Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com Eerlijk en heerlijk Eerlijk, en heerlijk top product voor mijn hond met voedsel alergie kip en rund
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te lezen dat jouw gevoelige hond heerlijk en zonder problemen kan smullen van onze voedingen, Carina!
Netjes verpakt.
Ziet er keurig uit.
En benieuwd hoe mijn honden dit gaan vinden.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie review, Marjolein!
Ben er nog niet zolang mee begonnen… Ben er nog niet zolang mee begonnen maar ik
Merk aan de hond dat t goed bevalt.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te horen, Ines! Bedankt voor je mooie 5-sterren review
Veel aandacht voor het individu, zeer klantvriendelijk en super snel geleverd !
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en onze service, Audrey. Bedankt voor de mooie woorden!
hondjes vinden het lekker. En onze Diego heeft geen jeuk meer aan zijn pootjes.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Daar doen wij het voor! Bedankt voor je mooie review.
Mijn sphynx poesen eten net riverwood tot nu gaat het goed met het voer prima
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te horen, Trudy!
Fast shipping and my cat loves Riverwood. Items went shipped very fast. It was a blind buy but luckily my cats loved it!
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Thank you for your review!
Brokjes vinden ze lekker Brokjes vinden ze heerlijk.Helaas lusten beide katten de blikjes tonijn niet.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te horen dat de brokjes in de smaak vallen bij jouw viervoeters, Sonja. Jammer van het natvoer!
Snelle verzending, smakelijk voer en minder darmproblemen dan met ander voer.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te horen, Ilona! Bedankt voor je mooie review.
Goede brok met hoog vleesgehalte. Mijn golden retrievers vinden het lekker.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super fijn om te horen dat jullie tevreden zijn, daar doen we het voor! Veel smulplezier😋
Snelle levering, meteen de goede producten, goed verpakt, goede communicatie
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super, bedankt Miriam!
Zoals altijd netjes verpakt en op tijd bezorgd.
Goede kwaliteit producten
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Top, bedankt voor je mooie review Hans!
Geweldig voer.. Onze Teckel eet het super graag en blijft mooi op gewicht.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te lezen Ellen. Daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie review!
de hond vindt het honden voer heerlijk en een snelle levering goede prijs
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super dat je zo tevreden bent Pieter. Tot de volgende keer!
Begonnen voor mijn weim Lowie met probeer pakketje en hij lust het graag
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te horen, veel smulplezier gewenst voor Lowie!
De katten vinden het lekker, niet alle smaken maar over het algemeen wel.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te horen dat jouw katten smullen van onze voedingen, Dianne! Bedankt voor je mooie review.
Klantenservice is uitstekend! Goed bereikbaar en denkt goed en snel mee.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Dat vinden we fijn om te horen, Marice :) Bedankt voor je mooie woorden!
Ik ben tevreden van de informatie en de toegankelijkheid van de website.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie review, Tina! Daar doen we het voor!
Het hele proefpakket is goed bevallen en mijn hondje vind het heerlijk.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te horen, Joke. Bedankt voor je mooie review en veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter!
Heerlijke brokken ook nu we veranderd zijn van zal naar hert en konijn!
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter(s)!