into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl

2.989 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.473 beoordelingen in totaal

2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)

18 feb 2024
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

21 dec 2023

De juist bestelde en geleverde LED TL lamp door Intoled en DPD

De levering van de juiste LED TL lamp van 60 cm lang verliep naar wens. Dank u wel, Intoled en DPD daarvoor! Ik wens alle medewerkers van Intoled en DPD fijne kerstdagen en nieuwjaarsdagen toe!
21 dec 2023
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
15 mei 2024

kostenloze vervanging voor beschadigde levering

de correcte service na het aangeven dat het product bij transport beschadigd geleverd was en dat into led na overleg het aantal beschadigde armaturen kostenloos heeft vervangen.prima geregeld
16 mei 2024
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een compleet nieuw product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
12 feb 2024

Correcte aflevering

De tweede dag na de besteldatum werd het pakket bezorgd. Prima service : goed verpakt, geen beschadigingen. De bestelde breedstraler beantwoordt aan de kenmerken die op de site vermeld staan.
14 feb 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
19 mrt 2024
Heldere website, met combinatie mogelijkheden. Correcte levering van de bestelde prikspots met toebehoren. ‘s Avonds laat besteld; dag erna in huis. Mooi en degelijk materiaal. Aanrader!!
20 mrt 2024
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
15 feb 2024
Ledverlichting besteld voor de veranda. Binnen termijn afgeleverd en installatie verliep echt simpel en snel. Alles werkt naar behoren. Eerste keer bestelling bij Into-Led en zeker tevreden.
29 feb 2024
25 jun 2024

Prima spul,werkt perfect

Wat moet en kan beter? Ik weet het niet,alles werkt perfect al had ik een 'probleem' met de leddimmer maar daar zit denk ik een vertraging in maar alles werkt: de lampen,sensor en dimmer 👍
2 jul 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
16 apr 2024
Veel keus voor verlichting en erg schappelijk geprijsd. Het bestelde keurig verpakt. Helaas de belofte morgen in huis is niet waar gemaakt. Donderdagavond besteld en pas maandag ontvangen.
17 apr 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat jammer om te horen dat het niet is gelukt om jouw bestelling de volgende dag te leveren. Onze excuses voor het ongemak! Fijn om te horen dat je verder wel tevreden bent met je ervaring. We wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
29 nov 2023
De vorige bestelling snel geleverd en goede afhandeling. Helaas ging er nu wat mis,de bestelling g is nog steeds interesse binnen en zou al geleverd moeten zijn! N9g maar even afwachten.
30 nov 2023
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met de levering. We hopen dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice, mocht dat niet het geval zijn dan willen we je aanraden om dit te doen zodat ze jou snel verder kunnen helpen! Hopelijk is deze bestelling dan toch nog helemaal naar wens. We horen graag van je en wensen je voor nu nog een hele mooie dag toe! 😁
18 mei 2024

Perfecte webshop

++Bestelde materialen netjes verpakt en in goede staat. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. ---De bezorgdienst DPD heeft helaas vaak een lange bezorgtijd. POSTNL is daar beter in.
21 mei 2024
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden, dat ziet er super uit. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug! Ook bedankt voor je feedback betreft de vervoerder, dit nemen we zeker mee om onze service nóg beter te kunnen maken.
WG
Wesley G.
Lichtenvoorde
24 nov 2023
Over het product en de service zeer tevreden. Gebruiksvriendelijkheid voor de iPhone kan beter :). Na jet klikken op een product is het soms niet mogelijk om terug te gaan naar de lijst.
28 nov 2023
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten. Als je ooit hulp nodig hebt met het besturen van de app dan mag je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je heel graag verder.
17 jun 2024
Veel keus voor een voordelige prijs. Producten zijn geen design lampen maar voldoen prima voor de garage of hal. De producten worden geleverd met aansluitmateriaal en montagehandleiding.
21 jun 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
27 jan 2024
Into led is een super bedrijf hadden een lamp die na enkele uren stuk was contact op genomen en werd gelijk geregeld was garantie en hebben gelijk een nieuwe opgestuurd super geregeld
30 jan 2024
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een goed werkend product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
1 dec 2023
zeer net en zorgvuldig verpakt in een ruime doos met voldoende opvulmateriaal! snelle levering. gemakkelijke webshop. goede prijs/kwaliteit verhouding. zeer tevreden over mijn aankoop!!
1 dec 2023
11 jun 2024

Ledlampen voor schutting op zonneenergie

Goede beschrijving van het product. Gemakkelijke manier van betaling. Levering zoals beloofd binnen de 24u. Veilig verpakt. Goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar. Wordt voortverteld.
13 jan 2024
In eerste instantie defect product geleverd. Dat was heel vervelend maar super netjes opgelost door meteen een nieuwe op te sturen. Fijne lamp met goede lichtopbrengst voor weinig geld
15 jan 2024
19 mrt 2024
Zéér snel antwoord op mijn vraag en een duidelijke link naar het gevraagde artikel. Heel goed verpakt en snel geleverd. Dank voor de snelle bediening en levering. Haspslagh Antoon.
20 mrt 2024
15 dec 2023

Geweldige klantenservice

Ik had de verkeerde spotjes besteld. Toen ik daarom de klantenservice belde werd ik heel goed geadviseerd en kon ik mijn bestelling terugsturen en had ik een dag later wel de juiste!
15 dec 2023
Hoi goedemiddag! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, dat waarderen we enorm! 🤩 We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en hopen dat de producten helemaal naar wens zijn. Als we je nog ergens bij kunnen helpen, horen we dit graag. Voor nu veel plezier met je bestelling en een fijne dag! ✨
2 dec 2023
Betere inlichting geven over led lampen of ze wel of niet dimbaar zijn had gevraagd lampen voor te dimmen maar kreeg lampen die niet dimbaar waren na montage begonnen ze te flikkeren
6 dec 2023
Goedemiddag! Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat de gevraagde producten niet dimbaar zijn, onze excuses voor de miscommunicatie! Je kan hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Voor nu wensen we je nog een mooie dag toe! 😁
28 nov 2023

Juiste prijsstelling en kwaliteit

Duidelijke mails over de levering en juiste prijstelling. De bezorging van DPD laat helaas wel te wensen over misschien een andere partij kiezen voor de leveringen naar de klant toe.
29 nov 2023
Goedemiddag! Heel erg bedankt voor je feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
9 jun 2024
Weer goed geslaagd voor de zoveelste keer! Dit keer gekozen voor prikspots om de net geplaatste fruitbomen ook in de donkere uurtjes in het “zonnetje” te zetten! Prachtig resultaat
21 jun 2024
Goedemorgen! Wat leuk dat je een review hebt geschreven, bedankt daarvoor. Ook bedankt voor het bijvoegen van de foto, dat ziet er geweldig uit 🤩. We wensen je veel plezier met deze prachtige verlichting toe! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mag je altijd contact met ons opnemen. Ons Customer Support Team helpt je graag verder. Fijne dag!