rogelli.com- Logo - Beoordelingen

rogelli.com

240 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden240 beoordelingen in totaal

1 okt 2024
Ik heb een hele outfit kunnen bestellen. Broek, T shirt, vest, bandana en handschoenen voor mijzelf en mijn partner. Met mijn maat 40 kwam ik via de maattabel uit op maat L en dat klopt precies. Ook de handschoenen paste perfect. Voor mijn man klopt de maatvoering ook helemaal. Wij zijn blij. De kwaliteit ziet er ook goed uit.

12 aug 2024
ik heb 2 wielershirts besteld, allebei XL van dezelfde serie en alleen een andere kleur, het rode shirt was zeker 5 cm smaller dan het grijze dus veel te klein. Hadden ze geen verklaring voor . Dus rode teruggestuurd. Kon wel nieuwe bestellen, maar wisten dan ook niet welke maat het dan moest zijn. Heb dus geen nieuwe besteld !!!!!! De klantenservice was wel vriendelijk. ( Maria)

Beoordelingen voor rogelli.com

8 okt 2024
Hi Gré, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Jouw positieve feedback motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
8 okt 2024
Hi Eric, Bedankt voor je review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven ernaar om altijd de best mogelijke ervaring te bieden, dus als je nog suggesties of verbeterpunten hebt horen we die graag. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi Suzanne, Bedankt voor je 5 sterren review! Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om onze klanten elke keer weer een geweldige ervaring te bieden. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi John, Bedankt voor je 5 sterren review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw waardering motiveert ons om elke dag ons best te doen voor alle klanten. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi Rowdy, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw positieve feedback motiveert ons om ons uiterste best te doen voor alle klanten. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Bedankt voor je review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en jouw feedback helpt ons daarbij. Als je nog verbeterpunten hebt of iets dat je zou willen delen, laat het ons vooral weten. We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi Marinho, Bedankt voor je 5 sterren review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze klanten blij te maken! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi Freddy, Bedankt voor je 4 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Als je nog suggesties hebt om die laatste ster te verdienen, laat het ons gerust weten. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
7 okt 2024
Hi Mark, Bedankt voor je 5 sterren review over onze service! Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
3 okt 2024
Hi Johan, Bedankt voor je 4 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om het nog beter te doen, dus als je suggesties hebt om die vijfde ster te verdienen, horen we dat graag! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
3 okt 2024
Hi Jan Hein, Bedankt voor je 4 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om het nog beter te maken, dus als je feedback hebt om die vijfde ster te verdienen, laat het ons weten! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
2 okt 2024
3 okt 2024
Hi Peter, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen we het voor! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
PV
Pepijn V.
Eindhoven
12 okt 2024

Let goed op retour!

Als je online koopt bij dit bedrijf, let dan goed op. Ik maakt een retour label aan via hun eigen site en moest er voor betalen bij DHL. Bij navraag bij bedrijf bleek dat ik het eerst moest betalen en dan terug zou krijgen. Echter na retour krijg je de verzendkosten niet meer retour... en slechts een korting op je nieuw aankoop... Kortom niet bij dit bedrijf online bestellen!
15 okt 2024
Hi Pepijn, Dank voor je toelichting en het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We nemen persoonlijk contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen en we doen ons best om deze ervaring voor je om te buigen naar iets positiefs. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice Hi Pepijn, Ik begreep dat mijn collega inmiddels contact met je heeft gehad en dat er een passende oplossing is geboden. We hopen dat je tevreden bent en dat we samen hebben kunnen werken aan een positieve Rogelli-ervaring. Als dat zo is, zouden we het zeer waarderen als je dit in je beoordeling zou willen laten terugkomen. Zo kunnen we laten zien dat we er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice

Maattabel klopte niet, retour kost 5 euro

Maattabel klopte niet. Moest retour a 5 euro zelf betalen. Wel een nieuwe besteld, de levering is wel snel en betrouwbaar. Update: achteraf een kortingsbon gekregen voor volgende aankoop. Dat is wel weer netjes. Dat verdient een extra ster.
Antwoord van rogelli.com
Hi Casper, Bedankt voor je update en je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je een kortingsbon hebt ontvangen en dat je dit als een nette oplossing ervaart. We zijn altijd blij als we onze klanten tevreden kunnen stellen! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen je (alvast) veel plezier met je volgende aankoop! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
13 okt 2024

Te dun voor de winter

De sokken zijn te dun om als wintersokken door te kunnen
14 okt 2024
Hi Luis, Bedankt voor je review en de 3 sterren! Jammer om te horen dat de sokken niet helemaal aan je verwachtingen voldoen voor de winter. We nemen je feedback mee, zodat we onze producten en service kunnen blijven verbeteren. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
Antwoord van rogelli.com
Hi Maik, Bedankt voor je review, ook al is het niet de beoordeling waarop we hadden gehoopt. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We nemen graag contact met je op om te begrijpen wat er is misgegaan en hoe we je ervaring kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Rogelli klantenservice
1 okt 2024
Hi Bouke, Wauw, wat een geweldige review! Super om te horen dat je een volledige outfit voor jou en je partner hebt kunnen vinden en dat de maattabel jullie zo goed heeft geholpen. Fantastisch dat alles – van broek tot handschoenen – perfect past We worden helemaal blij van je enthousiasme en zijn ook heel blij dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit. We wensen jullie beiden heel veel plezier met de nieuwe outfits en hopen jullie (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli! Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
16 sep 2024

Rogelli voor kwaliteit

Snelle bezorging van bestelde producten. Kleding van prima kwaliteit. Retournering mocht product niet passen kinderlijk eenvoudig. Kortom een prima leverancier.
17 sep 2024
Hi Lambert, Bedankt voor je 5 sterren review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle bezorging. Fijn dat je ook de eenvoud van het retourneren waardeert! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
24 sep 2024
Geweldige kleding, maten passen perfect. Elk seizoen weer nieuwe collectie. Koop hier vaker 👌🏻.
24 sep 2024
Hi Niek, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kleding en dat de maten perfect passen. Leuk dat je elk seizoen weer bij ons shopt! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice
13 sep 2024
Ondanks online bestelling toch heel persoonlijke benadering en mogelijkheden.
16 sep 2024
Hi Corry, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat geweldig om te horen dat je onze service zo persoonlijk hebt ervaren, zelfs bij een online bestelling. Dit is precies waar we voor staan en jouw feedback maakt ons ontzettend blij! We hopen je (snel) weer te mogen verwelkomen bij Rogelli. Met sportieve groet, Rogelli klantenservice