31 aug 2024
Ik heb een inductiebeschermer besteld met erop een print van een schilderij (een geschilderd bloemstuk van Jan Davidz wat in het Rijksmuseum hangt). Het was erg vlekkerig/pixelig/oogde als lowRES.
Echter na mijn twee- sterren recensie hier, heeft Wallz contact met mij opgenomen en heb ik een nieuwe inductiebeschermer toegestuurd gekregen. Deze print is veel beter en scherp. Netjes opgelost!
Ik ben blij met m'n tuinposter, prijs is goed en bezorging is vlot.
Verbeterpunten: de kwaliteit van de foto is minder mooi dan wat je kunt zien op de site. Aangezien je 'm op de site niet kunt vergroten, kun je dat niet zo goed bekijken, da's wel jammer.
En wellicht kan er 'n optie komen dat je van die schroeven kunt mee bestellen, die zo mooi in die ringen passen?
Voor de rest blij mee!!!
Het is gemakkelijk om je eigen muurdecoratie te maken (uploaden/aanpassen). Het verzenden is snel en de kwaliteit van de producten is goed. Producten zijn ook goed verpakt met ophanginstructies.
25 sep 2024
Goede service na 1 exemplaar te hebben ontvangen die al was gaan rafelen nu een nieuwe toegestuurd gekregen die helemaal mooi is. Top geregeld en bedankt erg blij mee.
24 sep 2024
Het bestellen was simpel.Het mooie is dat je het kader over je foto kan verzetten.De levering was snel,de kwaliteit is erg goed en het valt best mee qua prijs
Goed verpakt, snelle levering en de schotse hooglander met vlinder van ø 120 staat heel leuk in onze keuken. Alleen het alcohol doekje was uitgedroogd.
21 sep 2024
Mooi product, vlotte verzending
Heel makkelijk te vinden op internet, grote keuze van inductiebeschermers, vlotte verzending en product zoals verwacht. Helemaal top!
Antwoord van wallz.com
Hai,
Fijn te lezen. Heel veel plezier ermee! ☼
16 sep 2024
Alles naar volle tevredenheid
Snelle levering, keurige communicatie over de levering en bestelde product is naar volle tevredenheid.
28 sep 2024
De inductie beschermer die we hebben besteld is prachtig. Tevens super snelle levering.
24 sep 2024
De kwaliteit is uitstekend duidelijke uitleg hoe je het aan de muur kunt hangen.