14 jan 2024
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe.
The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.
We hadden gedacht dat een bestelling plaatsen n betalen maar later versturen niet zó veel problemen zou leveren, maar niets is minder waar. In eerste instantie weinig hulp en het grootste probleem schijnt bij dhl te zijn. Ondanks adreswijziging, telefonisch contact, geleverd op een adres wat niet mogelijk was en op een verkeerd adres. Nu 1 paar zoek maar er is een onderzoek gestart. Veel gebel, geschrijf vanaf vakantieadres, hiervan geleerd.
Beoordelingen voor heydude.nl
19 mrt 2024
Het bijzondere is dat als je schoenen ruilt dat je nieuwe schoenen al onderweg zijn. Op de zelfde dag dat ik de verkeerde heb opgestuurd.
24 apr 2024
Snelle levering, schoenen bleken toch te klein te zijn maar zonder probleem kunnen ruilen en ook de juiste maat binnen 3 dagen in huis!
24 jun 2024
Hele goed services, ruilen direct toegestuurd zelfs voordat retour onderweg was. Prijs goed, kwaliteit goed. Vooral goede schoenzool.
25 mrt 2024
Geleverd wat ik verwacht had...de…
Geleverd wat ik verwacht had...de pasvorm van de schoenen kunnen net iets beter. De manier waarop jullie je presenteren is heel fijn.
26 mrt 2024
Bedankt voor je feedback en complimenten! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en onze presentatie. We nemen je opmerking over de pasvorm serieus en blijven werken aan de perfecte fit. Geniet van je schoenen! 🌟
9 mei 2024
Snelle verzending. Mega fijne schoenen. Echte aanraders. 1 paar heb ik terug gestuurd en werd snel afgehandeld. Echte aanraders.
10 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je HEYDUDE schoenen en onze snelle service! Bedankt voor je positieve review en dat je ons aanbeveelt. We zien je graag snel weer! 😊👟
20 apr 2024
Zeer goede service: snelle levering van mijn bestelling én super snel schoenen kunnen omwisselen naar kleinere maat. Cool dude!!
22 apr 2024
Bedankt voor je toffe woorden en fijn dat alles zo vlot is verlopen met de levering en het omruilen van je schoenen! Veel plezier met je perfect passende HEYDUDEs! Cool dat je blij bent, dude! 😎👟
Le délai de livraison.
Le confort de la chaussures
Je souhaiterais plus de choix de coloris, des couleurs parfois plus peps.
14 jun 2024
Merci pour votre retour. Nous sommes ravis que vous trouviez nos chaussures confortables, mais nous regrettons les délais de livraison. Votre suggestion pour plus de coloris plus vifs est notée et sera transmise à notre équipe produit.
30 jun 2024
De schoenen zitten heerlijk. Al velen gekocht. Alleen retour betaling na zoveel aan geschaft te hebben. Zou anders kunnen.
6 jun 2024
Besteld en de volgende dag in huis...Deze schoen zijn lekker comfortable wegen niets....je vergeet dat je schoenen aan heb...
6 jun 2024
Bedankt voor je geweldige review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen en de snelle levering. We zijn er om je comfort te ondersteunen, en jouw positieve feedback maakt ons dag! Veel draagplezier! 😊👟 #GoodToGoTo
Lekker zittende schoenen waar je de hele dag op kan lopen zonder pijnlijke of broeierige voeten te krijgen
Leuke schoentjes, snelle levering
Leuke schoentjes, heb er ondertussen al zevzn paar van.
Snelle probleemloze levering, zoals je verwacht van een webshop.
14 jun 2024
Hartelijk dank voor uw loyaliteit en uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze schoentjes en de snelle, probleemloze levering.
26 nov 2023
Er stond bij twijfel een maatje groter nemen, dat klopte in dit geval dat is bij winterboots wel snel en netjes opgelost
27 nov 2023
Dank voor je feedback! Fijn om te horen dat je de juiste maat hebt gevonden. We waarderen je begrip.
23 jun 2024
Zo wie zo de leukste en lichtste schoenen die er zijn, snelle verzending en als het nodig is snel contact. Gewoon top
20 jun 2024
Fijne lichte schoen. Mijn man wilt geen andere schoenen meer in de zomer. Hij heeft 3 paar in verschillende kleuren.
30 nov 2023
Ik loop er bijna iedere dag op. Geen zere voeten en ze blijven top. Ik heb meerdere, maar dit zijn mij favorieten.
Schoenen gedragen in thailand ,hele dag op gelopen vind ze super daarom thuis tweede paar besteld.
Super tevreden
16 mei 2024
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je HEYDUDE schoenen, zowel in Thailand als thuis! Bedankt voor je enthousiaste review en voor je vertrouwen in ons merk. Veel plezier met je tweede paar! 🌟👟
16 mrt 2024
Fijne schoenen, goede levering
Snelle levering, er wordt goed teruggekoppeld over levertijd en verzending. En natuurlijk hele fijne schoenen :-).
18 mrt 2024
Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering, de updates over je bestelling en natuurlijk met je nieuwe HEYDUDE schoenen! Geniet ervan en stap comfortabel je avonturen tegemoet. 😊✨
14 apr 2024
Prachtige schoenen, ander model dan de vorige. Voor mij geen goede pasvorm helaas
Jammer van de retour kosten.
15 apr 2024
Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat de pasvorm van het nieuwe model niet helemaal naar wens is. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn, vooral met de bijkomende kosten voor retourneren. Mocht je advies willen over een model dat mogelijk beter bij je past, helpen we je graag verder. We streven ernaar om elke ervaring bij HEYDUDE zo positief mogelijk te maken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
17 apr 2024
Geen aanvullingen, verzending en retourneren is prima verlopen en ben ook goed op de hoogte gebracht hiervan.
17 apr 2024
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat alles naar wens is verlopen met de verzending en het retourneren. We hopen dat je veel plezier hebt van je HEYDUDE schoenen. Tot de volgende keer! 😄👟
16 mrt 2024
qualité du produit , marchandises conforme à ce qui est annoncé
merci de créer encore plus de modèles "fun"