31 aug 2024
Ik heb een inductiebeschermer besteld met erop een print van een schilderij (een geschilderd bloemstuk van Jan Davidz wat in het Rijksmuseum hangt). Het was erg vlekkerig/pixelig/oogde als lowRES.
Echter na mijn twee- sterren recensie hier, heeft Wallz contact met mij opgenomen en heb ik een nieuwe inductiebeschermer toegestuurd gekregen. Deze print is veel beter en scherp. Netjes opgelost!
Ik ben blij met m'n tuinposter, prijs is goed en bezorging is vlot.
Verbeterpunten: de kwaliteit van de foto is minder mooi dan wat je kunt zien op de site. Aangezien je 'm op de site niet kunt vergroten, kun je dat niet zo goed bekijken, da's wel jammer.
En wellicht kan er 'n optie komen dat je van die schroeven kunt mee bestellen, die zo mooi in die ringen passen?
Voor de rest blij mee!!!
Beoordelingen voor wallz.com
6 sep 2024
5 sep 2024
2 sep 2024
2 sep 2024
1 sep 2024
23 sep 2024
Niet het verkeerde sturen dan moet ik er achteraan wat niet de bedoeling is
Antwoord van wallz.com
24 sep 2024
Hallo mevrouw,
Wij vinden het heel vervelend dat u niet de juiste bestelling ontvangen heeft. Bij onze logistiek is per ongeluk iets mis gegaan, wat gebeuren kan. Fijn dat we daarover contact gehad hebben en wij u zo spoedig mogelijk het juiste product toe kunnen sturen.
14 sep 2024
Antwoord van wallz.com
24 sep 2024
We zien dat je 1 ster hebt gegeven zonder reden, graag horen wij de reden hiervan zodat we dit netjes kunnen oplossen voor je! Zou je ons een mailtje willen sturen?
31 aug 2024
Print is vlekkerig | opgelost
7 aug 2024
Inductiebeschermer
Per ongeluk had ik de foute afmetingen van de te bestellen inductiebeschermer doorgegeven. Het was geen enkel probleem! Inmiddels het geld teruggestort gekregen en natuurlijk meteen een beschermer besteld met de juiste afmetingen!
15 aug 2024
Prima service. Prachtige ronde muurafbeelding met een duidelijke omschrijving hoe te bevestigen.
Levering was wat later dan gepland, maar daarvan werd ik goed op de hoogte gehouden.
27 aug 2024
Mooie foto's
Snelle bezorging en hele mooie foto's. Ook het ophangen is super makkelijk en door de magneten kan je makkelijk foto's wisselen of verhangen
16 aug 2024
super
snelle levering en prima kwaliteit, heb wel eens mooiere afdrukken gezien maar voor die prijs en snelle levering niks te klagen
14 aug 2024
Blij met mijn aankoop.
Hij hangt mooi op de badkamer en op het toilet.
Voegt echt wel wat toe aan het geheel.
25 aug 2024
Tevreden
Snelle service, goed verpakt, duidelijke website, mooie kwaliteit, duidelijke handleiding