stripsenzo.nl- Logo - Beoordelingen

stripsenzo.nl

885 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden885 beoordelingen in totaal

13 jul 2024
De boeken worden goed verpakt en netjes geleverd. Helaas dat 1 album niet helemaal gaaf was. Dit is niet door transport naar mij gekomen maar het lijkt dat een bindlint om het album heeft gezeten die de beschadiging gemaakt heeft. Dat is op de achterplat van het album te zien, aan de linker en rechter kant. Verder zijn de andere albums goed ontvangen. Ik ben een stripboekenverzamelaar. Daarom ben ik wat kritischer op beschadigingen op stripboekenalbums.

25 jul 2024
Als ik een integrale nr 1 van Baard en Kale bestel ,wil ik die ook graag ontvangen .En niet nr 5 die ik in eerste instantie ontvangen heb . En de digitale adressticker was niet uit te printen ....

Beoordelingen voor stripsenzo.nl

8 apr 2024
Keurige en tijdige bevestiging van bestellingen en verzendingen. Ingaan op verzoeken.
1 jul 2024
ze denken met je mee over verzending en stapelen je preorders bij ze op tot je ze hebben wil
13 mei 2024
Gezellige overzichtelijke winkel en klantgerichte behandeling (en lekkere koffie!). Bedankt!
7 mei 2024
Snelle service, goed en dergelijke verpakking . Waardoor de boeken in goede staat aankomen .
20 mrt 2024

Top

Pre order bestelling gedaan en zeer netjes bezorgd en goed verpakt. Niks op aan te merken
22 jun 2024
Bestellen ging prima, pakket was erg goed verpakt, mooi op afgesproken tijd geleverd.
9 jun 2024
Ik had vrijdag een bestelling gedaan en het kwam dinsdagmiddag al binnen. Mooi snel!!!
27 mei 2024
Erg vriendelijk geholpen in de winkel en de bestellingen achteraf is goed afgehandeld
15 apr 2024
Verzenden vlot, hebben veel op voorraad en, last but not least, zijn erg vriendelijk.
26 mrt 2024
Makkelijk bestellen via de site en vlotte afhandeling met betalen en email opvolging.
12 mrt 2024

betrouwbaar en mooie kwaliteit.

tevreden over levering... goede kwaliteit, netjes verpakt. Geen gedoe. Prima dus
10 jun 2024
De reuze attente en vlotte afhandeling van mijn bestellingen. Ga vooral zo door!
2 mei 2024
Snel verzonden en super goed verpakt. Ik heb mijn vaste stripwinkel gevonden.
26 mrt 2024
persoonlijke en deskundige advisering, betrokkenheid en grote klantgerichtheid
31 mrt 2024
Het is fijn als de bestelling snel bezorgd wordt en dat gebeurt bijna altijd.
EI
E I.
Almelo
26 feb 2024
Snelle levering, zeer betrokken mensen als je een foutje maakt met bestellen
10 mrt 2024
Goede eerste ervaringen! Stripboek goed verpakt en snel verstuurd. Keurig!
26 jun 2024
Altijd veel op voorraad , snelle levering , goed bereikbaar als er wat is
22 jun 2024
Snelle verzending, en mooi dat je sommige stripboeken ook kunt pre-orderen.
27 mrt 2024

stevige verpakking, vriendelijke prijs

netjes geleverd in een stevige verpakking en voor een vriendelijke prijs