uwbloemenman.nl- Logo - Beoordelingen

uwbloemenman.nl

685 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.317 beoordelingen in totaal

21 nov 2023
Prachtig boeket precies zoals afgebeeld, ik heb geen foto omdat dit boeket naar een ander is gegaan

26 mrt 2024
In principe was het boeket mooi en het bestellen makkelijk. Daar in tegen was de bezorging slecht. Zou mooi op tijd komen maar de bezorger trof niemand thuis (huis zat vol visite) en de buren waren ook niet thuis wat ook niet klopte. De volgende dag zou hij terug komen. Niet geweest pas de dag daarna kwamen de bloemen aan verlept en het papier om de stelen verdroogt. Heel jammer
MO
M O.
Klazienaveen

Beoordelingen voor uwbloemenman.nl

21 dec 2023

Beschadiging

DGoedenmiddag, ben zeker niet tevreden. Laatste zending was doos ingedeukt en bloemen beschadigd.Er waren 3 stelen beschadigd. En het tijdstip van bezorgen daar heb ik ook bezwaar tegen. Laat op de avond doet niemand als je wat ouder bent nog open. Vandaar 1 ster.
14 mrt 2024
Ik vond dat de bloemen veelste laat bezorgd waren normaal doe ik het bij topbloemen.nl maar ik dacht probeer iets anders als ik ze daar een dag van te voren bestel dan zijn ze de volgende dag voor 14.00 bezorgt dat was bij jullie helaas niet zo gewoon jammer
14 mrt 2024
Beste, Wij geven duidelijk aan dat wij tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgen. Dit doen we omdat dan de meeste mensen thuis zijn. En wij niet voor een dichte deur staan. Hopelijk was het boeket naar wens! Met Vriendelijke groet, Uwbloemenman.nl
25 mrt 2024
Andere vervoerder was wenselijk geweest. Met de bloem en sich was niets mis, maar een vervoerder die tussen 17:00 en 22:30 levert had ik niet verwacht. Als ze dan ook nog eens niet op de gevraagde datum leveren is dat des te vervelender voor de ervaring.
14 dec 2023
De bloemen vallen al een paar dagen uit als ook de naalden al behoorlijk wat gebruikt is. Ik heb een vaas erbij gekocht maar boeket past helemaal niet . Dit is de eerste keer dat ik echt niet tevreden ben over de kwaliteit
EN
E N.
Bussum
8 dec 2023
Eigenlijk helemaal geen ster waard. Het boeket is nooit afgeleverd. jullie blijven beweren dat het adres niet bestaat. Wel betaald natuurlijk. Als ik jullie probeer te bellen, krijg ik te horen dat u niet beschikbaar bent.
21 dec 2023
Bloemetje gestuurd naar ernstig zieke collega de vaas zat bovenop de bloemen bloem afgebroken😢ben vandaag op visite geweest waren de bloemen al weg jammer mijn collega heeft mail gestuurd geeen reactie jammer
4 mrt 2024

Waren oud niet mooi en dan nog is een…

Waren oud njet mooi en dan nog is een dag na de dag dat ze binnen zouden komen te laat dus helaas was de lverassing niet gelukt. Erg teleurstellend en zal zeker dus nooit meer via hier bestellen afz mev bos
2 nov 2023
Ik heb een bestelling geplaatst , werd vervolgens twee X afgeschreven en nadat ik een klacht heb ingediend werd er een nieuw boeket bezorgd een paar dagen later ipv dat ik mijn geld terug kreeg.
11 feb 2024

Bezorgtijd veel te laat. Prima boeket

Prima boeket, maar bloemen die bezorgd worden om 22:00 uur bij iemand die ziek is, is niet echt netjes! Helaas ook niet zelf in ontvangst kunnen nemen want ontvanger lag al op bed. Erg jammer!
28 nov 2023
De bloemen zouden op dinsdag 21 november bezorgd worden. De familie was thuis. De volgende dag bezorgd . De familie was niet thuis ,via de buren bloemen ontvangen. Betrof 60 jarig huwelijk
21 feb 2024
Om half 11 savonds pas bezorgen? Op de site staat tot max. 22 uur?! Proberen contact op te nemen waar ik nu na een week nog niks op heb gehoord? En dan serieus vragen wat de ervaring is?
1 dec 2023
gewoon aanbellen en niet zomaar de bloemen buiten in de sneeuw zetten! Als niemand iets had gezegd stond het de volgende ochtend er nog steeds en was het bevroren geweest
1 dec 2023
Beste, Bedankt voor uw review. Helaas bezorgen wij onze boeketten niet zelf en zijn wij afhankelijk van Trunkrs. We gaan hier melding van maken. Onze excuses en hopelijk zijn de bloemen is goede staat ontvangen. Met vriendelijke groet, Uwbloemenman.nl
6 nov 2023
Bloemen zijn niet op de juiste dag bezorgd, maar een dag te laat, zonder hiervan op de hoogte gebracht te zijn. Hierover een mail gestuurd, maar geen reactie op ontvangen
3 dec 2023
Heel jammer dat de bloemen niet op de afgesproken dag werden geleverd, maar een dag later. Het sloeg de plank volledig mis....verder een mooi boeket.
3 apr 2024
Bezorging werd steeds later en later, uiteindelijk kwamen de bloemen pas om 22.20 aan bij mijn oudere moeder toen ze al op bed lag. Niet nice.
3 mrt 2024
Tot 2 x toe een boeket een keer verkeerd en 1 x te laat bezorgd. Dus 1 3de keer komt er niet. Totaal ook geen goede reactie gehad.
21 feb 2024
Minder rozen dan dat er vermeld staat. En niet zoals op de afbeelding . En ze reageren ook niet voor een oplossing .
19 feb 2024
very bad delivery. i orderd flower on Valentines day but not deliverd at all and they took time to research delivery.
25 jan 2024
Geen bloemen ontvangen. Mail gestuurd en geen antwoord gekregen. Wil heel graag mijn geld terug. Schandalig dit!
21 feb 2024
De bezorgtijd veranderen en meer overdag mijn bezorging was bij oudere mensen en die doen na 8 uur niet meer open
21 feb 2024
Beste, Dit doen wij expres omdat wij voorheen altijd voor een dichte deur stonden. En 2x naar 1 adres is helaas niet rendabel. Dus helaas worden deze tijden niet veranderd. Met vriendelijke groet, Uwbloemenman.nl