Haarshop.nl- Logo - Beoordelingen

Haarshop.nl

4.168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden29.801 beoordelingen in totaal

20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.

5 okt 2024
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn

Beoordelingen voor Haarshop.nl

8 aug 2024

een aanrader bij een goed Bedrijf

'Wij gebruiken al jaren de ETI EASYLINE TURBO DRY FOHN 200 vandaar weer de zelfde gekocht bij jullie ,fijn bedrijf ,met goede service
8 aug 2024
De producten zijn altijd van goede kwaliteit, en de bezorging is altijd super snel waardoor kopen bij jullie aantrekkelijk blijft!
MV
Margo v.
Amsterdam
30 aug 2024

Super snelle levering

Vaak is mijn haarverf van Wella op of bijna op als ik mijn haar moet verven. Gelukkig levert Haarshop razendsnel mijn bestelling!
7 aug 2024

Een echte aanrader!

Haarshop biedt een heel ruim assortiment aan. De prijzen zijn correct en de service is prima en supersnel. Een aanrader dus!
20 aug 2024
ehhh, de doos was wel te groot (paste amper achter op de fiets)... verder niks op de bestelling aan te merken :-) Mvg, k.
AG
22 aug 2024
Het bestellen via de overzichtelijke website is vrij makkelijk. Prijzen zijn goed en de levering is heel snel. Dus prima!
7 aug 2024
Top service goed geholpen toen mijn pakket retour gezonden was door post .nl Binnen 2 dagen op een ander adres geleverd
31 aug 2024

Zeer tevreden van de aankoop, voldoet aan mijn verwachting.

Goede beschrijving van mijn gekozen product. Doet volledig wat ik er van verwachtte. Niet goedkoop maar zeer tevreden.
18 aug 2024
Ik ben altijd heel tevreden als ik een bestelling doe. Gaat gemakkelijk en wordt snel geleverd. En een goede prijs.
23 aug 2024
Snelle levering van profesionele produkten en wat een keuze.. .iedereen vind er wel de juiste haarverzorging
24 aug 2024

Altijd tevreden 😊

Snel levering ,gemakkelijk online shoppen.Verschillende merken en producten van goede kwaliteit op voorraad 🤩
11 aug 2024
Hele snelle levering Ik zou persoonlijk n sample bij willen krijgen zodat je iets nieuws kan proberen
11 aug 2024
snelle service, top kwaliteit van producten, en dit alles aan interessante prijzen, zeer tevreden klant
3 sep 2024
Fijne website, makkelijk te bestellen en een snelle levering! En de meeste producten zijn op voorraad.
19 aug 2024

Snel en voordelig

De producten werden sneller (de volgende dag) en voordeliger geleverd dan bij mijn kapper in het dorp.
20 aug 2024

Uitstekende webshop haarproducten

Snelle bezorging na bestelling op een uitgebreide website vol haarproducten en haarstyling producten.
3 sep 2024
De snelle levering, het product, en het feit dat ik kans maak op een hairtool, dat vind ik heel leuk
18 aug 2024
Snelle levering, telefonisch altijd bereikbaar , en perfect te woord gestaan. Niks op aan te merken😊
24 aug 2024
Wil je er goed uit zien? Kies dan voor Haarshop, en ontdek een snelle service voor een mooi kapsel!
26 aug 2024
De laagste prijs, producten makkelijker vindbaar. Snelle verzending en zorgvuldig ingepakt pakket