23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl
16 sep 2024
16 sep 2024
Beste L. van der Meer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geven van 4 sterren! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Mocht u nog suggesties hebben over hoe we van 4 naar 5 sterren kunnen gaan, dan horen we dat graag. Uw feedback is voor ons erg waardevol, omdat we altijd blijven streven naar verbetering.
Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen!
Beste Laura,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geven van 3 sterren. We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Feedback zoals die van u is van groot belang voor ons, omdat het ons helpt onze producten en service te blijven verbeteren en af te stemmen op de behoeften van onze klanten.
We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven er altijd naar om onze klanten een optimale ervaring te bieden, zowel in kwaliteit als in service. Uw tevredenheid is voor ons een topprioriteit, en we willen graag weten waar we eventueel beter in hadden kunnen zijn, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw volgende ervaring volledig positief is.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons heel belangrijk. Daarom willen we u ook vragen om contact met ons op te nemen als er nog openstaande vragen of zorgen zijn die we niet hebben behandeld. We willen graag alles in het werk stellen om u te ondersteunen en te zorgen dat u tevreden bent met onze producten en dienstverlening. Mocht u vinden dat we uw zorgen inmiddels hebben weggenomen of dat we uw vragen naar tevredenheid hebben beantwoord, dan zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar ook om ons continu te verbeteren en de best mogelijke ervaring voor onze klanten te bieden.
Mocht u aanvullende vragen hebben of verder hulp willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor u klaar en doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk te helpen.
Nogmaals dank voor uw feedback en voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn!
11 sep 2024
Beste Paula,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn enorm blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om de kwaliteit die u van ons verwacht te blijven leveren.
Als u ooit vragen heeft of als we u ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor u klaar!
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Nature’s Finest Foods. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
Nature’s Finest Foods
Beste L. van der Meer,
Hartelijk dank voor uw recensie en de 4 sterren! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met Nature's Finest Foods. Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Mocht u het gevoel hebben dat wij uw zorgen of vragen goed hebben beantwoord, willen wij u vriendelijk vragen om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat onze service verder te verbeteren.
Als u in de toekomst nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Wij helpen u graag verder!
8 sep 2024
Beste Miranda,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 4 sterren! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze kwaliteit te waarborgen en verder te verbeteren.
Als u nog opmerkingen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring met ons heeft.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn van groot belang voor ons. Mocht u het gevoel hebben dat we eventuele zorgen of vragen volledig hebben behandeld, zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou kunnen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!
7 sep 2024
Beste Cisca,
Heel hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze hoge standaard van kwaliteit en service te behouden.
Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons nog beter wordt.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw uitstekende beoordeling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!
7 sep 2024
Beste Barbara,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 4 sterren! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en producten. Uw feedback is enorm waardevol voor ons en motiveert ons om voortdurend te blijven verbeteren.
Als u nog verdere opmerkingen of vragen heeft, of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring met ons blijft hebben.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons. Mocht u zich in de toekomst nog verder geholpen voelen door onze service, zouden we het op prijs stellen als u uw beoordeling zou kunnen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons.
Beste Yaribel,
Hartelijk dank voor uw positieve review en de 4 sterren! We waarderen uw vertrouwen in onze service en zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw ervaring met ons. Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn erg belangrijk voor ons.
Als u het gevoel heeft dat we al uw vragen of zorgen naar tevredenheid hebben beantwoord, willen we u vriendelijk vragen om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat onze service verder te verbeteren.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor u klaar.
Beste Mark,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling van 4 sterren! We zijn blij te horen dat je over het algemeen tevreden bent met ons product en onze service. Het doet ons goed te weten dat je ervaring grotendeels positief is geweest, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven. Dit helpt ons om te begrijpen wat goed werkt en waar we nog kunnen verbeteren.
Bij Nature's Finest Foods streven we er voortdurend naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Als er aspecten zijn waar je nog vragen over hebt of waar we je ervaring verder kunnen optimaliseren, horen we dit graag. We staan altijd open voor suggesties en verbeterpunten om ervoor te zorgen dat al onze klanten volledig tevreden zijn.
Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn van groot belang voor ons. We nemen elke vorm van feedback serieus, omdat dit ons in staat stelt om onze producten en dienstverlening continu te evalueren en te verbeteren. Als je vindt dat we jouw zorgen of vragen inmiddels goed hebben beantwoord, willen we je vriendelijk vragen om je beoordeling te heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen te groeien, maar stelt ons ook in staat om de kwaliteit van onze service en producten te verbeteren voor toekomstige klanten.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.
Nogmaals hartelijk dank voor je review en voor het vertrouwen dat je in ons stelt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Beste M.A Heilbron,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling van 5 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en onze service. Jouw positieve feedback motiveert ons om te blijven streven naar de best mogelijke ervaring voor al onze klanten.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen je graag!
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods, en we kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Beste Astrid,
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de vijf sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en producten. Uw positieve feedback is enorm waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit en service.
Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om u te helpen.
Nogmaals bedankt voor uw lovende woorden en we kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Beste Danielle,
Hartelijk dank voor uw positieve review en de vier sterren! We zijn blij te horen dat u over het algemeen tevreden bent met onze service en producten. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Als er specifieke punten zijn waarop u denkt dat we nog kunnen verbeteren, zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze met ons deelt. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en staan open voor alle suggesties die ons kunnen helpen om nog beter te worden.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons van groot belang. Mocht u het gevoel hebben dat wij uw zorgen of vragen naar tevredenheid hebben behandeld, willen wij u vriendelijk verzoeken om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Als u verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. We staan graag voor u klaar.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Beste Anja,
Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven, en we streven er altijd naar om onze service te verbeteren. Als er specifieke zaken zijn die uw ervaring minder positief hebben gemaakt, horen we dat graag.
Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben met uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u verder te helpen en eventuele problemen op te lossen.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons erg belangrijk. Mocht u het gevoel hebben dat we uw zorgen of vragen naar tevredenheid hebben beantwoord, willen we u vriendelijk vragen om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Beste Joy,
Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren, en we zijn benieuwd of er specifieke zaken zijn die uw ervaring met ons minder positief hebben gemaakt.
Als er iets is waar we u mee kunnen helpen of als u vragen heeft over uw bestelling, kunt u ons altijd bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u verder te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons erg belangrijk. Mocht u het gevoel hebben dat we uw zorgen of vragen naar tevredenheid hebben opgelost, willen we u vriendelijk verzoeken om uw beoordeling te heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service verder te verbeteren.
Beste Mirella,
Hartelijk dank voor je beoordeling en je feedback! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zien dat je ons een score van 4 sterren hebt gegeven, en we begrijpen dat er altijd ruimte is voor verbetering.
Jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn heel belangrijk voor ons. Als je het gevoel hebt dat we je hebben geholpen met je zorgen of vragen, zouden we je vriendelijk willen vragen om je beoordeling opnieuw te overwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar ook om onze service verder te verbeteren.
Als er specifieke punten zijn die je graag besproken zou willen hebben of als je verdere feedback hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om te luisteren en je te helpen.
Nogmaals bedankt voor je tijd en moeite. We hopen dat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn!
Nature's Finest Foods
Beste Miranda,
Hartelijk dank voor je beoordeling van 4 sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons, omdat het ons helpt om te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de beste ervaring bieden.
Mocht je suggesties hebben voor hoe we die laatste ster kunnen verdienen of als je ergens vragen over hebt, laat het ons gerust weten via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en horen graag hoe we jouw ervaring nog beter kunnen maken.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest Foods. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het Nature's Finest Foods Team
2 sep 2024
Beste Marina,
Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. Jouw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit.
Als je in de toekomst nog vragen hebt, of als we je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar!
Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen in Nature's Finest Foods. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het Nature's Finest Foods Team
19 sep 2024
Op 1 september een bestelling geplaatst die tot op de dag van vandaag nog steeds niet is aangekomen laat staan dat je überhaupt reactie krijgt van een persoon als je de track & trace vraagt! Een digitaal ghost-bedrijf als je het mij vraagt. Per week ontvang je 10 reclames per mail maar over je bestelling hoor je niets...
20 sep 2024
Beste Koen,
Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring met ons. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling van 1 september nog steeds niet is aangekomen. We begrijpen dat dit zeer frustrerend is, vooral als u geen updates ontvangt over de status van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Na uw feedback te hebben bekeken, hebben we de oorzaak van de vertraging kunnen achterhalen. Het lijkt erop dat de bestelling is geplaatst op onze Nederlandse website in plaats van op onze Belgische website, wat heeft geleid tot een fout in de verwerking van uw bestelling. We willen u graag bevestigen dat uw pakket gisteren is verzonden en dat het binnen 3-4 werkdagen bezorgd zal worden. U zou ook een e-mail van GLS moeten hebben ontvangen met een trackingnummer, waarmee u uw pakket kunt volgen.
We begrijpen dat het gebrek aan communicatie over uw bestelling teleurstellend kan zijn. We streven ernaar om al onze klanten snel en efficiënt te bedienen, en het spijt ons dat we in uw geval niet aan die verwachtingen hebben voldaan. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Uw tevredenheid en de beoordeling van onze service zijn voor ons van groot belang. Als u denkt dat we uw zorgen of vragen hebben opgelost, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen heroverwegen. Uw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze service voortdurend te verbeteren.
Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en diensten.
Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip. We hopen dat uw pakket snel bij u arriveert en dat u tevreden zult zijn met uw aankoop.
Het Nature's Finest Team
30 sep 2024
Jullie zijn misleidend. Ik kreeg een mail voor extra bestelling zonder verzendkosten. Direct en …. Pas na de bestelling zie je dat er toch €4,90 kosten in rekening zijn gebracht!
Beste Prekash,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met je bestelling. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als de verzendkosten niet zijn zoals verwacht.
In de e-mail was duidelijk aangegeven dat de verzendkosten gratis zijn als je de kortingscode invoert die in de e-mail vermeld stond. We willen ervoor zorgen dat al onze klanten goed geïnformeerd zijn en tevreden zijn met hun aankopen.
Als je nog verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en het probleem op te lossen.
Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons, en we waarderen je feedback.
Het Nature’s Finest Foods team
28 sep 2024
eerlijk zijn tegen de mensen want als je 3 dozen heb gebruikt en nog geen kilo is er verdwenen begin je kwaad te worden en te denken wat een leugens vertellen ze hier.
Beste Carolus,
Dank je wel voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als je na het gebruiken van drie dozen van onze producten nog geen gewichtsverlies hebt ervaren. We waarderen je openhartigheid en willen je verzekeren dat we dit zeer serieus nemen. Het is nooit onze bedoeling om valse verwachtingen te scheppen, en we willen dat al onze klanten een positieve ervaring hebben met onze producten.
Om optimale resultaten te behalen met onze voedingssupplementen, raden we aan deze gedurende minstens 3 maanden te gebruiken. Het lichaam heeft soms tijd nodig om zich aan te passen en de voordelen van de supplementen volledig te benutten. Daarnaast is het belangrijk om een holistische benadering te volgen, wat betekent dat je ook aandacht moet besteden aan andere levensstijlfactoren. We raden aan om fysiek actief te zijn, het dieet dat je per e-mail hebt ontvangen op te volgen, voldoende water te drinken gedurende de dag en te zorgen voor voldoende slaap. Deze elementen zijn cruciaal voor het behalen van je gezondheidsdoelen.
We willen je ook herinneren aan onze 60-dagen geld-terug-garantie. Mocht je niet tevreden zijn met de producten, kun je gebruik maken van deze garantie voor een volledige terugbetaling. We vinden het belangrijk dat je je gemoedsrust hebt bij je aankoop en dat je weet dat we achter onze producten staan. Meer informatie hierover vind je op onze website.
Daarnaast zijn jouw tevredenheid en de beoordeling van onze service van groot belang voor ons. We willen ervoor zorgen dat we aan jouw verwachtingen voldoen en dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Als je het gevoel hebt dat we jouw zorgen of vragen naar tevredenheid hebben behandeld, zouden we het zeer op prijs stellen als je jouw beoordeling zou willen heroverwegen. Jouw feedback helpt ons niet alleen om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze producten en service verder te verbeteren.
Als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan verdere ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om je te ondersteunen in je gezondheidsreis.
Nogmaals bedankt voor je feedback, en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
Het Nature’s Finest Foods team