Lightexpert.nl- Logo - Beoordelingen

Lightexpert.nl

3.372 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden12.529 beoordelingen in totaal

16 aug 2024
Al eerder op zoek geweest naar lampjes op zonne energie waar je ook echt wat licht van hebt en heb deze nu dus ook echt gevonden. De lampjes leken op internet groter dan ze daadwerkelijk zijn ,maar dat had ik kunnen weten want er staat een afbeelding bij met de maten. Zijn gezellige lantaarntjes,wat op meerdere sterktes schijnen,dit is n.l in te stellen,kortom zeer tevreden Hoe lang ze het goed blijven doen dat moet ik nog maar afwachten want heb ze pas net hangen.

9 feb 2024
Lightexpert vraagt wat ze ter verbetering kunnen doen: een andere bezorger kiezen: de eerste ervaring enkele weken geleden was al niet goed, maar nu bij een 2e bestelling krijg ik al 4 dagen achter elkaar de melding dat het pakket vanavond bezorgd wordt. De tracking link werkt ook niet. Mijn ervaring met Lightexpert gaat vooral over de bezorging: de webshop is prima maar dat kan eigenlijk iedereen, belangrijker is dat het ook op tijd aan komt en niet dat je elke avond (nu 4 achter elkaar) te horen krijgt dat het uiteindelijk toch niet gelukt is te bezorgen.

Beoordelingen voor Lightexpert.nl

27 aug 2024
Savonds besteld de volgende dag al aan het plafond! Mooie 4 opbouw spots met wifi staat super in onze keuken!
2 sep 2024
Mijn aankoop werd meteen bevestigd en ook een bevestiging dat mijn produkt de dag erop geleverd zou worden.
25 aug 2024
De kwaliteit van de aangeschafte armaturen is naar verwachting . Een vlotte levering en communicatie!
29 aug 2024
Duidelijke website en snelle levering. Helaas zelfde lampen wel fors duurder als klein jaar geleden.
AS
Alex S.
Venray
17 aug 2024
Mooie set Led balken gekocht. De goedkoopste van het net en goede kwaliteit. Werkt prima!
26 aug 2024
de lampen waren beduidend kleiner dat de foto's deden uitschijnen.
18 aug 2024

Top!

Producten zijn zoals beschreven. Snelle service. Gewoon goed!
12 aug 2024
snelle levering en voldoet aan de beschrijving op de website
12 aug 2024
Snel als de bliksem, prima kwaliteit. Wat wil je nog meer?
10 aug 2024
Goede info, goed spul, nette prijs en snel verzonden.....
12 aug 2024
Goede led tl buizen en snelle levering
11 aug 2024
Snelle service, goede prijzen.
Zeer goede service
21 aug 2024
Na installatie van de led Tl in garage en schuur fantastisch helder wit licht fijn om in te werken
4 sep 2024
Snel geleverd goed in gepakt. Alleen de site is niet erg gebruiksvriendelijk met mobiel gebruik.
26 aug 2024
Goed verpakt toegekomen .... zelfs na kleine vergissing ... correcte oplossing. Heel tevreden !
28 aug 2024

Supetbetrouwbare webwinkel

Overzichtelijke website, goed beveiligd voor betaalverkeer en snelle levering zoals is beloofd.
19 aug 2024
Alles was duidelijk op de site en is netjes op tijd geleverd in een niet gehavende/kapot pakje
8 aug 2024

Snel en goed.

Bijzonder snelle levering in een stevige verpakking. Mooi lampen/ventilatoren enmooie prijs.
28 aug 2024
Super service, klant- en oplossingsgericht. Echt geweldig meegedacht en snelle respons!