De omschrijving van de heksenketel verbeteren
Ik had de heksenketel besteld
Maar er zat totaal geen rook apparaat bij
Ik had gebeld de mevrouw zegt u moet er olie in doen, uhhh er zit geen rook apparaat bij mevrouw
Op de website wordt omschreven
Dus je zou verwachten
Dat je een heksenketel krijgt incl rook apparaat
Dat is dus niet het geval
Beste Kim,
Dank voor de beoordeling. In het product staat vermeld dat de rookmachine en de led verlichting niet worden meegeleverd. Ik denk dat u hier wellicht overheen heeft gelezen.
2 okt 2024
Ik bestel 2x een artikel en nog geen dag later krijg ik een mail. Dat betaling terug wordt gestort. Ik heb niks aangegeven van retour , want arrilen zijn nog niet eens geleverd,en ik heb mijn geld nog niet terug. Hele slechte zaak!
2 okt 2024
Beste mevrouw Fouinat,
U heeft inderdaad een bestelling gedaan, we hebben u geprobeerd te bellen maar uw telefoonnummer was niet compleet en op de mail kregen we geen reactie. Het product was niet correct meer om te verzenden dus hebben wij deze moeten annuleren. Tijdens het annuleren van ons heeft u exact dezelfde bestelling weer gedaan. Deze is dus ook geannuleerd want het product was nog steeds niet oke om te kunnen verzenden aan u en uw gegevens waren nog steeds niet compleet. Uw betaling is via Buckaroo gewoon terugbetaald binnen 12 minuten na uw bestelling.
Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het uiteraard graag even.
3 okt 2024
Bestelling niet ontvangen
Ik heb op 1 oktober een bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen. Weet ook niet of ik überhaupt nog iets ga ontvangen.
4 okt 2024
Beste Doortje, Ik zie uw bestelling staan op 01-10 om 22.47. Dan verzenden wij niet meer. Onze mensen gaan ook naar huis om 18.00. Uw bestelling is op 02-10 meegegaan met Post NL. Nu zie ik dat deze vandaag (04-10) tussen 12.30 en 14.30 bij u geleverd wordt. Hopelijk heeft u dit weekend een mooie verjaardag en veel plezier met de feestartikelen.
17 okt 2024
Ik kan geen mening geven omdat ik na 5 dagen nog niets heb ontvangen groetjes
5 okt 2024
4 okt 2024
Hierbij ook op deze beoordeling een reactie:
Beste mevrouw Fouinat,
Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het uiteraard graag even.
21 sep 2024
Maat 56 bestellen 50 leveren
6 sep 2024
Ik heb nog niks binnen!
4 jun 2024
Heb nog niks ontvangen? Ik had een bericht ergens al achter gelaten maar nog geen reactie daarom via deze weg nog even.
Pakket staat afgeleverd, maar niet bij mij en ook geen briefje in mijn brievenbus. Heb de buren ook gevraagd maar die hebben ook niks gekregen.
7 jun 2024
Beste,
Wat rot dat je dat via deze wel moet doen.
Onze medewerkers zijn de gehele dag bereikbaar telefonisch op 010 418 6182.
Bel gerust even, dan helpen we je verder.
27 mei 2024
Bezorging slecht
Er staat dat het ook op maandagen bezorgd wordt, dus dacht leuk iemand een verassing te sturen, werd het pas op donderdag bezorgd. Niet leuk als iemand op maandag jarig is. De verassing was er wel af. Waardeloos
11 apr 2024
folieballonnen besteld via internet. door een fout met de prijs op de website werd de levering geannuleerd. Dat is eenzijdig. als consument kun je ook bij bedenkingen niet zonder gevolgen annuleren
12 apr 2024
Beste,
Onze excuses dat deze geannuleerd moest worden echter door het formaat konden we deze ook niet gevuld met helium verzenden. Dat wordt namelijk niet geaccepteerd door de post in formaat pakket.
Het was inderdaad een fout op de site en die is wel hersteld inmiddels. Het was ook te ver om het in een route van onze chauffeurs te plannen anders hadden we die optie zeker ook aangeboden.
26 mei 2024
Voor 17.00u besteld is de volgende dag bezorgd. Als je dat niet kan waarmaken zet het dan niet op de website. Nu maar hopen dat het maandag op tijd binnenkomt. Anders heb ik er niets aan.
7 jun 2024
Bedankt voor uw beoordeling.
Alle bestellingen voor 17.00 gaan direct de deur uit.
94% wordt de volgende dag geleverd, helaas is het zo dat het soms een dag later komt. We verzenden alles direct maar zijn helaas ook afhankelijk van Post NL of DHL in deze.
21 jun 2024
Er werd aangegeven dat mijn ballon de volgende dag zou aankomen. We zijn 2 dagen verder en hij is er nog niet en ik heb hem morgenochtend nodig. Slecht! Nooit meer bij jullie bestellen
17 nov 2023
Wat een slechte slingers. Aan 1 kant bedrukt en ik zag ergens dat het van papier was maar het zijn echt flop vlaggetjes. Zoveel verzendkosten betaald...voor lelijke vlaggetjes
31 dec 2023
Het artikel dat ik heb ontvangen is niet degene dat ik heb besteld.
Daarbij kan ik het niet retourzenden maar moet ik zelf € 6,95 portokosten betalen,
8 jan 2024
Beste,
U betaald alleen de retourkosten als u het zelf retour wilt sturen, als wij iets verkeerd hebben opgestuurd controleren wij altijd het EAN nummer wat besteld is en zullen het dan zeker voor u oplossen. Daar betaald u uiteraard niet voor.
Maar het is makkelijker om dan even contact met ons te zoeken hierin.
31 okt 2023
my package never got delivered via Post.nl
I reached out to FeesWarenhuis but didn't get response yet
Artikel zou op voorraad zijn, helaas niet, nu wordt het moeilijker om op tijd nog wat te krijgen
19 mrt 2024
Beste Richard, Klopt helemaal. Het product was ook op voorraad echter bij het pakken bleek dat het product niet compleet was. We miste een onderdeel wat waarschijnlijk helemaal niet verpakt is geweest bij de productie van het product ver weg. Hierdoor is verzenden naar u dan eigenlijk niet handig en had een grotere teleurstelling geweest. Daarom hebben wij u netjes gebeld, het uitgelegd en u direct terugbetaald. Op die manier had u toch de mogelijkheid om snel een alternatief te zoeken.
17 mei 2024
Voor 5u besteld.. morgen in huis. 2 dagen later, nog niks ontvangen.
8 jun 2024
wordt retour gestuurd.
De bestelling was inderdaad op tijd binnen. ik stuur het retour .
23 nov 2023
Ballon is niet bezorgd, kunnen kwaliteit daarom niet beoordelen