profitent24.nl- Logo - Beoordelingen

profitent24.nl

759 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.389 beoordelingen in totaal

17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24. Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel. Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen. De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.

23 aug 2024
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.

Beoordelingen voor profitent24.nl

7 mei 2024

na wat uitzoeken op omschrijven was het…resultaat er dan ook

na wat uitzoeken op omschrijven was het resultaat verbluffent ben echt heeltevreden met de aankoop vandeze tent
11 apr 2024
goede omschrijving van het product. genoeg keuze. vlotte levering. goede kwaliteit tentdoek en frame. compleet.
8 dec 2023
De snelle levering was perfekt. Over 2 weken gaan wij de tent plaatsen en zullen wij zieb of alles in orde is.
24 jun 2024
Kwaliteit is goed maar helaas zitten er de haken om het zeil onder op de poot vast te zetten er niet bij.
31 mei 2024
De beschrijving iets duidelijker maken. Voor de rest een fijne partytent om op te zetten.We genieten ervan.
20 mei 2024
De tent op zich is uitstekend alleen bij het monteren van het dakdoek wel een stel trucken moeten uithalen.
JJ
Jan J.
Anna Paulowna
5 mei 2024
Goed verpakt en snel verzonden. Nog niet opgezet, frame ziet er robuust uit met goede bevestigingsmiddelen.
23 mei 2024

Diverse zijwanden

In overleg 2 verschillende zijwanden kunnen bestellen bij de tent. Snelle reacties tijdens communicatie.
28 mei 2024
Netje besteld. Ook netje alles gehad. Alleen mist ik het op tijd door geven waarneer ze langs kwamen.
31 dec 2023
Prima tent van goede kwaliteit. We zijn tevreden met de levering en gaan er veel plezier van hebben.
26 mrt 2024
Goede ondersteuning bij vragen, supersnelle levering en goede kwaliteit producten. Echt een aanrader!
14 mrt 2024
Duidelijke website met scherpe prijzen. Snelle reactie op een probleem wat snel en goed is opgelost.
9 jan 2024
Goed product en goede service. Nu twee tenten erbij gekocht, nu totaal vijf tenten gekocht. Aanrader.
3 jan 2024

staat als een huis!!!

alles is heel snel bezorgd en makkelijk passend in elkaar te zetten, en de tent staat als een huis!!!
5 apr 2024
Wij zijn blij dat wij geholpen zijn en raden deze firma zeker aan. We zijn tevreden met uw service.
10 jun 2024
Geleverd volgens afspraak
6 jun 2024
goede service na probleem
1 jun 2024
De levering was op tijd
2 jun 2024
Zeer vlotte levering. Super sterke stevige tent. Alleen jammer dat er 3 kapotte spanners bij zaten.
4 mrt 2024

Topservice

Nadat ik een buis verbogen had bij de montage (door men eigen fout) werd die me gratis opgestuurd.