31 mrt 2024
Bij het bestellen van producten voor het verven van mijn leren schoenen had ik alleen accessoires in m'n winkelwagentje gezet en betaald, en over het hoofd gezien dat de verf zelf er niet bij was. Snel een mailtje naar het bedrijf of zij mijn order even tegen kon houden en de verf alsnog erbij doen (hierdoor niet 2 x verzendkosten vermijden). En ja hoor, het lukte en was al de dag daarna bezorgd.
Wat ik makkelijk zou vinden is de mogelijkheid hebben om de kleuren in het echt te zien; op beeldscherm kan het anders weergegeven worden, en de weinig filmpjes op YouTube geven ook geen helder kleur nuance. Behalf dit ben ik tevreden met mijn aankoop en de service-gerichte medewerkers.
Beoordelingen voor leerverfshop.nl
3 aug 2024
24 aug 2024
Product (suedeverf) is prima maar bezorging door Post.nl is prut.
Product is prima maar bezorging door Post.nl is prut. Om onduidelijke reden ging bestelling niet door en werd het een dag later. Niet zo erg maar het werd bij de tweede bestelling nog slechter maar dat wordt een volgende feedback.
26 aug 2024
Er staat voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis, dat is dus niet het geval.
zet dit er dan ook niet bij, als je het niet na komt.
19 aug 2024
betere kleuromschrijving
24 aug 2024
23 aug 2024
13 aug 2024
20 jul 2024
Goeie service
Goeie service. Antwoord snel op mails, zelfs in het weekend! Heeft me geadviseerd over welke kleur ik het beste kon kopen voor mijn te restaureren product. De kleur is helaas niet hetzelfde, maar dit is ook lastig te bepalen op afstand voor de verkoper. Daarom 5 sterren
10 jul 2024
Prima webwinkel met goede producten
Verschillende bestellingen gedaan, snel binnen, goede producten met duidelijke instructies en prima resultaat. Enige wat mis ging was zwart leer blauw verven, dat werd paars en laag na laag bleef paars terugkomen.
22 jul 2024
Goeie site met top verf!
Duidelijke site met veel info en supersnel geleverd. Goede beschrijving bij de verf.
Verf werkt super! Zowel voor een hele schoen als het fijnere tekenwerk.. top!!
6 jul 2024
Uitgebreid assortiment, zeer mooi product!
Uitgebreid assortiment, snelle levering en antwoord op een vraagje. Zeer tevreden met het resultaat van de geverfde schoenen voor een feestje.
17 jul 2024
Verf for mijn schoenen
's Ochtends besteld; de volgende dag geleverd. Een heerlijk makkelijk product om te gebruiken; zou het zeker weer gebruiken
31 jul 2024
Perfect resultaat!!
Met de leder verf het crème witte stuur van mijn fiat 500 weer helemaal als nieuw!
20 jul 2024
Op één dag geleverd en meteen gebruikt , op tijd om mee op vakantie te nemen . Aan te bevelen 👍
16 jul 2024
Snelle reactie en verzending
Snelle reactie op vragen per mail. Snel versturen van de bestelde artikelen. Netjes verpakt!