naturesfinestfoods.nl- Logo - Beoordelingen

naturesfinestfoods.nl

1.597 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.266 beoordelingen in totaal

23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.

31 mrt 2024
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug. Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval

Beoordelingen voor naturesfinestfoods.nl

23 apr 2024
De fatburn thee werkt niet. Ik krijg obstipatie ervan.
24 apr 2024
Beste Deborah, Hartelijk dank voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen zichtbare resultaten hebt gezien en willen graag wat advies delen om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt uit onze producten. Voor optimale resultaten raden we aan om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast is regelmatige lichamelijke activiteit belangrijk. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. Het is belangrijk om te benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Consistentie en geduld zijn essentieel tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Mocht je nog vragen hebben of meer ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
IT
Irma T.
Doesburg
19 feb 2024
Het artikel heeft voor geen meter geholpen. onzin dus
22 feb 2024
Beste Irma, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons product. We vinden het jammer om te horen dat u nog geen merkbare resultaten heeft ervaren. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we willen u laten weten dat de effecten van voedingssupplementen kunnen variëren van persoon tot persoon en dat ze tijd nodig hebben om in uw systeem te werken. Om optimale resultaten te behalen, raden we aan om onze producten gedurende minstens drie maanden te gebruiken, terwijl u tegelijkertijd het bijgevoegde dieet volgt en actief blijft. Deze aanpak kan helpen om de gewenste effecten te versterken en uw algehele welzijn te verbeteren. We begrijpen dat geduld kan worden gevraagd bij het wachten op zichtbare resultaten. Mocht u echter verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn hier om u te helpen en uw ervaring met ons te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw vertrouwen in Nature's Finest Foods. We blijven ons inzetten om u hoogwaardige producten te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
28 nov 2023
U zegt dat ik betaald heb terwijl dat wel zo is !!!!
28 nov 2023
Beste L Schiff, Allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop en voor het achterlaten van uw recensie. We hebben uw pakket gecontroleerd, het is succesvol betaald en wordt al verwerkt. De levering duurt 3-7 werkdagen. Ook ontvangt u een trackingnummer van GLS in uw e-mail en kunt u uw bestelling volgen en de geschatte aankomsttijd zien. Wij hopen dat onze producten u zullen helpen de gewenste resultaten te bereiken. Wij horen graag uw feedback. Uw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, dus als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl en wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
9 dec 2023
Alles retour gestuurd , allen zelf moeten betalen
11 dec 2023
Beste klant, Het spijt ons oprecht dat u niet tevreden bent met onze producten en dat u ze naar ons heeft teruggestuurd. Wij kunnen u mededelen dat de terugbetaling op 9 november heeft plaatsgevonden. Het retourbeleid is altijd beschikbaar geweest op onze website en er staat dat de klant de verzendkosten betaalt. Dit is de website met het retourbeleid: https://www.naturesfinestfoods.nl/retourneren-en-klachten/ Bij vragen en andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail support@naturesfinestfoods.nl Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
5 jun 2024
verzending duurt lang, spul doet helemaal niets.
6 jun 2024
Beste Annemiek, Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de levering en de werking van onze producten. We willen graag verduidelijken dat je pakket binnen 6 werkdagen is geleverd, wat onze standaard levertijd is. We streven er altijd naar om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen en waarderen je geduld. Wat betreft de effectiviteit van onze producten, is het belangrijk om te weten dat resultaten kunnen variëren per persoon. We raden aan om onze producten gedurende minimaal 6 maanden te gebruiken om optimale resultaten te behalen. Het kan enige tijd duren voordat je de volledige voordelen merkt, omdat het lichaam tijd nodig heeft om zich aan te passen en te reageren op de supplementen. Daarnaast willen we benadrukken dat onze producten het beste werken in combinatie met een gezonde levensstijl. Dit omvat een gebalanceerd dieet, voldoende slaap, voldoende water drinken en regelmatig lichamelijk actief zijn. Deze factoren kunnen de effectiviteit van onze producten aanzienlijk verbeteren en bijdragen aan je algehele welzijn. We waarderen je loyaliteit en vertrouwen in Nature's Finest en willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je ervaring. Als je verdere vragen of zorgen hebt, of advies nodig hebt over hoe je het beste resultaat kunt behalen met onze producten, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te ondersteunen en te helpen waar mogelijk. Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
18 mrt 2024

Werkt niet

Niet zeggen dat het werkt, terwijl het niks doet.
19 mrt 2024
Beste Nadine, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
Ik heb tot nu niks gehoord over mijn bestelling
12 jan 2024
Beste Maria de Fátima Dos Santos, Dank u wel voor uw recente aankoop en voor het delen van uw recensie. We waarderen uw keuze voor onze producten. We willen u graag informeren dat we uw bestelling hebben ontvangen en deze momenteel in behandeling is. We streven ernaar om uw bestelling met zorg te verwerken, en we verwachten dat deze succesvol zal worden afgeleverd. Als u verdere vragen heeft of meer informatie wenst over uw bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
Ik heb tot nu niks gehoord over mijn bestelling
12 jan 2024
Ik heb en bestelling gedaan en nog niks gehoord
2 jan 2024
Nooit niks ontvangen pech geld weg . Oplichting
4 jan 2024
Beste Ilse Dussel, We waarderen het dat je contact met ons hebt opgenomen over je bestelling, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden. Na controle kunnen we bevestigen dat je pakket momenteel onderweg is. Hoewel de standaard levertijd tot 7 werkdagen is, kan de recente reeks feestdagen voor een lichte vertraging hebben gezorgd. Wees gerust dat we de situatie actief in de gaten houden en dat je pakket naar verwachting in de komende dagen zal worden bezorgd. We begrijpen de frustratie die deze vertraging kan hebben veroorzaakt en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We verzekeren je dat we toegewijd zijn om dit probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat je je bestelling ontvangt. Als je verdere zorgen hebt of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om alle benodigde informatie en hulp te bieden. We waarderen je begrip en geduld in deze kwestie. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
30 nov 2023
Werkt voor geen meter, geen enkele beschrijving
1 dec 2023
Beste Jolanda, allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand. Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen. Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een ​​oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
13 feb 2024
Heel slecht mijn bestelling nog niet gekregen 😡
14 feb 2024
Beste Monina, We begrijpen uw frustratie en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden door de vertraging in de levering van uw bestelling. Na het controleren van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling nog niet is verzonden vanwege een product dat momenteel niet op voorraad is. We begrijpen dat dit teleurstellend is en we willen dit graag voor u oplossen. Om een passende oplossing te vinden, vragen we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar support@naturesfinestfoods.nl met vermelding van uw bestelgegevens en uw specifieke zorgen. Ons team staat klaar om u te helpen en een bevredigende oplossing te bieden. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en eventuele overlast die dit heeft veroorzaakt. We streven ernaar om uw zorgen zo snel mogelijk op te lossen en uw ervaring met ons positief te maken. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
16 nov 2023
Help gewoon niet nog geen gram af gevallen.
17 nov 2023
Beste huffel P.a Van, allereerst willen wij u bedanken voor uw aankoop. Gewichtsverlies kan een complex proces zijn dat wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder genetica, levensstijl, voeding en algemene gezondheidstoestand. Als je niet de gewenste resultaten hebt behaald met de producten die je hebt gebruikt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Om uw resultaten te optimaliseren, raden we aan ons programma van 3 maanden te volgen en het product te gebruiken volgens de aanbevolen instructies. Daarnaast hebben we u via e-mail een 10-daags dieetplan gestuurd, dat we u aanraden in uw routine op te nemen. Het opnemen van regelmatige lichaamsbeweging kan ook gunstig zijn. We zijn toegewijd om uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en zijn hier om u bij elke stap te helpen. Omdat we altijd op zoek zijn naar upgrades van onze producten om u te helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail support@naturesfinestfoods.nl We waarderen uw feedback en willen graag met u samenwerken om een ​​oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet. Met vriendelijke groeten, Nature's Finest
7 apr 2024
Waardeloos product en slechte klantenservice
10 apr 2024
Beste H.M. Beunk, Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt. Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. We beseffen dat snelle en effectieve communicatie van essentieel belang is, en daarom zullen we grondig onderzoeken wat er mis is gegaan en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties zich niet opnieuw voordoen. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons, omdat het ons helpt onze diensten te verbeteren. Nogmaals onze oprechte excuses voor eventuele overlast die u heeft ervaren, en we waarderen uw geduld en begrip. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
DP
6 mei 2024
After weeks no info T&T and received nothing
14 mei 2024
Beste Giuseppe, We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken veroorzaakt door de vertraging in het verstrekken van informatie over uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te wachten op updates, vooral wanneer u reikhalzend uitkijkt naar uw pakket. We willen u laten weten dat we de situatie grondig hebben onderzocht en kunnen bevestigen dat uw bestelling succesvol is afgeleverd. We betreuren ten zeerste elk gebrek aan communicatie van onze kant tijdens dit proces. Ons doel is altijd om onze klanten op de hoogte te houden van elke stap in het proces, en we erkennen dat we dit in uw geval niet hebben waargemaakt. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele frustratie of ongemak die dit heeft veroorzaakt. Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan ​​altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
8 mrt 2024
Duurde lang voordat de bestelling binnen was
12 mrt 2024
Beste Wouter, Hartelijk dank voor je bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging bij de levering van je bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om op je bestelling te wachten, en we betreuren het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Helaas hebben we geen controle over de bezorging en kunnen vertragingen soms voorkomen, ondanks onze inspanningen om een snelle en efficiënte service te bieden. We waarderen je geduld en begrip in deze situatie. Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen en eventuele zorgen die je hebt aan te pakken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat je desondanks tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
1 feb 2024
Slecht bereikbaar, geen Nederlandse bijlage.
2 feb 2024
Beste Arjan Tije, Hartelijk dank voor je bericht en het delen van je ervaring met ons. We vinden het spijtig te horen dat je ons als slecht bereikbaar hebt ervaren en geen Nederlandse bijlage hebt ontvangen. Onze excuses als je moeilijkheden hebt ondervonden bij het bereiken van ons. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en we waarderen je feedback om ons te helpen verbeteren. Wat betreft de Nederlandse bijlage, we willen je laten weten dat alle benodigde informatie beschikbaar is op onze website www.naturesfinestfoods.nl. Daarnaast hebben we QR-codes op onze producten geplaatst die je kunt scannen om direct toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie. We willen graag begrijpen waar het precies mis is gegaan en hoe we je beter van dienst kunnen zijn. Zou je ons alsjeblieft meer details kunnen sturen via e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons supportteam staat klaar om je te helpen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Nogmaals bedankt voor je feedback en voor je tijd. We doen ons best om onze dienstverlening te verbeteren en hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
5 mrt 2024
Zonde van m’n geld, merk geen verbetering.
6 mrt 2024
Beste Anica, Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons te horen dat je geen verbetering hebt gemerkt en dat je je geld als verspild beschouwt. We begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn en we willen je graag helpen. Onze aanbeveling voor optimale resultaten is om het product gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, ons 10-daagse dieet te volgen en fysiek actief te blijven. Dit zijn richtlijnen die bedoeld zijn om je te helpen het maximale uit het product te halen. We begrijpen echter dat elk individu anders kan reageren op voedingssupplementen en dat de resultaten kunnen variëren. Als je niet tevreden bent met de resultaten die je hebt ervaren, raden we je aan om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om te helpen en eventuele zorgen te bespreken die je hebt over het product. Nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat we je kunnen helpen om de gewenste resultaten te bereiken. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
28 jun 2024
Wat jullie beloven gebeurd bij mij niet .
2 jul 2024
Beste Tonny, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u nog steeds geen resultaat heeft gezien met ons product. Gewichtsverlies is een complex proces dat per persoon kan verschillen, en veel factoren zoals voeding, lichaamsbeweging en stofwisseling spelen hierbij een rol. Onze producten zijn ontworpen om dit proces te ondersteunen, maar werken het beste in combinatie met een gezonde levensstijl. We willen graag meer inzicht krijgen in uw situatie en begrijpen hoe u ons product heeft gebruikt. Kunt u ons vertellen welk specifiek product u gebruikt en hoe lang u het al inneemt? Dit zal ons helpen om uw ervaring beter te begrijpen en gerichte aanbevelingen te geven. Neem alstublieft contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we uw situatie verder kunnen bespreken en samen naar een oplossing kunnen zoeken. Misschien kunnen we u alternatieve manieren van gebruik aanraden of een ander product aanbieden dat beter bij u past. We willen er zeker van zijn dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en staan klaar om u te ondersteunen bij uw doelen. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback en uw geduld. We hopen dat we u kunnen helpen bij het behalen van de gewenste resultaten en uw ervaring kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Nature's Finest
8 feb 2024

Nog steeds mijn bestelling biet…

Nog steeds mijn bestelling niet verstuurd
14 feb 2024
Beste M Bek, We begrijpen uw bezorgdheid over de status van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Na controle van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling onderweg is. Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat er vertragingen optreden vanwege externe factoren zoals transportproblemen of een hoog aantal bestellingen. We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Als u verdere vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Nature's Finest