13 sep 2024
Eerste bericht van levering komt 's avonds om 22.30 uur. Zou je dan nog iets moeten regelen dan is dat erg laat.
Het transportbedrijf geeft niet kloppende informatie. Plant zou thuis afgeleverd zijn dinsdag 12.14 uur volgens mail. Thuis geen pakket. Track en trace geeft informatie dat levering woensdag is.
Reactie van Tuinflora is: wacht maar af, het kan nog komen..... (Levende plant, temperaturen van 30 graden). Na telefoneren met transportbedrijf blijkt dat pakket dinsdag op afleverpunt is neergezet, dat er geen bericht is gestuurd en dat er geen barcode is geleverd. Dit kost je als klant, veel tijd en ergernis.
Ok ,gele lidcactussen...ik zoek al eeuwen, niet aan te komen in Nederland.
Tot ik tuinflora ontdek.. met gele lidcactussen 😁.
Op de mailing lijst gestaan voor als ze op voorraad komen, en ja hoor 2 besteld. Komen er wat stekken voor €4.50 per stuk . Niks geel, maar ik krijg mijn geld terug.
Weer op de mailing lijst.2 besteld heb goede hoop en vraag of er wat bij kunnen in mijn bestelling. Nee.
Ik krijg weer nette stekjes ,niet geel wel een lichte kleur ik ben weer hoopvol.bestel er 5 bij.
Een zooitje .fotos spreken voor zich.dpd krijgt de schuld ik 30 % mijn aankopen terug gestort . Tuinflora neemt verantwoordelijkheid.
Einde verhaal. Nooit meer
Oja , wacht de 2 maand garantie termijn af 🤐
Beoordelingen voor tuinflora.com
10 mrt 2024
Goed verpakt ontvangen en goede informatie over hoe de planten het best te planten en onderhouden
9 mei 2024
grote selectie van gezonde planten, prima service en bezorging, bijgesloten info over de planten.
14 apr 2024
Hoe kun je nu beoordeling geven als nog…
Hoe kun je nu beoordeling geven als nog niet weet hoe de bollen /knollen kwalitief gaan bloeien
21 mei 2024
Het product valt tegen,heeeeel klein en bruine punten aan het blad, ik had er meer van verwacht.
19 jun 2024
Wat vervelend om dit te horen voor u. In dit geval raden wij aan de volgende keer de klantenservice te contacten zodat wij u kunnen helpen en adviseren.
20 apr 2024
Leuke gezonde aardbeiplantjes doen het zeer goed naar meteen inplanten. Een echte aanrader!!!
14 apr 2024
Alle services is goed, Ik schrok er wel een beetje van hoe ontzettend klein de plantjes waren.
26 feb 2024
Het verpakken van het plantje voor verzending vond ik niet super, kan beter en met meer zorg.
27 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was met de verpakking van uw plantje voor verzending. We streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen, inclusief zorgvuldige verpakking, en we betreuren het dat we hierin niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.
We zullen uw opmerkingen ter harte nemen en streven ernaar onze verpakkingsprocessen te verbeteren om ervoor te zorgen dat uw bestellingen in de toekomst met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.
2 mei 2024
Bestelling snel binnen en klopt altijd.
De kwaliteit van de planten en wortels zijn perfect.
Alles in goede staat ontvangen en kleuren kwamen goed overeen. Planten ook in prima staat.
11 mrt 2024
aantal klopt, instruktie online helder en je ziet na twee dagen al het verschil ( positief)
26 feb 2024
Ok de stek van de vlinderstruik is goed en op tijd aangekomen . Alleen wel een beetje Klein
27 feb 2024
In de winter groeien de planten die het hele jaar buiten worden gekweekt niet, daarom bieden wij garantie tot 1 mei 2024. Mocht de plant zich niet ontwikkelen tegen de lente, neem dan contact op met onze klantenservice met foto's.
27 jun 2024
Dat jullie goede planten leveren met garantie en snelle levering alleen maar complimenten
17 mei 2024
Mooie goeie kwaliteit groene coniferen
Moest er even op wachten, door DHL, maar de planten waren nog mooi groen. Goeie kwaliteit
2 apr 2024
Snel geleverd, mooie sterke wortels, alleen 1 kleiner dan de drie andere van zelfde soort.
3 feb 2024
Order korrekt uitgevoerd.
In het byzonder de perfecte verpakking
is uitstekend verwerkt.
2 mei 2024
Goed en stevig verpakt dmv stokjes in de plasticzakjes verpakte potjes met de plantjes.
2 apr 2024
Snel en netjes bezorgd,goede gezonde planten,mooie prijs,ik zou het anderen aanbevelen