Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com Ik ben tevreden van de informatie en de toegankelijkheid van de website.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie review, Tina! Daar doen we het voor!
Het hele proefpakket is goed bevallen en mijn hondje vind het heerlijk.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super om te horen, Joke. Bedankt voor je mooie review en veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter!
Heerlijke brokken ook nu we veranderd zijn van zal naar hert en konijn!
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter(s)!
Onze honden doen het goed op dit voer ,ze glimmen als een spiegeltje !
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Wat een lieve foto's van jouw viervoeters Trudie. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!
Snelle levering , de hond vind het lekker en ze hebben meerdere smaken
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn dat zowel jij als jouw viervoeter tevreden zijn over onze voedingen!
Brokken mooie volume,ruikt heerlijk Jamie Jamie ,goed afsluitbare zak.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Wat een lieve foto van jouw viervoeter. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn!
Zeer tevreden Snelle service, goede communicatie, snelle levering, goede producten
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Goede producten voor onze allergische Labrador en correcte levering
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te horen dat je met Riverwood een oplossing hebt gevonden voor jouw gevoelige hond, Loes. Bedankt voor je review!
Goede brokjes! Goede brokjes onze kleine pomeriaan is dol op de zalm/witvisbrokjes
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Wat fijn dat jouw hondje zo smult van onze brokjes, Anita! Bedankt voor je review
Keurige service
Bestelling was niet compleet maar keurig opgelost
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service, Anita. Bedankt voor je mooie review!
Het bestellen was makelijk.
Maar de producten moet ik nog proberen.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Alvast veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeter(s), Ria!
dat onze hond loa al stukken minder krabt en likt aan z’n pootjes
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Daar doen wij het voor, Sandy! Super om te horen dat Riverwood de oplossing is voor jouw gevoelige hond!
Uitstekend kwalitatief hondenvoer, snelle levering. Zeer tevreden
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Olga. Tot de volgende keer!
Goede en gezonde brok, eenvoudig te bestellen.Goede kwaliteit/prijs
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie review!
Snelle levering en goed verpakt. Product klopt met de omschrijving
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie waardering Michelle :)
Snelle service, en mijn katten vinden het natvoer echt heerlijk!!
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Bedankt voor je mooie review Olga!
Goede kwaliteit
Snelle levering, mijn hond vindt het heerlijk
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Zeer tevreden Voelt als een eerlijk bedrijf met goede voeding voor mijn hond.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Fijn om te horen Sarah, bedankt voor je mooie woorden!
Super Snelheid levering en hond met diverse kwalen doet het er goed op
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Wat fijn om te lezen dat jouw gevoelige hond het zo goed doet op onze voedingen, Anita! Daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie review!
Tevreden klant Snelle en nette levering. Mijn oude kat vindt het super lekker.
Meer weergeven Antwoord van riverwoodpetfood.com Veel smulplezier gewenst voor jouw kat, Aniek!