleden
Geweldig en sympathiek Ook aan de telefoon zeer behulpzaam
9 okt 2024
prachtige wol. Je krijgt wat er wordt beloofd en snel.
12 okt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over onze snelheid en de artikelen. Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
Fijne kwaliteit producten en de dag erna al in huis
Mooie kwaliteit, jammer dat het zo duur is.
7 okt 2024
Goede materialen en snel antwoord op vragen.
12 okt 2024
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We doen altijd erg ons best om zo goed en snel mogelijk vragen te beantwoorden. Ik ben blij dat dit ook gelukt is en ook dat u blij bent met de materialen, die we gekozen hebben. Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
5 okt 2024
De levering was onverwachts snel. Prima!
12 okt 2024
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We streven altijd naar zo snel mogelijke levering. Wat fijn dat dat bij u zo goed gelukt is. Vriendelijke groeten, Wendie Hagendoorn
Altijd goede kwaliteit en vlot geleverd!
Altijd goede kleding en snel geleverd
Fijne firma met mooie warme kleding!
Mooie artikelen en snelle levering
16 okt 2024
Goede service en fijne producten.
SV
Sonja V.