MECATECHNIC NL- Logo - Beoordelingen

MECATECHNIC NL

823 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.239 beoordelingen in totaal

18 aug 2024
Versturen via TNT, wij waren de 1e keer niet thuis. Dan is het zaak om via hun website en je track&trace nummer een nieuwe bezorgafspraak te maken. Ik kreeg verder geen mail of briefje in de brievenbus. Dus daar moet je even alert op zijn. Verder prima en snelle verzending vanuit Frankrijk. Ik heb wel eens veel langer op onderdelen uit Duitsland zitten te wachten!

28 jul 2024
Pakket niet aangekomen in afhaalpunt. Gemaild en gebeld. Contact is bijna onmogelijk. Er werd gesteld, we zien dat het pakket is opgehaald. Einde verhaal. In de track n trace stond een tijdstip van ophalen op een moment dat de winkel gesloten was. Nagevraagd in de winkel maar die waren echt dicht. Nog 2 x gebeld, wordt niet opgenomen bij Mecatechnic. Optie gekozen om terug te worden gebeld. Nooit teruggebeld. Uiteindelijk werd ik gemaild dat het pakket 7 dagen later alsnog was aangekomen. Vooral de slechte en geen communicatie vind ik zeer storend.

Beoordelingen voor MECATECHNIC NL

21 apr 2024
Alles was perfect van bestelling tot aan aflevering. Kom zeker vaker terug bij jullie!
14 feb 2024
Snel, juiste artikel en gekregen wat ik bestelde ondanks kleine bestelling (dopje).
7 dec 2023
het betaalbaar stellen van de bestelling ging wat lastig, verder helemaaL TEVREDEN !
30 jun 2024
Levering door omstandigheden niet aangekomen zij doen hun best om dit op te lossen
Antwoord van MECATECHNIC NL
1 jul 2024
Beste, Bedankt voor uw bericht. Na verificatie met de TNT Tracking nummer blijkt het dat uw bestelling op 27/06/2024 geleverd is. MVG
6 mei 2024
Correcte levering van bestelde producten ,de producten zelf waren tiptop in orde .
11 jun 2024
Snelle bezorging,lage prijs en een goed artikel,blij dat ze het op voorraad hadden
12 nov 2023
Levertijd was paar weken. In een week op de mat. Snelle levering 👌 goed product
31 jan 2024
Betrouwbaar. Product klopt met hetgeen er besteld is. Levertijd was wel vrij lang
CM
19 nov 2023
Goede service, producten snel en goed geleverd, problemen snel en goed opgelost !
25 nov 2023
Leveringen snel binnen. Nooit problemen gehad. Goede prijs kwaliteit verhouding.
12 nov 2023
Alles vlot ontvangen, vriendelijke koerier, helaas 1 onderdeel verkeerd geleverd
17 apr 2024

Kwalitatief en organisatorisch meer dan in orde

Redelijk goede beschrijving van onderdelen, duidelijke en vlotte afhandeling.
10 jan 2024
Goede service, onderdeel is vlot geleverd en de prijs klopt ook nog eens :-)
31 dec 2023

Makkelijk te bestellen en goed product

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd vanuit Frankrijk naar Nederland
JA
jarno a.
eibergen
3 feb 2024
Snelle levering ondanks het uit Frankrijk moet komen en een duidelijke dite
28 mei 2024

Snelle verzending.

Mooie kwaliteit en binnen 3 dagen in huis. Zeer snel en netjes afgeleverd!
23 mrt 2024
Duidelijke site en snelle levering. Vertalingen kunnen soms wel beter.
22 mei 2024

prima afhandeling

Niets...prima afhandeling, en snelle levering..! Raam mechaniek Vw T3
24 jun 2024
Zeer snelle levering en correct ingepakt. Communicatie is duidelijk.
26 feb 2024
Goede cover die lucht doorlaat. Maatwerk is goed gedaan voor VW kever