3 nov 2023
Voorraad, assortiment, bereikbaar, snelle levering is top.
Wij hebben nu 2x problemen met de website bij het bestellen, error 500. We komen er maar niet achter wat dat is. De eerste keer was de reden een openstaande factuur; de tweede keer was daar geen sprake van. Gelukkig werd het door de medewerkers snel opgepakt en zelf ingevoerd.
Ik heb portokosten betaald om ervoor te zorgen dat de producten de volgende dag (woensdagavond) geleverd zouden worden - dit was voor mij noodzakelijk omdat ik een vlucht moest halen en de producten mee zou nemen. Het gebeurde echter niet. Toen ik klantenservice belde om te vragen wat er aan de hand was, wanneer de producten bij de courierdienst geleverd waren, waar de courierbedrijf zijn vestiging had, kreeg ik geen informatie. De persoon bij de klantenservice zei 'ik ben maar van de klantenservice'!!??? Ik moest zelf op zoek gaan naar een manier om de courier te bereiken - dat kon niet per telefoon. Er bleek toen dat het bedrijf uitsluitend 's avonds leverde. Die informatie had ik niet gekregen. Ipv te ontspannen op mijn laatste dag voor de reis, heb ik telefoontjes geplegd, op internet gezocht naar een manier om de producten alsnog op tijd te ontvangen of zelfs op te halen, de levering gevolgd, en uiteindelijk 2 anderen moeten inschakelen om ervoor te zorgen dat de doos alsnog vrijdag vroeg op Schiphol afgeleverd werd. Ala in al waardeloos en heel erg stressvol. Ik heb ook geen excuses of wat dan ook ontvangen. Het is blijkbaar gewoon zoals het is.
Beoordelingen voor lobbes.nl
11 okt 2024
snelheid van ontvangst zijn goed maar de kwaliteit is een stuk minder. kwaliteit staat gelijk aan de Acetion
Antwoord van lobbes.nl
Vervelend om te horen dat u ontevreden bent met uw bestelling, excuses voor het ongemak! U kunt het artikel binnen 30 dagen kosteloos retourneren. De retour kunt u via uw account aanmelden. Met vriendelijke groet, Lobbes
Een klein spelletje wordt in een mega grote doos verstuurd wat de verzendkosten verdubbeld voor de klant
Antwoord van lobbes.nl
Vervelend om te horen dat u ontevreden bent met onze verpakkingen.. excuses voor het ongemak. Momenteel hebben we helaas geen andere verpakkingen voor het verzenden, dus zijn we genoodzaakt om ongeacht het aantal artikelen de zelfde dozen te gebruiken. Met vriendelijke groet, Lobbes
17 okt 2024
Die Sendung ist bis heute nicht angekommen, weder bei Hermes noch bei mir
Antwoord van lobbes.nl
Guten Morgen, wenn Sie das Paket noch nicht erhalten haben, senden Sie bitte eine E-Mail an info@lobbes.nl.
11 okt 2024
Beloofde levertijd werd niet nagekomen. Product en communicatie goed.
11 okt 2024
Goedemiddag, mijn excuses dat uw bestelling was vertraagd. We werken er hard aan om alle bestellingen op tijd te leveren, echter is het in uw geval helaas niet gelukt door de drukte. We hopen dat u verder tevreden bent met uw bestelling.
17 okt 2024
Late reactie op mail en slecht geholpen bij klantenservice
17 okt 2024
verpakking slap en beschadigd, hierdoor missende onderdelen
Snellen bezorging,
Vind de verzendkosten erg veel.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review! Wij hebben zelf ook kosten aan de verzending, daarom moeten we een keuze maken vanaf welk bedrag de verzending gratis is. De verzending is vanaf 39 euro gratis en daaronder brengen wij verzendkosten in rekening.
leuk en goedkoop
Antwoord van lobbes.nl
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs en de producten. Ik zie wel dat je ons maar 3 sterren hebt gegeven, als we iets kunnen verbeteren dan kan je ons altijd mailen naar info@lobbes.nl
Goedemiddag, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met ons. Ik zie dat uw bestelling vertraagd was en een mail had gestuurd hierover. U was geholpen zie ik, mocht er nog iets zijn wat we voor u kunnen betekenen horen we het graag.
4 okt 2024
4 okt 2024
Goedemiddag, vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Ik zou graag willen weten wat ik voor u kan doen om u toch tevreden te stellen. Met vriendelijke groet, Dilara van Lobbes
Ken Lobbes al jarenlang vanuit mijn werk en zijn tevreden met de grote bestellingen die we dan doen. Ik bestel inmiddels ook privé nu ik een kleinkind heb. Zeer uitgebreid assortiment. Hier vind je artikelen die je elders moeilijker kunt vinden en vaak tegen concurrerende prijzen.
Heel fijn dat je op de website vanuit verschillende opties kunt zoeken bijv. het materiaal (bijv. hout), de activiteit (bijv. bouwen), het leergebied (bijv. wetenschap), een merk (bijv. Lego). Wel oppassen natuurlijk dat je winkelmandje niet overstroomt... Er wordt duidelijk aangegeven wanneer een artikel even niet leverbaar is en verwacht wordt en men houdt je, indien gewenst, op hoogte als het weer bestelbaar is. Mijn bestelling werd goed verpakt en vlot geleverd. Chapeau!
26 sep 2024
Altijd dik in orde
Als ik hier bestel is het altijd dik in orde. Kwaliteit en ook de manier van inpakken is heel leuk. Daarnaast pas iets besteld en kwam ik er voor de leverdatum achter dat ik nog iets nodig had en daarbij ben ik super geholpen zodat het nog bij de bestelling kon en ik niet voor 2 euro opnieuw verzendkosten had. Wel had de factuur duidelijker gekunnen. Nu stond er in de mail u heeft via Ideal betaald dus is enkel voor uw administratie maar op de factuur zelf stond in kleine letters het verzoek om het resterende bedrag nog over te maken.
5 sep 2024
Snelle en nette oplossing voor een verkeerd ontvangen artikel.
We kregen een verkeerd artikel toegestuurd, kan natuurlijk gebeuren, en dat is snel en op een klantvriendelijke manier opgelost.
Zowel de oorspronkelijke bestelling als de nalevering werden snel bezorgd.
30 sep 2024
Goede service, betaalbaar
De service is erg goed en de prijzen betaalbaar. Voor scholen zijn er fijne acties voor de feestdagen en wordt er inpakpapier meegeleverd. Wel verschilt de kwaliteit in de spullen die je koopt. Betaalbaar is af en toe ook goedkope kwaliteit.
26 sep 2024
Goede service
Twee drinkflessen gekocht die helaas zeer snel gingen lekken. Zonder veel moeite twee nieuwe exemplaren opgestuurd gekregen. Hopelijk gaan deze langer mee. Zo niet, dan ben ik overtuigd van een goede afwikkeling door lobbes.
9 sep 2024
Te lange verzendtijd
De producten waren in orde maar de verzendtijd was te lang. Ik had het de volgende dag nodig maar dat werd uiteindelijk vier dagen later. Adverteren met levering de volgende dag is tegenwoordig niet haalbaar meer helaas.