29 apr 2024
Onze hond Vince doet het voortreffelijk op de brokken van Riverwood. Toen een levering door een verkeerde actie van de bezorger fout ging, moesten we even andere brokken kopen bij een plaatselijke winkel. Resultaat: grote hopen poep, heel veel drinken en al snel weer honger. Dankzij de voortreffelijk service van Riverwood hadden we snel weer de goede brokken én een blije hond. Kortom: zowel de brokken als de service van Riverwood zijn perfect. Joke en Jan Hoek, Raamsdonksveer.
Beoordelingen voor riverwoodpetfood.com
26 mei 2024
Ik had het proefpakket xxl besteld..De honden vinden het voer erg lekker..ook de snacks bevallen erg goed..
Jammergenoeg was alleen de maatbeker kapot gegaan tijdens het transport..
Ik ga het zeker weer bestellen
28 mei 2024
Super fijn om te horen dat onze producten in de smaak vallen bij jouw viervoeters, Natasja! Bedankt voor je mooie review.
Voor wat betreft de maatbeker; neem hierover even contact op met onze klantenservice. Dan lossen we dit netjes met je op.
Nog een fijne dag gewenst! Team Riverwood
20 mrt 2024
Goede service, perfect voer voor franse bull
Perfect voer,onze hond is er blij mee met zijn graan allergie, tevens wordt de bestelling snel geleverd en telefonisch wordt je echt netjes behandeld. Ik ga hier niet meer weg. Groetjes willem meijer uit didam
10 apr 2024
Hier doen wij het voor Willem! Bedankt voor je mooie review. Tot de volgende keer!
15 dec 2023
Samenstelling lijkt goed te zijn voor de prijs die je betaald. Beide zéér kieskeurige katten eten het en nu enkel benieuwd naar de effecten op maag/darm stelsel. Voor nu (week gebruik) ben ik erg positief!
22 dec 2023
Wat fijn wat we jouw fijnproevers hebben kunnen overtuigen van onze heerlijke voedingen, Valéry! Bedankt voor je mooie waardering.
12 nov 2023
Over het eten kan ik alleen nu nog maar zeggen dat het goed gaat, hoop echt dat gio zijn gist probleem er nu eens mee ophoud. We zijn nog geen week aan dit voer begonnen.
Maar de levering was snel en goed.
17 nov 2023
We gaan voor jullie duimen Christa! Bedankt voor je mooie review en veel smulplezier voor Gio.
Snelle levering.
En mijn hondjes doen het super goed op deze brokken. Onze fox heeft wat problemen met haar maag/darmen gehad, dus zij moest hypoallergene brokken. En deze zijn goed in de smaak gevallen.
10 apr 2024
Wat fijn om te horen dat het goed met jouw hondjes gaat, Myrthe! Bedankt voor je mooie review.
31 dec 2023
Een zeer goed product, blikvoer soms een beetje te grof (afhankelijk van soort) voor kleine hondjes, zou goed zijn dat er een optie komt voor kleine rassen
,bestellingen gaan snel, en snelle levering
19 jan 2024
Bedankt voor je mooie waardering en feedback, Henry!
20 feb 2024
Prima product!
Ik had een mail eerst gestuurd om advies te vragen, vanwege voedselallergie. Ben volgende dag gelijk terug gemaild. Online besteld omdat het daar 1+1 gratis is. Mijn katten vinden het voer lekker.
7 mrt 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten, Aukje. Bedankt voor je mooie review, hier doen wij het voor!
21 apr 2024
Mijn hondje eet deze brokken, maar ze had wel moeite met haar ontlasting, die is ineens veel dikker en daar heeft ze wat moeite mee. Verder ben ik wel blij dat ze eindelijk weer wat brokjes eet.
21 mei 2024
Fijn om te lezen dat jouw hondje smult van onze brokjes, Marry. De ontlasting kan na het overstappen op een nieuwe brok altijd tijdelijk even veranderen. Na 6-8 weken is het lichaam van een hond pas helemaal gewend aan nieuw voer. Na deze weken zal je zien dat de ontlasting weer normaal wordt.
6 feb 2024
Mijn maincoon is een moeilijke eter . Wil maar 1 merk . Maar hier steekt hij gelukkig wel zijn neus in . Hij wil alleen de blikjes waar vis in zit .
We zullen het zien. Heb nog voorraad .
7 mrt 2024
Fijn om te lezen dat jouw fijnproever smult van onze blikjes natvoedingen, Roelie!
26 mei 2024
n latertje
ondanks 5 sterren toch deze keer niet tevreden. zondags bestelt,vrijdags pas binnen. was niet de gewoonte. post??? kan gebeuren maar bestel volgende x gewoon weer FOOD bij riverWOOD. grt.
28 mei 2024
Goedemiddag Roel,
Wat vervelend dat je langer dan dat je gewend bent op je bestelling hebt moeten wachten. Je hebt echter je bestelling in het Pinksterweekend geplaatst, waardoor de levertijden anders waren en het inderdaad erg druk was bij de bezorgdiensten.
Gelukkig heb je de bestelling inmiddels binnen en kan jouw viervoeter weer lekker smullen. Nog een hele fijne dag gewenst!
Groet,
Team Riverwood
Product werd snel op de afgesproken tijd geleverd .
De hondenbrokken zijn goed verpakt in een zak met zip-sluiting. Ideaal. Brokjes blijven knapperig en er kan niet van gesnoept worden 😉
24 nov 2023
Heel blij met het natvoer voor Jack!
Eerder gebruikte ik natvoer v Lidl, nu ik Turkey natvoer gebruik is z'n ontlasting beter en Jack vindt het echt erg lekker!
Bedankt en pootje v Jack!
24 nov 2023
Wat een lieve foto van jullie Jack. Fijn om te horen dat hij zo smult van onze natvoedingen en dat je verbetering merkt. Bedankt voor je mooie review!
De aanbieding van kattenvoeding was ik heel blij mee.
Dus mag van mij wel vaker mooie aanbiedingen met voer dat nog maar een korte houdbaarheidsdatum heeft.
Ik ben een grootverbruiker 😹
23 jul 2024
Fijn dat je hebt kunnen profiteren van de aanbieding Sandra! Het komt gelukkig niet zo vaak voor dat onze producten kort aan de datum zijn, maar houd zeker onze nieuwsbrieven in de gaten. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrieven ben je altijd als eerste op de hoogte van eventuele acties en aanbiedingen! Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeters en bedankt voor je mooie review.
22 dec 2023
Hier super blij met riverwood paarden snacks ik heb 2 hondjes die aan alles en allergie hebben,maar met deze doen ze het super goed. Baas kan ons weer snacks geven wij zeer blij.
22 dec 2023
Wat een bofhondjes zijn het! Lekker smullen zonder problemen, hoe fijn is dat. We zijn blij dat we jullie kunnen helpen, daar doen wij het voor. Veel smulplezier gewenst!
6 mei 2024
Eindelijk het juiste voer voor mijn boomertje gevonden.
Dit was een behoorlijke puzzel.
Maar sinds ze hypoallergeen krijgt is ze niet meer misselijk!
Hondje blij, baasje blij!
27 mei 2024
Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze voedingen, Rinny! Fijn dat jouw gevoelige hond zonder problemen kan smullen van onze producten. Bedankt voor je mooie review!
24 mei 2024
Overall een goede webshop
Fijne producten, goede transparante uitleg over wat er precies in zit. Mijn hond is fan en ik ook! Zelfs bij twijfel over mijn bestelling werd ik snel en zorgvuldig geholpen!
27 mei 2024
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service, Sifra. Bedankt voor je mooie review!
11 jun 2024
The highest quality food ever
The highest quality food our cats ever had :) It smells and looks great, one can tell the ingredients of the wet food with a naked eye! Our cats love it, and we love it too!
17 jun 2024
Thank you so much for your review, Agnieszka! We're glad to hear that you and your cats love our products!
22 dec 2023
Onze katten zijn dol op kaviaar voor katten. Blikjes gaan helemaal leeg.
Voor wat de brokjes betreft; Onze ene Main Coon vindt ze heerlijk, de andere, helaas, totaal niet.
22 dec 2023
Wat fijn om te lezen dat jouw katten zo smullen van onze voedingen. Bedankt voor je mooie waardering!
23 jan 2024
Vlotte verzending van het voer waar mijn katten fan van zijn!
Duidelijke omschrijving van de producten. En een vlotte verzending en levering, met alle stappen te volgen vanaf het moment van bestellen. En mijn katten zijn er dol op!
31 jan 2024
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Philippe!
21 mrt 2024
Duidelijke website.
Goede arttikelbeschrijving.
Voer nu aan het geven. Hond eet het met veel smaak,
Afwachten of we hiermee het probleem met voer en darmen oplossen.
10 apr 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor je mooie review! Hopelijk bieden onze voedingen een oplossing voor jouw viervoeter.