Lightexpert.nl- Logo - Beoordelingen

Lightexpert.nl

3.368 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.515 beoordelingen in totaal

16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden. De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten. Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.

9 feb 2024
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet. Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.

Beoordelingen voor Lightexpert.nl

20 okt 2024
13 okt 2024
2 okt 2024
Heb twee artikelen besteld met één referentienummer. Wordt aangekondigd dat pakket!! gereed ligt op afhaalpunt, blijkt maar één artikel te zijn. Geen info hoe met 2e artikel is! Moet maar gissen. Dag later weer info dat pakket gereed ligt op afhaalpunt. Blijkt nu 2e artikel te zijn. Wat ontbreekt is: het bericht dat bestelde via 2 separate verzendingen verstuurd wordt.
JV
Jan V.
Ittervoort
13 sep 2024

In de beschrijving van de dimmer zou ik toevoegen dat er maar 1x stroomdraad aangesloten kan worden.…

In de beschrijving van de dimmer zou aangegeven moeten worden dat er geen doorvoermogelijkheid is voor de stroomdraad. Er zijn 4 aansluitingen namelijk 1xL, 1x ledlamp en 2 loze aansluitingen. Waarom niet 2xL zodat je kunt doorlussen naar de volgende dimmer.
1 okt 2024

Een tevreden klant

"Voor 22:00 besteld de volgende dag geleverd" werd niet helemaal waargemaakt. Hoeft ook niet, maar wek dan ook niet die verwachting. Verder erg tevreden over de bezorging en de geleverde goederen. Zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn.
10 sep 2024

Groot prijs/kwaliteit-verhouding & snelle levering

Groot assortiment, goede prijzen, maar nog belangrijker: Goede kwaliteit. Superfijn is dat je tot 's avonds laat kunt bestellen en dan heb je het de volgende dag. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
8 sep 2024
Op tijd geleverd,product voldoet aan de eis. Ivm nare ervaring in het verleden mbt leveringen,en de producten vooruit betaald is klarna voor mij doorslaggevend om bij lichtexpert te bestellen
12 sep 2024
De bestelsite werkte goed. Het bestellen ging snel en gemakkelijk. De bestelling werd compleet, onbeschadigd en heel snel geleverd, sneller dan vooraf was aangegeven. Kortom, tevreden klant
24 sep 2024
Duidelijke site, kunt producten als favoriet maken. Telefonisch nog contact opgenomen voor extra verduidelijking over twee producten en werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
HK
Hans K.
's-Hertogenbosch, Niederlande
19 sep 2024

Hoge kwaliteit producten en uitstekende service aan klanten ,

Hoge kwaliteit producten tegen redelijke prijzen. Snelle levering aan klanten, waarbij aan alle vormen van aflevering gedacht is. Kon geen mogelijke verbeteringen noemen.
14 sep 2024
snel geleverd, duidelijke communicatie en heldere website. Producten waren netjes verpakt en weer licht in de duisternis ;) Aanrader om hier nogmaals te bestellen.
12 sep 2024
In de avond voor 22.00 uur besteld. Zou worden geleverd de dag erna. Helaas werd het enkele dagen later. Gelukkig was dit voor ons geen probleem.
MM
Marina M.
Schepdaal, Belgie
24 sep 2024
Correcte afhandeling van de bestelling en van de retour. JAMMER dat ze geen betere/sterkere breedstralers voor buiten in het assortiment hebben
4 okt 2024
mooie led tl buizen besteld; fijne kleur; veel licht en snelle levering inclusief led 'starter' zodat de oude behuizing gebruikt kan worden.
2 okt 2024
Zeer snelle levering ... prima materiaal. Ook na één keer een onvolledige levering, werd dit zeer snel rechtgezet na mijn telefoontje.I

Snelle levering , weinig documentatie

De levering was snel. De instructie voor het aansluiten van de lampen en dimmer had duidelijker (vooral uitgebreider) gemogen.
23 sep 2024

Super service

Er was 1 lamp bij levering stuk ik heb dit door gegeven en er werd direct een andere geleverd. Lampen zijn verder heel mooi.
10 sep 2024

Schade bij ontvangst, geen probleem..

Bij ontvangst een lampje kapot in de doos. Vragen een foto en krijg gelijk een nieuwe opgestuurd. Heel fijn en goed geregeld
29 sep 2024

Mooie lamp en snelle goede levering

Duidelijke communicatie, snelle levering en goed beschermd verpakt. Mooie lamp die mooi licht geeft. Makkelijke montage.
6 sep 2024
alles goed verlopen. 1 defect artikel ontvangen. duidelijk contact met klantendienst. vervanging/terugbetaling lopende.