16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden.
De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten.
Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden
Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet.
Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.
Beoordelingen voor Lightexpert.nl
Gebruikt artikel geleverd
Er is zonder overleg een gebruikt product geleverd, de verpakking was oud en niet meer verzegeld, er zaten twee afstandsbedieningen in het doosje.
1 dag geleden
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat de levering niet zo was als dat deze had moeten zijn. U heeft contact opgenomen met de klantenservice hierover en zij hebben u hier in verder geholpen.
Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, dan horen zij dat graag.
12 okt 2024
Is erg erg lang onder weg vond 2 tot 3 dagen al lang maar 4 tot ????? Want ik heb hem nog steeds niet ga ik niets meer bestellen
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat uw bestelling nog niet is ontvangen. Volgens de tracking is deze onderweg naar het depot sinds afgelopen vrijdag, wellicht dat er vandaag weer beweging in de levering komt. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij navraag doen bij de transporteur.
22 okt 2024
Ruim een week geleden dimlampen en dimmer besteld en tot op de dag van vandaag niks binnen en niemand weet waar mijn pakket is.
22 okt 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat de levering zo lang op zicht laat wachten. De order is opnieuw in bestelling gezet en u ontvangt een track & trace zodra de order klaar staat om verstuurd te worden.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,
Met vriendelijke groet en dank voor uw geduld,
20 okt 2024
Hoe kan je tl bakken samen met tl led verkopen met led terwijl er in de tl bak geen led starter gemonteerd kan worden
21 okt 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. U kunt met uw vragen en of opmerkingen contact opnemen met de klantenservice en zij helpen u graag verder met een uitleg hierover.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
De omschrijving bij het product is niet helemaal duidelijk. Beetje misleidend lijkt het wel.
16 okt 2024
Lastig om een lamp te vervangen ,moet eerst de hele kap losmaken !
Lastig om een lamp te vervangen ,moet eerst de hele kap los halen en da is een nadeel !
Werd in 2leveringen gebracht wat in 1zending kan dien je iedere keer thuis te blijven
Voor 22:00 besteld is zelfde dag verzonden... NIET dus. Nooit meer Lichtexpert.nl.
Beste Michel,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er niet dezelfde dag is verzonden. Het kan helaas voorkomen dat door drukte dit niet gehaald wordt, onze welgemeende excuses hiervoor.
Zwaar onvoldoende
Slechte communicatie en verkeerd product geleverd. Terugsturen kost mij geld????
23 uur geleden
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er een verkeerd product is geleverd. De klantenservice heeft dit beoordeelt zij zijn tot de conclusie gekomen dat wij het juiste artikel hebben geleverd. Als u dan alsnog wil retourneren, dan komen de onkosten voor eigen rekening, als de fout bij ons ligt dan hoeven er uiteraard geen retourkosten betaald te worden.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd,
Voor 22.00 bestellen en de andere dag verzonden, maar daar gaat even overheen.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft uw order op een zondag geplaatst, vanwege de weekenddrukte kan het voorkomen dat er dan niet de dag erop wordt verzonden, maar een dag later, wat er in uw geval is gebeurd. Daarnaast zijn wij afhankelijk van de transporteur hoe lang die er over doet om bij u te leveren.
16 uur geleden
Mooie buitenlampen.
Maar 2 van de 4 bijgeleverde lampen zijn stuk
2 uur geleden
Beste Saskia,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat er lampen defect zijn. U heeft contact opgenomen met de klantenservice hierover en zij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.
14 okt 2024
Klantenservice niet erg behulpzaam, producten overigens wel prima
15 okt 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u de klantenservice als niet erg behulpzaam beoordeelt. Helaas hebben wij uit het mailverkeer hier niets van kunnen opmaken en bent u netjes op de hoogte gesteld van de backorder.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.
Indien lampen het niet dan gratis terug laten sturen.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat de lampen het niet doen. Defecte artikelen hoeven niet geretourneerd te worden indien u dit via beeldmateriaal kunt aantonen. Via dit beeldmateriaal kan de garantie procedure worden opgestart. Indien u geen beeldmateriaal wil of kan leveren, dan kunt u op eigen kosten de defecte lampen aan ons retourneren zodat deze getest kunnen worden.
met vriendelijke groet,
Ik vind het lang duren voordat het bezorgd wordt
13 okt 2024
Is kapot wacht op antwoord
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat de LEDstrip defect is. U heeft contact opgenomen met de klantenservice en zij zullen snel met een passend antwoord bij u terug komen.
Wij danken u voor uw geduld en hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
Bestelling niet ontvangen
Beste Marieke,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u uw order nog niet heeft ontvangen. Wat wij in de tracking kunnen zien is dat het pakket sinds 30/9 voor u klaar ligt bij de Plus Vosselman in Deventer. U heeft 7 dagen om het daar op te halen.
Lamp hangt nog niet
nog niks ontvnagen
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u uw order nog niet heeft ontvangen. U kunt hierover contact opnemen met de klantenservice, zodat zij navraag kunnen doen over de status van uw pakket.