Lucardi Juwelier Apeldoorn- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Apeldoorn

211 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden363 beoordelingen in totaal

17 mei 2024
Het winkel personeel uit Apeldoorn nam de tijd voor mij om aan te wijzen waar ik uit kon kiezen. Voelde me niet opgehaast en kon rustig even zelf kijken zonder dat iemand naast je staat met bent u er al uit. Ze attendeerde mij op member worden en legde de voordelen uit. Super tof want om mijn dure ketting is korting krijgen extra leuk. Mijn dochter gaat ook snel wat uitkiezen. Gaatjes laten schieten in oren deed ik hier ook al vroeger voor mijzelf en ook mijn dochter, vriendelijke personeel nemen de tijd voor de kindren en vragen echt netjes wil jij dit ook aan mijn dochter, top! Geen aanpassingen, gewoon zo door gaan Lucardi!

2 jul 2024
De vriendelijkheid en kennis van de medewerkster. Ze keek ons bijna niet aan en was redelijk kortaf en vertelde niks over de producten. Ik kreeg ook het gevoel dat ik werd beoordeeld op mijn uiterlijk en daarop werd door haar een prijsklasse gebasseerd. Ik vond dit niet zo fijn. Maar de andere verkoopster was wel beleefd en had meer kennis over de producten.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Apeldoorn

9 nov 2023
Slotje gouden armband stuk, duidelijke afspraken. Kosten waren in het begin even onduidelijk. Navraag bij een collega, die wist het wel.
25 feb 2024
Ik zocht een lange zilveren ketting en werd deskundig en cliëntvriendelijk geholpen. De verkoopster nam alle tijd en adviseerde oprecht.
8 jan 2024
Ik ben ontzettend goed geholpen door de blonde dame. Helaas niet al mijn maten gevonden Qua ringen maar wel heel blij met mijn aankoop!
4 apr 2024
Het personeel is altijd vriendelijk Ze helpen je altijd graag en word nooit overgeslagen als er iets is helpen ze ook met alle plezier
16 dec 2023
Netjes geholpen met gaatjes schieten. Foutje (leeg zakje meegegeven ipv zakje met oorbellen) is herstelt na telefoontje, dus prima.
8 mei 2024
Word keurig geholpen en blij met mijn aan kopen. Omdat ik grote handen heb is een ring altijd een ding. Nu was het zelfs op vooraad
1 dec 2023

Gouden hart

Verkoopster snapte direct wat ik zocht en toonde geen colliers die niet aan de vraag voldeden. Goed advies en prettige afhandeling.
12 dec 2023
Snel en goed geholpen en voordat ik wat kocht meerdere keren gekeken en niet overspoelt met vragen of hulp. Totdat ik het aangaf
21 mei 2024
Goed advies gekregen, en antwoorden op mijn vragen m.b.t. het kopen van een wit gouden ring met diamanten en een edelsteen.
10 feb 2024
Het was rustig dan hebben ze alle tijd voor je er waren 2verkoopsters de een was zeer behulpzaam de andere niet
12 feb 2024
mijn dochter en ik hebben allebei een zilveren ketting gekocht voor. We werden goed geholpen door de mevrouw.
12 apr 2024
Ik werd fijn geholpen En alles werd goed uitgelegd . En kreeg meteen korting. Ik kom al jaren in de winkel
23 dec 2023
De klanten behandeling was goed. Het assortiment kan uitgebreider, zeker als het om mannen sierraad gaat.
16 dec 2023
Netjes geholpen, ondanks de drukte niet lang hoeven wachten. En de 40% korting was een leuk extraatje!
4 jul 2024
Ik word altijd erg vriendelijk geholpen, morgen weer terug om mijn gegraveerde spullen op te halen.
10 mei 2024
Ben prettig geholpen. Er werd naar mijn klacht over de oorbel geluisterd en een oplossing gevonden
1 mrt 2024
Klantvriendelijk ' je word goed geholpen en zijn eerlijk . Mooie sieraden ' en goede service.
3 jan 2024
Hele aardige geduldige caissière, meer personeel nodig voor 1 persoon was het heel erg druk.
3 mrt 2024
Heel goed geholpen, hele vriendelijke medewerkers en helemala gevonden waar ik naar zocht!
GG
gerrit g.
Apeldoorn
8 mrt 2024
goed geholpen echt een aardig meisje. zou niet weten wat ze beter zouden doen? ,echt niet?