bodylab.nl- Logo - Beoordelingen

bodylab.nl

778 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.013 beoordelingen in totaal

23 jun 2024
Echt een super leverancier, voor de supplementen. Bestelling geplaatst keurig geleverd alleen tijdens de levering 1 pot open gegaan en alles lag los in de doos. mail gestuurd direct antwoord en kreeg de keuze geld terug of een nieuwe en 2 dagen later was de nieuwe al binnen. Echt super
WK
wout K.
Hoogeveen

30 jan 2024
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.

Beoordelingen voor bodylab.nl

5 apr 2024
lekkere snacks en vol eiwitten jammer alleen dat je t niet per 7 stuks kunt kopen ☺️ivm gebrek aan zelfbeheersing
12 nov 2023

Long delivery time

The package came just after more than 9 days, which is quite long. Never order here if you need the products soon.
17 apr 2024
Gewicht per scoop is veel lager als aangegeven. Consistentie wisselend per verpakking. Alleen de prijs is goed.
4 jun 2024
Goede producten, goed prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke omschrijvingen van de producten. Bezorging prima.
1 mei 2024
Goed product, levering mag wel sneller namelijk zondagavond besteld en geleverd zaterdag. Erg lang onderweg.
30 apr 2024
De fruitige smaak is goed te proeven, alleen de zoetstof kan wat minder. En nu nog afwachten op de resultaten
1 feb 2024
Cookies & cream .. Its my favourite flavour.. and it has been improved a lot since i bought it the first time
11 mrt 2024

Ontvangst bestelling na bijna een week

Wist niet dat ik bijna een week moest wachten op mijn bestelling.. product is prima nu het er eindelijk is.
6 mrt 2024
Delivery was without notification, they lived package at my neighbors and didn’t leave me a note about that
11 mei 2024
Redelijk snelle levering en produkt verpakt. Ik ga ervanuit dat de eiwit zelfs ook van goede kwaliteit is.
24 mrt 2024
Als je besteld hebt en de aflevering hebt gehad, dan word je doodgegooid. Met aanbiedingen, beetje te !
12 apr 2024

Groot assortiment

Enorm veel keuzes aan smaak en producten. Tot zo ver altijd wel goede deals gekregen en geen klachten.
29 feb 2024

Defecte pot bij aankomst

Artikel kwam beschadigd aan. Overal eiwit poeder. Mail gestuurd en hebben gratis nieuwe pot opgestuurd.
MW
Michael W.
Rotterdam
8 feb 2024
Top kwaliteit voor een scherpe prijs! Duurt wel even tot je je bestelling ontvangt, komt uit Duitsland.
7 dec 2023
Mijn bestelling was gelukkig goed. Die van mijn neefje way minder, hopelijk lossen jullie dit goed op
27 mrt 2024
Zeer tevreden. Goede producten. Levering mag altijd sneller, zoals vroeger (dag erna al in huis).
11 apr 2024
Website is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn onklopbaar. Maar de levertermijn is aanzienlijk.
27 feb 2024

Langere levertijd

Het is even wachten voor de bestelling uit Duitsland binnen is. Reken niet op morgen of overmorgen
20 jun 2024
Good quality. A little expensive compared to other companies but it’s the best quality out there
20 feb 2024

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.