29 apr 2024
Onze hond Vince doet het voortreffelijk op de brokken van Riverwood. Toen een levering door een verkeerde actie van de bezorger fout ging, moesten we even andere brokken kopen bij een plaatselijke winkel. Resultaat: grote hopen poep, heel veel drinken en al snel weer honger. Dankzij de voortreffelijk service van Riverwood hadden we snel weer de goede brokken én een blije hond. Kortom: zowel de brokken als de service van Riverwood zijn perfect. Joke en Jan Hoek, Raamsdonksveer.
Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com
11 jan 2024
Mijn kat is dol op de blikjes natvoer en ook de droge brokjes gaan erin.. voor mij behoeft het niet beter.
19 jan 2024
Wat fijn om te lezen Dirk! Bedankt voor je mooie waardering
22 mei 2024
Het voer waar mn hond goed op gaat en de bezorging heel erg snel vandaag besteld morgen in huis
27 mei 2024
Super om te horen, Lilian. Bedankt voor je mooie review!
22 apr 2024
Overzichtelijk website duidelijke uitleg over de brokken, de brokken zijn wel klein voor een labrador.
2 nov 2023
De snelle levering was top, de dag erna al geleverd.
Zou niet weten wat er nog beter kan.Zeer tevreden
7 nov 2023
Super dat je zo tevreden bent Nancy!
19 mrt 2024
Vind het gewoon goed,makkelijk te bestellen en fijn dat je korting krijgt.
En het word thuis bezorgt.
10 apr 2024
Bedankt voor je mooie review, Juliëtta!
18 apr 2024
Service en toezending is snel. Saar lust de brokken. Wel iets meer ontlasting dan bij vorige merk.
21 mei 2024
Fijn om te horen dat Saar smult van de brokjes, Tiny. Lieve foto! Hoe lang geef je de brokken nu? De hoeveelheid ontlasting kan namelijk ook komen door de overstap. Na 6-8 weken is het lichaam van een hond pas volledig gewend aan nieuwe brokken en zal je merken dat de ontlasting minder wordt.
31 dec 2023
Ik heb een hondje met een darmprobleem. Ze doet het er top op. Geen diarree meer of andere ellende
19 jan 2024
Hier doen wij het voor Yvonne! Wat fijn dat jouw gevoelige hondje zonder problemen kan smullen van onze voedingen.
23 jun 2024
Kaisha's lievelings snack!
Kaisha is gek op snacks van Riverwood. Heerlijke snacks zonder chemische troep, mooi puur product!
23 jul 2024
Wat een lieve foto! Bedankt voor je mooie woorden en veel snackplezier gewenst voor Kaisha!
22 jan 2024
Happy Cats, Happy Life
Altijd snelle levering, katjes vinden het lekker en zijn gezond en vriendelijke klantenservice. :)
31 jan 2024
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service, Shirley. Blije katten, blije baasjes en blije medewerkers van Riverwood! :)
23 jan 2024
Het bestellen en de levering ging goed, het voer valt jammer genoeg niet zo heel erg in de smaak.
31 jan 2024
Jammer dat we jouw fijnproevers niet hebben kunnen overtuigen. Hopelijk vind je snel een passende voeding voor jouw viervoeters waar ze wel lekker van smullen!
4 dec 2023
Ik vind de brokken wat klein de hond van mij kauwt er niet op jammer hij vind ze wel heerlijk
22 dec 2023
Hoi Christy, ik kan uit je review niet opmaken welke variant je momenteel voert, maar we hebben ook een speciale large breed variant in ons assortiment waarbij het formaat van de brokken groter is. Mocht je willen dat we even met je meekijken dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice! :)
28 mei 2024
Hij eet het graag. Ontlasting blijft goed. Hopelijk een goede start voor mijn mooie puppy.
5 jun 2024
Fijn om te horen dat jouw pup het zo goed doet op onze voedingen, Heidi. Bedankt voor je mooie review!
6 nov 2023
Belle vind het lekker en ontlasting lijkt goed. Het blikje voer vond ze wel heel erg lekker
7 nov 2023
Fijn om te horen dat Belle onze voedingen heeft goedgekeurd! Veel smulplezier!
20 feb 2024
Katten vinden het lekker moeten er wel even aan wennen maar super snelle en goede service 😉
7 mrt 2024
Bedankt voor je mooie review! Veel smulplezier gewenst voor jouw katten!
28 apr 2024
het voer voldoet aan de verwachtingen, levering was op tijd. goed over nagedacht
concept.
27 mei 2024
Fijn dat je zo tevreden bent, Mario! Bedankt voor je mooie review!
3 feb 2024
Kwaliteit voeding, kwaliteit verzending, gewoon echt goed en betrouwbaar dat Riverwood!!!
7 mrt 2024
Hier doen we het voor, Janneke! :) Bedankt voor je mooie woorden
29 jan 2024
Snelle levering en tot op heden wordt het voer zeer gewaardeerd door 3 van de vier katten.
31 jan 2024
Wat een leuke foto! Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeters
22 jan 2024
katten vinden het lekker
Goede bezorging en katten vinden het lekker. Wel een beetje duur. De aanbieding was prima
31 jan 2024
We snappen dat een 1+1 gratis aanbieding prima is, Carla ;) Kwaliteitsvoeding is inderdaad prijziger dan sommige andere merken, maar dat zie je ook terug in de gezondheid van je kat. Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeters!
4 jun 2024
Te late orderbevestiging na reactie van koper. Uiteindelijk goede en snelle afhandeling.
5 jun 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, Floor. Bedankt voor je review!
9 apr 2024
Mijn hond heeft geen last meer van allergie (bulten/jeuk/kale plekken) zijn helemaal weg.
11 apr 2024
Wat fijn om te horen. Dit is waar wij het voor doen! Bedankt voor je mooie review en een dikke knuffel van ons voor jouw viervoeter.