27 nov 2023
Heb onlangs 4 paar herenschoenen van de website besteld. De kwaliteit is uitstekend (weet ik uit vorige ervaring). Omdat ik als vegetarier geen schoenen van leer aanschaf, kan ik bij Van Haren uitstekend terecht voor kunstleren exemplaren. (hoeveel vegetariers weten dit?) Kan het bedrijf hier meer ruchtbaarheid aan geven? Er is echt een markt voor, want alle vegetariers zijn op zoek naar alternatieven voor leer. En de fraaie eigentijdse modellen zullen beslist klanten trekken die uit zijn op schoeisel waar geen dierenhuid voor gebruikt is. En bovendien zijn deze schoenen heel aantrekkelijk geprijsd.
Ik had 2 paar schoenen en 1 paar pantoffels in de actie besteld. Laten verzenden naar pakketpunt. Iemand bij vanharen distributie heeft het adres van het pakketpunt ingevoerd als zijnde huisadres. Vervolgens krijg ik van DHL 100 mails met "pakket is door de brievenbus bezorgd" (hoe dan). Even later, "bezorgadres niet gelocaliseerd". Even later, "we proberen het morgen nog eens". Dag erna "bezorgadres niet gelocaliseerd". Ik heb dhl gebeld, probleem wordt duidelijk. Retourzending is al aangemeld, kan niet worden teruggedraaid, dus pakket gaat terug naar vanharen. Daarna vanharen gebeld, vriendelijke vrouw aan de telefoon die me verzocht om het gehele boeltje opnieuw te kopen, gezien ze de retourzending niet kon annuleren. Ik zou m'n geld terugkrijgen. Dus ik vroeg of de items dan nog in de aanbieding zouden zijn, "ja dat is een nieuwe actie, dus zeker!". Eerst een mail dat retourzending is bevestigd. Daarna een mail dat ze 't morgen nog eens gaan proberen te bezorgen. Daarna een mail met €5 korting bij besteding van €20 ter compensatie (oorspronkelijk bedrag was hoger dan €20 dus aardige tegemoetkoming). Gisteren heb ik mijn geld terug ontvangen - daar heb ik wel op willen wachten. Vandaag wil ik opnieuw de items bestellen: alle acties verlopen. Dan laat ook maar.
Kan na plaatsten en betalen bestelling geen aanpassing meer doen op afleveradres
5 jun 2024
Bedankt voor je review. Zolang de bestelling nog niet door onze logistieke collega's is ingepakt, kan onze klantenservice op verzoek het afleveradres voor je aanpassen. Omdat wij in de meeste gevallen de volgende dag al leveren, is het wel zaak dat je dit op tijd bij ons meldt. Een ingepakte bestelling kunnen wij namelijk niet meer aanpassen. Onze excuses voor de verwarring hierover.
5 nov 2023
steeds opnieuw laden
filters zeer traag geen favs onthouden zonder inlog
6 nov 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je problemen ervaart met onze website. Onze excuses hiervoor. We willen je adviseren om de cookies te verwijderen of om het te proberen via een andere browser. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan is onze klantenservice te bereiken via 088 - 864 23 10 of klantenservice@vanharen.nl.
9 nov 2023
Bestellen voor 21.00 uur, vlg dag levering is helaas niet waargemaakt.
10 nov 2023
Bedankt voor je review. Je hebt je bestelling inderdaad te laat ontvangen - waarvoor onze excuses. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je nieuwe veterboots!
Jullie heb niets gedaan of iets gehoord. Wel betaald niets ontvangen.
6 nov 2023
Bedankt voor je review. Volgens onze gegevens ligt je bestelling reeds klaar in het filiaal om opgehaald te worden. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar! (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl)
24 feb 2024
Afgewimpeld!! Heb bepaalde artikelen niet ontvangen…
Heb bepaalde artikelen niet ontvangen en ik word gewoon afgewimpeld!!
26 feb 2024
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. Helaas vinden wij geen contactmomenten met onze klantenservice terug omtrent deze bestelling. Indien we nog ergens mee kunnen helpen, dan staat de klantenservice graag voor je klaar via klantenservice@vanharen.nl
14 dec 2023
Ik kreeg geen berichtje dat de laarzen waren aangekomen in de winkel
Omdat de 10 % korting er niet af ging iedere keer stond er onjuist
5 feb 2024
Bedankt voor je review. Wellicht was je nog niet ingelogd tijdens het toepassen van de kortingscode? Wanneer de laarsjes naar wens zijn ontvangen horen we het graag via de email (klantenservice@vanharen.nl). We passen dan graag de korting met terugwerkende kracht voor je toe!
30 dec 2023
Verkeerd product ontvangen. Was bestemd voor iemand in Rotterdam
31 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat onwijs vervelend. Onze excuses hiervoor! Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zij kijken graag met je mee naar een mogelijke oplossing (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl).
6 dec 2023
Het assortiment is leuk, mooie winkels maar de service is slecht.
6 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat we je niet naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn. Helaas vinden we geen eerdere contactmomenten met je terug. Indien we je ergens mee kunnen helpen, dan zijn we te bereiken via 088 - 864 23 10 of klantenservice@vanharen.nl.
12 nov 2023
ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. is zoek bij dhl
13 nov 2023
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen. We zien dat je reeds contact hebt met onze klantenservice en dat zij met je mee kijken naar een oplossing.
18 jun 2024
Snelle levering,maar geen retourticket,nu verplicht naar winkel
19 jun 2024
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over het retourlabel. Het label dat reeds op het pakket zit, is voor DHL tevens het retourlabel. Meer informatie hierover kun je vinden op de bijgesloten retourinstructies in het pakketje.
1 apr 2024
In de winkel meer service zodat ik niet online hoef te bertellen
2 apr 2024
Bedankt voor je review. Onze excuses voor het feit dat je in de winkel niet de gewenste service hebt ontvangen. We vertrouwen erop dat je naar aanleiding van telefonisch contact inmiddels de juiste informatie hebt ontvangen en anders horen we dat uiteraard graag van je.
9 feb 2024
Stoppen met dhl
Pakket zou maandag aankomen
Dat werd donderdag 🤔
15 feb 2024
Bedankt voor je review. Bij DHL kun je kiezen om de zending te herrouteren naar een DHL ServicePoint (zoals hier gedaan), maar dat zorgt helaas wel voor een vertraging in de levertijd. Onze excuses voor de verwarring hierover!
9 jan 2024
Ik heb nog geen mail ontvangen. Zou ze gister af kunnen halen.
10 jan 2024
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je geen melding hebt ontvangen. Wellicht is deze in de ongewenste- of spammailbox terecht gekomen? Volgens onze gegevens ligt je bestelling klaar in het gekozen filiaal. We wensen je vast veel plezier met de boots!
15 jun 2024
DHL driver was a lier.I went to pick-up the order from a shop.
17 jun 2024
Thanks for your review. We're sorry to hear about the confusion regarding the delivery time, but we're happy to hear you were able to retrieve your order at the DHL ServicePoint.
We trust everything is in order, but please contact our customer service (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl) if there's anything else we can help you with.
14 jun 2024
Er was onduidelijkheid over levering. Moest erachteraan bellen
5 mei 2024
De website is heel traag.levering is perfect heel snel binnen.
13 dec 2023
Retouren
boel rare andersom doeghet deze en tik ik wat zien niet Kan
14 dec 2023
Bedankt voor je review. Het is ons helaas niet duidelijk waar je precies ontevreden over bent, maar als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan staat onze klantenservice voor je klaar (088 - 864 23 10 / klantenservice@vanharen.nl).
12 jun 2024
Sandaal was heel mooi ,maar jammer dat hij achter zo hoog is