vanharen.nl- Logo - Beoordelingen

vanharen.nl

5.912 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61.637 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.

27 mrt 2024
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.

Beoordelingen voor vanharen.nl

28 mei 2024

Dank aan Ivo van Haren.

Ruime keuze. Makkelijk te bestellen. Prima kwaliteit. Gunstige prijs. Binnen 24 uur thuis bezorgd. Wat wil je nog meer.
5 nov 2023
Bezorging is altijd top. Maar ik hou van laarsjes met middelmatige naald hak en daar is maar weinig van de laatste tijd.
30 nov 2023
Thuis rustig de laarsjes kunnen passen...zonder drukte in de winkel. Wat betreft het beter doen.... ik zeg ga zo door!
11 jun 2024
De schoenen zijn prima,goede maat! Een snelle levering en bezorging van het artikel. Ben zeer tevreden over van Haren!
1 mrt 2024
Alles was goed van kwaliteit maar ik paste het niet maar de service en hoe het verpakt is goed en netjes helemaal top
15 mei 2024

Dames zomerpumps

Na enig zoeken (filters deden het niet zo goed) toch vlot verlopen! Uiteindelijk kon ik de bestelling vlot plaatsen.
24 apr 2024
Snel bezorgt en heel goed en vriendelijk in de winkel geholpen bij het ruilen want ik had een verkeerde maat besteld.
27 mrt 2024
Leuke fijn zittende pumps. Zou fijn zijn als je bericht krijgt als de bestelde schoenen bij het filiaal bezorgd zijn!
1 jul 2024

Goede sevice en niet duur.

Schoenen zitten altijd goed, speciaal easy street merk sandalen. Bij moeilijke voeten goede pasvorm en ze lopen zig.
28 mei 2024
Meerdere malen online bij van Haren besteld. Alles altijd keurig op het afgesproken moment in goede staat ontvangen.
11 mrt 2024
Contact en uitzoeken waar het pakket was gebleven. Snel gevonden duidelijke communicatie. Mijn zoon is er bij me e
24 dec 2023
Fijne winkel, goeie duidelijke site, zoveel leuks, snelle bezorging.. Weer hele gave laarsjes besteld zo blij mee!
3 dec 2023
Fijne winkels met vriendelijke medewerkers. Ook online bestellen is makkelijk en snel geregeld. Blijf zo doorgaan!!
26 nov 2023

Fijne laarsjes voor fijne prijs.snelle levering.

Duidelijke site, goede producten, fijne prijzen, snelle levering. Laarzen waren netjes verpakt en zijn super leuk.
2 jan 2024
Bestellen ging snel. Communicatie van Postnl over afleveren was een beetje wazig maar is uiteindelijk goed gekomen
4 dec 2023

Laarzen

Ik bestelde twee paar schoenen. De juiste maten kwamen. Levering was erg snel. Notificaties zo nu en dan geüpdatet
25 nov 2023
Duidelijk site, veel aanbod, makkelijk te bestellen en betalen en je kunt je bestelling laten bezorgen of ophalen!
10 nov 2023

Helemaal happy

Leuke aanbiedingen, makkelijke site, snelle levering en niet te vergeten ben ik erg blij met mijn nieuwe laarzen.
ML
18 jun 2024

Fijn

Ik vond de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de medewerker fijn en ook de bereidheid om iets op te zoeken
26 mrt 2024
Snelle levering. Dat is prettig. Heel tevreden over. Ook retour zenden geen probleem. (heb ik niet gedaan hoor)