stripsenzo.nl- Logo - Beoordelingen

stripsenzo.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden890 beoordelingen in totaal

13 jul 2024
De boeken worden goed verpakt en netjes geleverd. Helaas dat 1 album niet helemaal gaaf was. Dit is niet door transport naar mij gekomen maar het lijkt dat een bindlint om het album heeft gezeten die de beschadiging gemaakt heeft. Dat is op de achterplat van het album te zien, aan de linker en rechter kant. Verder zijn de andere albums goed ontvangen. Ik ben een stripboekenverzamelaar. Daarom ben ik wat kritischer op beschadigingen op stripboekenalbums.

25 jul 2024
Als ik een integrale nr 1 van Baard en Kale bestel ,wil ik die ook graag ontvangen .En niet nr 5 die ik in eerste instantie ontvangen heb . En de digitale adressticker was niet uit te printen ....

Beoordelingen voor stripsenzo.nl

4 aug 2024
3 aug 2024
3 aug 2024
13 jul 2024

De boeken worden goed verpakt en netjes verzonden

25 jul 2024

Ik zocht een strip en heb hem gevonden

Ik zocht een strip, kon hem online makkelijk vinden en heb hem gekocht. Vlekkeloos verlopen. Hij is tijdig verstuurd, alleen nog niet binnen (dat is een PostNL probleem en niet een Strips & zo probleem), dus kan nog niet oordelen over hoe hij eruit ziet
12 jul 2024
De zendigen zijn altijd keurig verpakt en info over de verzending is ook altijd zoals het je verwacht en je kunt in je account zelf ook de status over de bestelling inzien. De 5 sterren daarom naar 100% tevredenheid.
4 jul 2024

Strips & Zo is uitstekende stripwinkel met een ruim aanbod

Strips & Zo is altijd up-to-date met haar voorraad (nieuwe strips zijn snel leverbaar), het aanbod is groot en de levering altijd razendsnel. Tot nu toe nog nooit een teleurstelling gehad bij deze winkel.
13 jul 2024
Uitgebreid aanbod en reële prijzen Zeer snelle leveringen en vakkundig advies als een uitgave tijdelijk niet leverbaar is. Verpakking is meer dan uitstekend.
13 jul 2024
Open en eerlijke communicatie over een verlate zending vanwege een beschadigd boek. Ik moest iets langer wachten op een nieuwe onbeschadigde versie.
16 jul 2024
De verpakking van het boek. Het boek was in bubblefolie gewikkeld in een stevige brievenbusdoos. De verzending was snel na de bestelling.
4 jul 2024
Via de website heb ik snel en eenvoudig kunnen bestellen. De bezorging werd vervolgens meermaals uitgesteld wat ik jammer vonden.
16 jul 2024
Ik kreeg een persoonlijk belletje, nadat ik een bestelling had geannuleerd. Dus erg klantvriendelijk.
7 jul 2024
Hele goede stripwinkel. Groot en divers assortiment. En fijne sympathieke mensen die er werken.