29 apr 2024
Onze hond Vince doet het voortreffelijk op de brokken van Riverwood. Toen een levering door een verkeerde actie van de bezorger fout ging, moesten we even andere brokken kopen bij een plaatselijke winkel. Resultaat: grote hopen poep, heel veel drinken en al snel weer honger. Dankzij de voortreffelijk service van Riverwood hadden we snel weer de goede brokken én een blije hond. Kortom: zowel de brokken als de service van Riverwood zijn perfect. Joke en Jan Hoek, Raamsdonksveer.
Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com
12 mei 2024
We bestellen regelmatig voor onze hond en zijn heel tevreden het zou leuk zijn als er een vaste klanten korting zou zijn!
27 mei 2024
Wat een lieve foto, Agnes! Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze voedingen. Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ben je als vaste klant altijd als eerste op te hoogte van acties en aanbiedingen!
15 mrt 2024
Alles binnen één merk!
Hoge kwaliteit hondenvoer, veel verschillende producten waardoor je veel kunt variëren, super service, heel lief team!
8 apr 2024
Wat een lieve woorden, bedankt voor je mooie review. En wat een lieve foto!
28 jun 2024
Katten zijn blij
Snelle levering, maar het belangrijkste de katten vinden het voer heerlijk ! Terwijl ze normaal erg kieskeurig zijn.
23 jul 2024
Dat is een mooi compliment, Nicole! Wat fijn dat jouw katten zo smullen van onze voedingen. Bedankt voor je mooie review!
31 mrt 2024
Het product is goed. De prijs is goed. Goede service en ze leveren snel. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.
10 apr 2024
Bedankt voor je mooie review, Peter. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Tot de volgende keer!
6 feb 2024
Onze katten zijn er dol op!
Makkelijk te bestellen. Volume kortingen. Snel geleverd. Onze katten zijn er dol op en willen niets anders meer!
7 mrt 2024
Fijn om te horen dat jij en jouw katten zo tevreden zijn! Bedankt voor je mooie review.
29 feb 2024
Voedseladvies, proefpakket en snelle verzending plus korting. Mijn Franse bulletjes en katten vinden het lekker.
8 mrt 2024
Veel smulplezier gewenst voor jouw lieve diertjes!
14 apr 2024
Altijd vlotte levering en nog steeds het enige voer waar onze voedselintolerante hond het redelijk goed op doet.
21 mei 2024
Wat fijn dat jouw gevoelige hond zonder problemen zo lekker kan smullen van onze voedingen!
29 dec 2023
Zoals altijd heel snelle levering . We zijn zeer tevreden over alles. En ons 2 kadetten eten het eten heel graag
19 jan 2024
Wat een lieverds zijn het, Maddy! Bedankt voor je mooie review, we zijn blij dat jullie zo tevreden zijn :)
7 mei 2024
Onze hond eet deze brokken met veel smaak op. Hoop dat zijn huidproblemen over een paar weken ook verminderen.
Dat hopen wij ook, Anne Marie! Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter
27 apr 2024
Besteld ipv zelf uit de winkel
Doordat ik tijdelijk niet kan tillen was de bestelling zo gemaakt.
Voer al vanaf pup riverwood. Zeer tevreden.
21 mei 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dikke knuffel van ons voor jouw viervoeter!
10 feb 2024
snelle verzending
snelle verzending , goed verpakt en het eerste blikje viel super goed in de smaak ! ga zeker vaker bestellen !
Wat fijn om te horen!
22 jan 2024
Top voer
Mijn kieskeurige kater vind het heerlijk. Enige nadeel dat ie me er nu smorgens vroeg voor komt wakker maken 😜
31 jan 2024
Haha, dat is inderdaad minder, Angela. Maar dan weet je wel dat hij het heerlijk vindt! Fijn om te lezen dat we jouw fijnproever hebben kunnen overtuigen van onze overheerlijke voedingen. Bedankt voor je leuke review!
24 dec 2023
Top en Tip
Top: Inhoud is duidelijk vis (ipv onbestemde roze smurrie).
Tip: ook andere smaken ipv steeds 'tonijn met....'
19 jan 2024
Bedankt voor je feedback Cia-Maureen, we nemen dit zeker mee in toekomstige productontwikkelingen!
26 feb 2024
Snelle levering en netjes verpakt met de nodige informatie. Nu pas 1x gegeven en dat vond de hond erg lekker.
7 mrt 2024
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Patrick. Bedankt voor je review en veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter!
5 mei 2024
Snelle levertijd en goede kwaliteit
De bestelling is altijd op tijd binnen. Mijn hond is dol op de brokken en heeft geen last van haar huid meer.
27 mei 2024
Superfijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, Suzanne! Bedankt voor je mooie review!
6 feb 2024
Goed produkt, katten vinden het heerlijk, vlotte bezorging en fijne aanbiedingen. Ik ken alleen het natvoer.
7 mrt 2024
Fijn om te horen dat jouw katten zo smullen van onze natvoedingen, Hannah!
17 mrt 2024
Klasse voer
Sinds we riverwood voeren hebben onze hondjes geen haar en huid problemen meer. En ze vinden het lekker voer
8 apr 2024
Daar doen wij het voor, Lili-jan! Bedankt voor je mooie review!
25 jun 2024
Ik moet nog ff afwachten hoe Jax op het voer reageerd. Vooral gekocht omdat hij gras eet en moet afvallen.
23 jul 2024
Hopelijk gaat Jax lekker smullen van onze producten, Helma! Bedankt voor je mooie review zo ver.
2 mei 2024
Fijne voeding,snelle levering.
Soms is product uitverkocht waardoor je 2x bestellen moet of moet wachten..
27 mei 2024
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Simone! Over welk product gaat het? Dan kijk ik graag even met je mee!
15 jan 2024
Fijne en snelle services, goed product, hond blij, baasje blij! Update over leveringsstatus zou fijn zijn!
19 jan 2024
Bedankt voor je mooie review, Nicole! Wij versturen altijd een verzendbevestiging waarin je een track & trace code kunt vinden. Hiermee kan je precies zien waar jouw pakketje zich bevindt en wanneer het bezorgd zal worden :)