13 jul 2024
De boeken worden goed verpakt en netjes geleverd. Helaas dat 1 album niet helemaal gaaf was. Dit is niet door transport naar mij gekomen maar het lijkt dat een bindlint om het album heeft gezeten die de beschadiging gemaakt heeft. Dat is op de achterplat van het album te zien, aan de linker en rechter kant. Verder zijn de andere albums goed ontvangen. Ik ben een stripboekenverzamelaar. Daarom ben ik wat kritischer op beschadigingen op stripboekenalbums.
Als ik een integrale nr 1 van Baard en Kale bestel ,wil ik die ook graag ontvangen .En niet nr 5 die ik in eerste instantie ontvangen heb . En de digitale adressticker was niet uit te printen ....
Beoordelingen voor stripsenzo.nl
25 jul 2024
27 jul 2024
Beste Jan,
Excuses voor de fout. Hier is het verkeerde boek ingepakt. Wij hebben gelijk gereageerd en het juiste exemplaar toegestuurd. Deze heeft u als het goed is gisteren ontvangen. We proberen fouten te vermijden, helaas lukt dat niet altijd. Maar we lossen het altijd gelijk op. Hopelijk kunt u ons nu beter beoordelen.
14 feb 2024
Hele fijne winkel
Goede ervaring met deze stripwinkel, zeer behulpzame en vriendelijke eigenaar. Ruime sortering en ook bestellen of reserveren via de webshop mogelijk. Kom hier met plezier rondsnuffelen.
17 feb 2024
Heel erg tevreden
Zeer goed verpakt zodat het stripboek niet beschadigt, snelle en vriendelijke service dank daarvoor !
6 apr 2024
Keurige site, keurig product
Keurige site, besteld en twee dagen later binnen. Als postnl sneller was geweest was het binnen 1 dag 😁 ik kon met paypall betalen.wat ik erg fijn vind ondat ik zo ook nog iets leuks kan kopen van mijn paypall tegoed.
De winkel zelf is ook leuk en het personeel erg aardig en in voor een geintje😁. Het is dat Alkmaar niet naast de deur is anders zou ik er iedere maand even langsgaan
14 mei 2024
Geweldige service
Omdat onze bestelling toch niet bij hun in de shop was in goede staat, kregen wij bericht dat de bestelling vertraagd was en ze de bestelling bij een collega geregeld hebben. Vervolgens excuses voor de vertraging, maar de bestelling was goed onderweg. Fijn om te weten dat er shops zijn die terugkoppelen naar de klant en moeite doen voor hun klant.
20 mrt 2024
Prima afhandeling bestelling.(pre-order)
Prima contact gehad bij bestelling strip boek. Kwamen zelf op de lijn om het boek te laten beschrijven door enkele tekenaar inclusief handtekeningen en tekeningetje. Meteen daarna werd het boek geleverd. Later zag ik dat zij ook nog wat geld teruggestort hebben daar het boek na de vooruit betaling goedkoper was geworden. Wat een service.
Dit was een Pre-order dus de bestelling heb ik nog niet ontvangen maar de ervaring met Strips & Zo is uitstekend. Zojuist gevraagd om ook een andere strip bij deze bestelling mee te sturen en dat is dan geen probleem en wordt netjes geregeld, zo was het in het verleden en zo zal het ongetwijfeld nu ook zijn.
15 mrt 2024
Mooie en gezellige winkel
Mooie en gezellige winkel. De eigenaar heeft verstand van de strips. Hij kan van elke strip iets nuttigs vertellen. En als je niet naar de winkel kan komen kan je via de webshop ook bestellen. Vaak de volgende binnen. En goed en stevig verpakt. De strips komen dus onbeschadigd thuis.
13 mrt 2024
Snelle verzending en zeer zorgvuldige verpakking.
Mijn bestelling was niet voldoende verzekerd en er werd een extra verzekering aangeboden die ik helaas niet kon betalen met iDeal
Adv als iemand boven een bedrag komt van €100 verzeker het gewoon
Leer momentje?
4 mrt 2024
Wat me uitermate bevalt is de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel, de snelle verzending en de marktconforme prijzen. De kleuren op de website zijn wel wat lastig soms, grijs met geel, maakt het moeilijk om de menu items goed te lezen. Dat is wat beter kan.
24 apr 2024
De site is fijn en overzichtelijk, de verzending keurig verzorgd. Ik had alleen graag gezien dat de Asterixen die ik heb besteld, nieuwe drukken zijn, met de (helaas) veranderde namen van de personages. Niettemin ben ik lekker aan het lezen
25 apr 2024
Beste Esther, Wij leveren boeken uit de voorraad die momenteel beschikbaar is bij de uitgever. Wij gaan er van uit dat dit ook de laatste versies zijn. Niet alle titels zijn door de Nederlandse uitgever blijkbaar gewijzigd. Dit zal gebeuren als de voorraad van het deel op is en ze gaan herdrukken. Mogelijk kan het ook zijn dat in het magazijn van de uitgever nog exemplaren van de vorige druk staan. Alle boeken die wij leveren zijn nieuw.
29 apr 2024
Makkelijk strips bestellen en goede transport
Makkelijk zoeken om te strips bestellen. Eenvoudig afrekenen en snelle bezorging. Strips konden door de brievenbus waardoor ik niet thuis hoefde te zijn en waren goed verpakt zodat ze in goede staat bleven. Top service wat mij betreft!
2 apr 2024
Bestelde stripboeken goed ingepakt (noppenplastic eromheen en in een stevige kartonnen doos) zodat de boeken niet beschadigd raken door de ruwe behandeling van de pakket/post diensten!! Zo zouden ze het allemaal moeten doen!!
9 mei 2024
De webshop is overzichtelijk, kwam zelfs strips van de serie tegen die ik nog niet had, gelijk mee besteld. De levering was snel. Strips waren goed en netjes ingepakt in karton en bubbelplastic. Pakketje paste in brievenbus.
Soms lijkt het of een strip er niet is. Maar dat is dan niet juist. Maar als ik de strip eenmaal gevonden heb, dan gaat de betaling en de verzending helemaal goed.
Er is ook erg veel keuze en de prijs is goed.
14 jun 2024
Snel en correct
Snel, correct en kwalitatief. Wel een beetje prijzige transportkosten voor mij persoonlijk (maar ben dan ook een Belg dus mss kost het daarom wat meer). Was wel zeer degelijk en stevig verpakt + vlug geleverd
27 mei 2024
Zeer complete beschrijvingen. Overzichtelijk en klantvriendelijk.
Tip: Laat niet alleen de kaft van een strip zien, maar ook één of twee pagina's. Dan krijg je een beter beeld van de stijl van tekenen.
26 feb 2024
Via website strip besteld. Kreeg netjes bericht dat wanneer voor 15:30 uur besteld en betaald zou zijn, dat ik het de volgende dag zou hebben.
Dit is ook netjes gebeurd in een zeer solide verpakking.
26 feb 2024
Bedankt voor de recensie. Wij proberen de bestellingen het liefst dezelfde dg de deur uit te krijgen. Mits voorradig en in nieuwstaat. Maar we zijn ook afhankelijk van de post. Over het algemeen gaat dit goed.
Het kan niet beter !! De albums worden enorm goed verpakt en komen in prima staat bij je aan. Bubbelwrap en stevig karton. De verzending is snel.
Wij zijn zeer tevreden en blijven zeker klant !!
6 apr 2024
Top!
Mooie en duidelijke website. Leuke en informatieve mailing (nieuwsbrief). Nette en vriendelijke communicatie. Keurige verpakking en snelle verzending. Totaal niets op aan te merken.