20 jan 2024
Snelle correcte levering. Er stond bij t bestellen dat er n cadeautje bij zou komen maar dat zat helaas niet in de doos. De bestelling heel snel en keurig de volgende dag al netjes binnen gekregen . Heel fijn. Dank jecwel.
Het geschenkbeleid is misleidend. Er wordt een cadeau aangeboden maar je krijgt het niet. Op de website staat niet vermeld op=op. Wel in de algemene voorwaarden maar daar staat ook dat als de gift in je winkelwagen verschijnt, deze op voorraad is. Je krijgt ook geen bericht; ze sturen het gewoon niet mee en je moet zelf informeren waarom je het niet krijgt. Dagen later wordt het cadeau nog steeds aangeboden en verschijnt in je winkelwagen. Heel slechte service.
Beoordelingen voor Haarshop.nl
10 okt 2024
8 okt 2024
3 okt 2024
5 okt 2024
Helaas zeer slechte ervaring. Heb drie producten besteld, waarvan twee beschadigd. İk heb ze allebei retour moeten sturen en door het weekend (zijn ze gesloten), heb ik mijn producten pas de week erop op vrijdag ontvangen. Terwijl ik ze voor het vorige weekend had besteld en het zeer spoedig nodig had. Had foto’s ervan gestuurd, omdat ze erom vroegen, toen moest ik ze eerst retourneren, dat moest bij hun aankomen en gecontroleerd worden en pas daarna kreeg ik nieuwe toegestuurd. Dit maak ik voor het eerst mee. Normaliter doen ze direct nieuwe voor je op de post (om tijdsverloop te voorkomen), zodat jij in die tussentijd ook direct kunt retourneren. Maar dit was echt doodzonde nooit meer bestellen hier. Ze stelden zelfs voor om €7,50 kortingscode aan te maken niet voor je aankoop, maar wat je pas bij je VOLGENDE aankoop mag besteden. Nouu zo werkt het niet en een volgende aankoop zal er geen sprake van zijn
15 okt 2024
Beste Feyza,
Bedankt voor jouw review. We vinden het heel erg jammer dat je zo teleurgesteld bent over het verloop van jouw klacht en de bijbehorende retourzending. Het is voor onze klantenservice protocol om eerst de beschadigde artikelen terug te ontvangen alvorens zij nieuwe producten afsturen. Wij rekenen 3-5 werkdagen verwerkingstijd van onze retourzendingen na ontvangst van het pakket, dit vermelden wij op onze website. Desalniettemin begrijpen wij dat dit voor jou lang duurt, zeker als er ook nog een weekend tussen zit. Wij doen ons uiterste best om de retourzending zo snel als mogelijk te verwerken.
13 uur geleden
Een fohnborstel besteld, maar defect ontvangen.
Een fohnborstel besteld. Echter was de fohnborstel defect toen ik deze ontving. Direct gebeld en gemaild en het product retour gedaan. Echter op de mail geen bericht ontvangen, ook heb ik mijn geld nog niet retour ontvangen.
dus zeer ontevreden over deze site!
5 okt 2024
Klacht ingediend wegens een product dat geleverd is wat defect is. Wordt alleen maar aangegeven dat het artikel geretourneerd moet worden alvorens er een nieuwe afgeleverd kan worden. Dit is geen oplossing want heb het product nodig
Beste Manon,
Bedankt voor het plaatsen van jouw review. ik begrijp dat het vervelend is dat je even op een nieuw artikel moet wachten wanneer je jouw defecte flacon zou retourneren. Voor onze klantenservice is dit echter protocol bij een klacht als deze. Wij doen dan uiteraard ons uiterste beste om een nieuwe flacon zo snel mogelijk terug te zenden.
4 uur geleden
Ik heb op 24/10 mijn bestelling geplaatst en deze zou 25/10 geleverd worden maar nu zijn we 1/11 en ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen en Post nl weet precies ook niet waar dat pakje is .
Weken wachten op levering
3x hier iets besteld en 3x een aantal WEKEN op mijn bestelling moeten wachten, terwijl op de website staat dat de spullen de volgende dag geleverd worden. Misleidend en zeer vervelend
15 okt 2024
Beste Julie,
Bedankt voor jouw review. Ik zie dat je hierover contact hebt gehad met onze klantenservice. Het pakket is zoals beloofd de volgende dag afgeleverd op het door jouw gekozen afhaalpunt. Wellicht dat je zelf vergeten was dat het daar geleverd zou worden? Wij zijn blij te zien dat je het pakket daar op 9 oktober alsnog hebt afgehaald.
Wij hopen daarom dat je er voor open staat om deze review te herzien en kijken er naar uit om jou in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
8 okt 2024
Leuk dat je korting krijgt. Jammer dat dan de prijs van het artikel omhoog gaat. Als de kortingsactie voorbij is gaat de prijs weer omlaag. Blijft weinig korting over!
10 okt 2024
word niet bij buren afgeleverd of opnieuw aangeboden, en moest ik het midden in de stad ophalen,dat is echt niet fijn.
5 okt 2024
Een product normaal €29,95 bij korting is hetzelfde artikel €31.95. Dat is niet netjes!
13 okt 2024
Haar verf was hele verkeerde kleur! Had platina bestelt.
Beste Safanya,
Bedankt voor jouw review. Wij vinden het jammer dat de kleuring niet het gewenste resultaat heeft gegeven. De kleur die wij hebben toegezonden is de kleur uit jouw bestelling. Ik lees in de conversaties met onze klantenservice dat de kleur alleen niet het gewenste eindresultaat op jouw haar heeft gegeven. Zoals mijn collega al heeft uitgelegd is het heel erg complex om oorspronkelijk donker haar platina blond te maken. Dit heeft te maken met alle "warmte' die onder een blondering vandaan komt, de kwaliteit van het haar, de samenstelling en mengverhouding van de producten etc. Het is al met al een heel proces. Om deze reden adviseren wij onze particuliere klanten vaak om dit door een professional te laten doen.