precondieet.nl/- Logo - Beoordelingen

precondieet.nl/

50 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden652 beoordelingen in totaal

7 nov 2023
eerst en vooral de producten koop ik al heel lang en ben er uiterst tevreden over ten tweede het transport is snel en nu ook makkelijk daar DPD ze met de post verstuurd en ik die dan kan afhalen in het postkantoor, wat makkelijk is want anders moest ik er voor thuis blijven

19 aug 2024
Doorrekenen van verzendkosten: bij twee units poeder kom je nét niet aan de limiet. Dat is irritant en niet ok voor bijna 100 euro bestelling.

Beoordelingen voor precondieet.nl/

13 sep 2024
Leuk dieet ik wissel wel af met chake en reep
CM
26 sep 2024
12 aug 2024
Wekelijks 1 kg kwijt. Goed vol te houden. Wel rond de 15.00 uur echt een honger gevoel,ondanks dat 12.00/12.30 uur heb gegeten, maar dat kan ik weerstaan. Dat is als ik op kantoor ben. In t weekend heb ik daar geen last van.
13 aug 2024
Indien u echt teveel last hebt van een hongergevoel kan u onze Kruiden Speciaal proberen, dat helpt echt. U mag ook rauwe groenten eten, zoals wortel, komkommer, selder, enz.
18 aug 2024
Ben van 5 aug begonnen en Ben 3kg kwijt heb geen honger tussen door ik raad het iedereen aan de smaken ook goed
20 aug 2024
10 aug 2024
19 aug 2024
12 jul 2024
Ik vind mijn smaak in de Shake en de soep. Op een bepaald moment blijft het gewicht wel een periode hangen. Dan moet je doorzetten…
12 jul 2024
Het kan inderdaad gebeuren dat het lichaam even moet stabiliseren vooraleer men opnieuw afvalt. Dankjewel dat u iedereen hebt aangemoedigd om door te zetten.
CM
25 jul 2024
Fijn product met verschillende smaken die mijn gewicht op peil houden,.
24 jul 2024

prima dieet

zeer goed dieet, veel smaken EN vooral ook lekkere smaken
10 jul 2024
Goede predictie, makkelijk in gebruik. Doen wat ze zeggen.
14 jul 2024
graag de beschrijving in het nederland ipv duits
25 jul 2024
Dat is een terechte opmerking. Helaas kunnen wij niet alle Europese talen op onze producten printen. Op onze site precon.eu vindt u wel alle info in het NL (gebruik, allergieën, samenstelling, enz).
31 jul 2024
24 jul 2024
7 nov 2023
6 nov 2023
Ik ben gek van de cappucino shake. Echter heb ik een hele tijd geleden een mail gestuurd met een vraag aan de klantendienst, hierop heb ik NOOIT antwoord gekregen.
8 nov 2023
Ja, de Cappuccino is een favoriet. Hebt u uw email gestuurd naar team@precondieet.nl? Wij willen uw vraag graag beantwoorden.
6 apr 2024
Als je het doet zoals het moet en je houdt u daaraan dan verdwijnen de kilo’s redelijk vlot.
23 dec 2023
Goede informatie. Vlotte levering Spijtig dat je alleen met kredietkaart kan betalen.
3 jun 2024

Tevreden

Snelle levering De soepen zijn lekker; bij andere merken was dit vaak niet het geval.