31 mrt 2024
Bij het bestellen van producten voor het verven van mijn leren schoenen had ik alleen accessoires in m'n winkelwagentje gezet en betaald, en over het hoofd gezien dat de verf zelf er niet bij was. Snel een mailtje naar het bedrijf of zij mijn order even tegen kon houden en de verf alsnog erbij doen (hierdoor niet 2 x verzendkosten vermijden). En ja hoor, het lukte en was al de dag daarna bezorgd.
Wat ik makkelijk zou vinden is de mogelijkheid hebben om de kleuren in het echt te zien; op beeldscherm kan het anders weergegeven worden, en de weinig filmpjes op YouTube geven ook geen helder kleur nuance. Behalf dit ben ik tevreden met mijn aankoop en de service-gerichte medewerkers.
Beoordelingen voor leerverfshop.nl
19 apr 2024
Ik ben tamelijk tevreden over het product dat ik bestelde, maar wel ontgoocheld dat ik na een week nog steeds geen antwoord kreeg op een vraag ik stelde. Ondanks dat ik foto’s ter verduidelijking toevoegde, kreeg ik geen antwoord.
Dan vraag ik me wel af: waarom wordt dan de mogelijkheid aangeboden vragen te stellen??
27 mei 2024
Iets vergeten te bestellen. Door geautomatiseerd inpakken, kon het niet meer aan de bestelling toegevoegd worden enkele uren na bestelling 1. Wel kreeg ik een code toen ik belde, zodat bestelling 2 zonder verzendkosten kon #dikkekudos
Ps: ik plaats nooit reviews maar voor deze maak ik een uitzondering 🫶
28 feb 2024
Snelle levering en fijn dat er een kwastje meegeleverd wordt. De leerverf is makkelijk in gebruik te nemen. Enige minpunt voor mij is dat de kleur die ik besteld had (Grinch Green) in het echt een stuk donkerder is dan op de website getoond wordt. Dat vind ik jammer.
Echt fijne/mooie verfproducten, makkelijk informatie te vinden over wat je wilt gaan verven dus welke producten je het beste kan gebruiken en daarbij goeie uitleg over de materialen. Ook snelle levering en goed ingepakt in niet té grote papier verspillende pakketjes.
3 jul 2024
Goede kwaliteit en service
Prima spul lederverf
En makkelijk aan te brengen op design krukken van bruin naar zwart, had veel te veel besteld maar kon dit terugbrengen. Was geen enkel probleem
Telefonisch ook goed te woord gestaan met advies.
Ouderwetse service, aanrader
Groet Ricardo ABC
Superfijn bedrijf, ik had eerst advies gevraagd en heel goed plan gekregen waarop ik het besteld heb ‘s avonds laat besteld en s’morgens gelijk al in huis en resultaat is prachtig zeer blij mee!!
Aanrader als je een oud maar nog mooi leren meubel wil verven!!!
24 feb 2024
Ik heb leerverf besteld, de grote verpakking was er niet meer, die is prijstechnisch interessanter dan 29.5ml Maar goed dus 1 kleine besteld. Waarom op dit soort momenten niet als alternatief bvb 3x29,5ml met nagenoeg dezelfde prijs als de 118ml.
1 jun 2024
Snelle levering . Helaas dacht ik tot het de goede kleur was . Dit was niet zo . Kan het terug sturen . En geven nette optie . Dus heb je iets nodig . Kijk op de site . Weet je niet zeker of het de juiste kleur is . Bel hun op . Of mail hun .
19 mrt 2024
Supersnelle levering met juiste kleur
Supersnelle levering met goede suggestie voor het mengen van welke kleuren. Kreeg zo exact de beige kleur voor de leren bekleding van mijn 2003 Volvo s40. Zijn nu geen stoelen maar eerder zetels geworden; als nieuw!!
21 jan 2024
Zeer goede producten, goede service
Ik heb dit web twee keer gebruikt en beide keren kwam mijn bestelling zeer snel en efficiënt aan. Ze hebben ook concurrerende prijzen en bieden u een kortingscode voor terugkerende klanten. Ik raad het absoluut aan
24 mrt 2024
Hele snelle levering, goede hulp en advies.
En omdat de kleur van een bepaalde tint niet overeen kwam met de website, werd er dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd.
Ik ga hier zeker nog producten bestellen.
29 jun 2024
Mailtje gestuurd met vraag over bepaalde kleur. Dit werd snel en vriendelijk beantwoord. Ik heb mijn bestelling geplaatst,en ´s anderendaags werd alles,netjes verpakt,afgeleverd. Beter kan niet. Top webshop.👍
28 mrt 2024
Bestelling op de afgesproken tijd afgeleverd
Prima service bij gebruik
Alleen jammer dat de verpakking niet als brievenbus post verstuurd kon worden,wat de bezorgkosten nogal van invloed is op de totaalprijs
4 mei 2024
De bestelde verf is zeer vlug geleverd..de kwaliteit is effenaf excellent...ik ben uiterst tevreden met de verf en met de spoedige bestelling...ik weet waar te gaan als ik nog eens lederverf nodig heb..
20 feb 2024
Klantgerichte service
De kleur die ik in eerste instantie besteld had viel me tegen, retour was sowieso geen probleem maar verrassend genoeg kwam het voorstel mijn ideale kleur te gaan mengen!!! Wat een service 😁
27 dec 2023
Gewoon goed.
Aan de verpakking is al te zien dat het een kwaliteitsproduct is. De geleverde kwastjes en sponsjes zijn uitstekend. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. De verf smeert en dekt erg goed.
27 dec 2023
Goede service
Ik had ze eerst met groen suede verf gedaan,vond ik niet zo mooi,toen gemengd met bruin....Ik had wat vlekjes,toen erover Glitterlites Limelite en ik vind ze super mooi en speciaal....
2 nov 2023
Fauteuil opgeknapt.
Het kontakt was duidelijk en eerlijk.
De leerverf is tot nu toe uitstekend .Nu de praktijk ervaren. Is pas droog.
Ik zou als leverancier 1 bijpassend rolletje leveren ipv een kwastje.
21 mrt 2024
Top verf!
Heb drie flesjes besteld, twee maal groen en één oranje . Voor de stoel en bank. Heel snel in huis , geweldige Leerverf. Beetje mengen met de groene kleuren, top spul . Heel tevreden!
7 jun 2024
goede produkten en snelle levering wat mijn lederwerken iets extra geeft
de afgewerkte produckten kan je bekijken op mijn instagram https://www.instagram.com/dlcknives__and_leather/