Intoleran- Logo - Beoordelingen

Intoleran

1.491 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 beoordelingen in totaal

30 mei 2024
Ik ben heel blij met de producten van Intoleran. Ze geven me terug vrijheid en een normaal leven. Ik vind de producten (die voor mij heel belangrijk zijn en waar ik nog geen alternatief voor gevonden heb) wel heel duur. Als ik niet continue op mijn eten wil letten en niet wil diëten, kost het mij 100 euro per maand. Ik ben voor 4 fodmaps intolerant, wat best veel is en dus mag ik heel veel producten niet eten zonder deze tabletten. Enkel de prijs is voor mij dus nog een minpuntje ...

1 jun 2024
Dag mensen van Intoleran. Ik ben blij met het product (20.000 lactase), maar de reden voor de twee sterren die ik heb gegeven, is de wijze van verzending. Ik heb een mini doosje besteld, iets waarvan ik verwachtte en hoopte op brievenbus-post. Nu via DHL belast het zo onnodig het milieu (busje die voor enkele pakjes naar adressen rijden). Ik begrijp dat het logistiek goedkoper en handiger is voor jullie. Maar ik ben bezig met bewustere keuzes maken, en dan 'knap ik af' op puur economische bedrijfskeuzes. Ik zet me in voor een duurzame maatschappij. Doen jullie mee? Vriendelijke groet, Nelleke Petit

Beoordelingen voor Intoleran

22 apr 2024

tevredenheid

De snelle service van levering, snel antwoorden bij vragen en interessante e-learnings. Misschien een tip om de e-learnings open te trekken voor geïnteresseerden en niet enkel professionals.
23 apr 2024
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service. We hebben ook zeker e-learnings voor consumenten, toevallig geven we vanavond een e-learning voor consumenten. Mocht je hier van op de hoogte gehouden willen worden, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en ons volgen op social media. Hier zullen wij het altijd laten weten als er een e-learning aankomt.
29 mrt 2024

Goede service

Snelle levering. Bestellen is gemakkelijk. De omschrijving voor de doeleinden per pil zou wat duidelijker kunnen, zodat je gerichter kunt kiezen welke waarschijnlijk het beste bij je past.
2 apr 2024
Helaas mogen wij door wetgeving met betrekking tot gezondheidsclaims op voedingssupplementen, cosmetische producten en medische hulpmiddelen niet alle informatie over onze producten geven op onze website. Hopelijk heb je toch het supplement gevonden waar je naar opzoek was!
8 apr 2024
Intoleran heeft een top service maar de bezorgers van DHL zijn totaal waardeloos wij zijn dan thuis en ze staan bij je in de straat en je krijgt mail u was niet thuis tot 4 keer aan toe.
27 dec 2023
Omdat het zo moeilijk is om gv te eten, vooral tijdens feestdagen. En mensen die het totaal niet snappen en iets voor je klaar hebben gemaakt met gluten. Zo kan je af en tie gewoon mee doen
28 mrt 2024
Ben gelukkig met Intoleran, moet het wel op tijd innemen, zou graag 1 pilletje innemen in de ochtend met hele dag bescherming… misschien komt dat nog! Hou me op de hoogte!!! Jeannette
29 mrt 2024
Hallo Jeannette, Allereerst fijn om te horen dat je tevreden bent met de lactase 20.000. Gelukkig hebben wij ook een supplement wat je 1x per dag kan innemen om de hele dag lactose te kunnen verteren: de once a day!
5 mei 2024
Dankzij Intoleran kan ik gewoon meedoen als we ergens zijn, slagrook, ijsje, sausjes, ik hoef er niet meer om te denken of er wel of niet lactose in zit. Het heeft me enorm geholpen.
27 dec 2023
De one a day werkt echt goed, zeker met heel de dag door medicijnen moeten nemen waar toch lactose in zit. Ook is de bestelling prima. Altijd de volgende dag netjes in de brievenbus.
2 jan 2024
Bedankt voor je positieve review, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de once a day!
14 nov 2023
Uitstekende service. De diëtisten van Intoleran namen uitgebreid de tijd voor mijn vragen en gaven mij echt persoonlijk advies. Eigenlijk iemand de begreep waar ik doorheen ga.
RC
Ria C.
DEN HAAG
19 apr 2024
Ik kan echt niet meer zonder!!! Ik heb een tip: geef mij de mogelijkheid een proefdoosje op mijn kosten te sturen naar familie en vrienden die ik over mijn ervaringen vertel
2 apr 2024
correcte en snelle behandeling wat kan beter ? doosjes maken zoals vroeger met de keurtjes. als je verschillende zaken besteld weet je dan niet meer wat in welk doosje zit.
ER
Elke R.
Booischot
6 jun 2024
Mijn dochter is lactoseintolerant. Door de handige kleine tabletten is het nu weer volledig ok om naar feestjes te gaan. Ook een pluim voor de zeer snelle leveringen.
6 dec 2023

Zeer tevreden!

Snelle levering. Er ontbrak spijtig genoeg iets , maar dit werd zeer snel en correct opgestuurd. Mooie kleuren, goede kwaliteit ... beetje oefenen, maar mooi resultaat.
7 dec 2023
Fijn dat je na een beetje oefenen nu weer lekker van eten kunt genieten!
1 jun 2024
Je kan test producten aanvragen voordat je iets koopt wat echt super chill is! Tot nu toe hebben alle producten goed gewerkt die ik heb gebruikt en nog steeds gebruik
11 mei 2024
Product werkt uitstekend. Misschien op de bestelpagina de keuze geven of je het product door DHL of PostNL bezorgd wil hebben (DHL bezorgd waar ik woon heel slecht).
10 mrt 2024
Snelle verzending, duidelijke uitleg en het artikel doet wat het moet doen! Echt super! Dankzij mijn diëtiste informatie gekregen over intoleran, echt heel blij mee!
7 apr 2024
Snelle verzending. We hebben eerder verschillende proefmonsters besteld. Mijn zoontje van 7 heeft die allemaal geprobeerd. Wel fijn dat die mogelijkheid bestaat.
9 apr 2024
Fijn dat je tevreden bent over onze verzending! Hopelijk heeft je zoontje ondertussen het juiste supplement gevonden.
29 jan 2024

vlotte en snelle service

ik kreeg een staaltje van intoleran van mijn diestiste, die hadden aan positief effect op mijn darmen. Ik bestelde makkelijk en binnen de 48 uur was het geleverd.
14 nov 2023
De hoeveelheid capsules die ik in moest nemen was even uitproberen. 2 capsules voor een maaltijd die bij mij problemen kon geven was voldoende. Dus ik ben tevreden
TS
20 nov 2023
Ik gebruik dit product in incidenteel als ik vermoed of weet dat er FODMAPrijke ingrediënten aanwezig zijn. Meestal volstaan drie capsules vlak voor de maaltijd.
14 nov 2023
Ik heb goede ervaringen met fibractase. Gebruik deze tabletten als ik op restaurant eet en twijfel aan de samenstelling met producten die niet laag fodmap zijn.