14 mei 2024
Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Als je akkoord gaat met je naamsvermelding en keuze van vlag, dan krijg je geen foto van eindresultaat. Dat zou de site een hogere waarde geven.
Spullen geleverd - maar te kleine maat sokken.
Slechte service en onvriendelijk.
Mijn zoontje mocht voor 12€ nieuwe sokken bij hun kopen - want tsja dat kan gebeuren he. Maar….. hij kreeg 90cent korting.
Als het leveren goed gaat, krijgt men altijd veel sterren. Maar de ware aard van een bedrijf herkent men als de klant niet tevreden is.
Hi! Bedankt voor uw review! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
13 okt 2024
8 okt 2024
6 okt 2024
7 okt 2024
27 sep 2024
Mooie handschoenen voor mijn zoon, leuke prijs en goede kwaliteit. De bedrukking valt echter tegen, dit zijn eerder stickers dan bedrukking laten aan de randjes ook los.
30 sep 2024
9 sep 2024
Fijn dat er een goede maat voering vermeld stond
Onze kleinzoon was er super blij mee
11 sep 2024