17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24.
Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel.
Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd.
De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen.
De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.
Beoordelingen voor profitent24.nl
8 mei 2024
Het opzetten gaat geweldig goed en snel. Echt waterdicht. De zijflappen vastmaken gaat heel makkelijk met klittenband.
Het nadeel hiervan is dat bij het afbreken takjes/gras/zand aanblijft kleven. Het klittenband zal op den duur niet goed blijven plakken , denk ik.
18 jun 2024
We hebben de tent 1 keer opgezet en ondanks de stevige wind en de eerste keer is het goed gelukt. Met drie man. Ondanks die wind hebben we er uitstekend vaderdag in kunnen vieren. Er vinden het een goed produkt en zijn er erg mee in onze sas.
Het pakket werd netjes geleverd. De palen zijn voldoende stevig, net zoals het zeil (700). Enig minpunt zijn de bouten en vlindermoertjes die van aluminium zijn, waardoor de draad soms niet goed 'pakt' en het vlindermoertje doorslaat.
8 mei 2024
Topservice
Het is een hele mooie en makkelijk te gebruiken partytent. Bij tweede gebruik door windschade problemen met een poot en echt hele goede afterservice ontvangen. Snel, vriendelijk en betrouwbaar. Kan iedereen een profitent aanbevelen.
28 nov 2023
Partytenten
Twee dure partytenten besteld. Met de levering ging het met de vervoerder niet helemaal goed. Uiteindelijk met de klantenservice van Profitent hierover kunnen spreken. Zij hebben passende compensatie gekomen. Dank hiervoor!
31 jan 2024
Levering was buiten maar de transporteur heeft de levering niet nagekomen. Toch even gebeld en ze hebben de transporteur gezegd dat ze de volgende dag moesten leveren. Aan de telefoon zeer vriendelijke medewerkers.
30 jan 2024
Top Kwaliteit en Service
Na een verkeerde levering van het formaat van de tent is dit correct en zeker snel opgelost. Na excuses en een leuk cadeautje was het probleem dan ook meteen de wereld uit. Een fijn bedrijf..... Een aanrader dus.
31 jan 2024
Nadat mijn bestelling ergens is blijven liggen en werd geannuleerd en er een telefoontje aan gewaagd heb hebben ze alles op alles gezet om als nog mijn party tent te leveren binnen 24 uur mijn complimenten
Ik had nieuwe gordijnen besteld voor onze overkapping. Bleek dat ik de verkeerde had besteld en dit hadden ze bij profitent door en hebben netjes een e-mail gestuurd en de juiste voor mij besteld
14 nov 2023
Kwaliteitvollere elastieken AUB
Ik hoop dat de huidige elastieken van een betere kwaliteit zijn. 50% van de origineel bijgeleverde hadden na minder dan 12 maanden, al hun elasticiteit verloren (en velen 'gewoon' doorgebroken).
18 jun 2024
Vlotte levering en stevig materiaal.
Een party tent die we denk ik de komende 10-20 jaar goed gaan gebruiken. En ook heel logisch om in elkaar te zetten met een duidelijke instructie erbij.
13 mei 2024
de levering
ik had me vergist, en dacht dat er 2 pakketten moesten komen, alles was verpakt in dozen, gewikkeld in plastic, gebundeld op één pallet.
ondertussen is alles gemonteerd en zijn we tevreden
6 mrt 2024
Snelle nette levering / zeer klant vriendelijk!
Snelle nette levering. Product voldoet aan verwachting. Dakdoek zat een klein gaatje in. Deze word vervangen door een nieuwe doek van Profitent. Erg goed en klantvriendelijkheid! Aanrader!
13 nov 2023
Goed geregeld en geïnformeerd. De tent bevalt goed, alleen de zijkanten hadden an hetzelfde materiaal als het dak mogen zijn. Nadeel: kosten voor terugsturen als de tent niet goed bevalt.
8 jun 2024
Prachtige paveljoen,
Levering liep iets vertaging op maar goed opgelost. Oog van 1 van de wanden had geen ring. Reperatieset is onderweg en opgestuurt.
Service is prima. Zeer tevreden
2 mrt 2024
De chauffeur van hst transmission heel netjes beleefd cijfers 10. En natuurlijk profitent24.nl niet vergeten snelle levering supper top. En voor profitent24.nl ook een dikke cijfer 10
27 mrt 2024
Tent 10x16 m1 gekocht 2 jaar geleden : levering was compleet en goed.
Door storm dit voorjaar dakzeil beschadigd (terras voetbalvereniging) : ze
regelden snel een vervangend zeil.
27 nov 2023
Snel geleverd en wat een super fijne tent. Zo opgezet en met de gewichten die we erbij hebben gekocht blijft hij goed op z'n plek staan. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben
31 dec 2023
Verkoper heeft bij twijfel de moeite genomen om de klant te bellen. Het was bij ons wellis waar niet nodig geweest, maar begreep de achterliggende gedachte van de Verkoper wel.
17 jun 2024
Topkwaliteit en Service
Telefonisch overleg gehad, tent daarna online besteld. Dag erna al geleverd hele goede kwaliteit, super stevige tent, heel degelijk. Palen robuust en makkelijk op te zetten.