Intoleran- Logo - Beoordelingen

Intoleran

1.491 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 beoordelingen in totaal

30 mei 2024
Ik ben heel blij met de producten van Intoleran. Ze geven me terug vrijheid en een normaal leven. Ik vind de producten (die voor mij heel belangrijk zijn en waar ik nog geen alternatief voor gevonden heb) wel heel duur. Als ik niet continue op mijn eten wil letten en niet wil diëten, kost het mij 100 euro per maand. Ik ben voor 4 fodmaps intolerant, wat best veel is en dus mag ik heel veel producten niet eten zonder deze tabletten. Enkel de prijs is voor mij dus nog een minpuntje ...

1 jun 2024
Dag mensen van Intoleran. Ik ben blij met het product (20.000 lactase), maar de reden voor de twee sterren die ik heb gegeven, is de wijze van verzending. Ik heb een mini doosje besteld, iets waarvan ik verwachtte en hoopte op brievenbus-post. Nu via DHL belast het zo onnodig het milieu (busje die voor enkele pakjes naar adressen rijden). Ik begrijp dat het logistiek goedkoper en handiger is voor jullie. Maar ik ben bezig met bewustere keuzes maken, en dan 'knap ik af' op puur economische bedrijfskeuzes. Ik zet me in voor een duurzame maatschappij. Doen jullie mee? Vriendelijke groet, Nelleke Petit

Beoordelingen voor Intoleran

24 dec 2023
passende verpakking is beter dan een kanon van een doos er om heen DHL trapt het wel door je brievenbus of leggen het in een gezamelijke hal open en bloot neer.
2 jan 2024
Vervelend dat je bestelling in een te grote doos verpakt is, dit zullen we meenemen in het verbeteren van onze verzendingen. Bedankt voor je feedback.
JV
JoAnn v.
Heemskerk
5 dec 2023

Prima product.

Jammer dat DHL niet volgens afspraak bezorgd. Ik dacht hierdoor in de problemen te komen. Prima geholpen door de deskundige bij Intolaran met hun oplossing.
26 jun 2024

Fijn bedrijf met topproducten

Ik bestel al een hele tijd bij Intoleran. Op vragen snel reactie en ze zijn erg behulpzaam. Met hun producten kan ik weer zorgeloos genieten van een etentje.
5 apr 2024

Altijd goed!

Altijd goede service en snelle levering. Het product is ook top, kan ineens weer een stuk makkelijker uit eten of spontaan een hapje halen. Enorm blij mee :)
9 apr 2024
Fijn om te horen dat je weer een stuk makkerlijker uit eten kan, daar doen we het voor!
16 nov 2023
Snelle levering van fijne spullen. Die toch wat meer gemak geven in het leven met een lactose-intolerrantie. Ik beveel het mensen in mijn omgeving altijd aan

Super!!!

Duidelijke site met veel uitleg voor extra uitleg nemen ze aan de telefoon uitgebreid de tijd. Snelle levering en belangrijkste de pillen werken heel goed!!
21 nov 2023
Beste Maryline, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten, bedankt voor de mooie woorden!
27 jun 2024
Stuk meer vrijheid in mijn leven sinds ik intoleran gebruik. Kan weer onbezorgd uit eten en een dagje weg, zonder stress over of er veilig eten zal zijn!
28 jun 2024
Fijn om te horen dat je dit soort dingen weer kunt doen en dat je een stukje meer vrijheid in je leven hebt! Daar doen we het voor.
9 feb 2024
Met de vorige bestelling was iets niet goed gegaan en er werd meteen zonder kosten een nieuwe opgestuurd. Er werd echt heel snel gereageerd op mijn mail.
29 nov 2023
Heel snelle verzending. De lactase tabletjes zorgen er voor dat ik zonder problemen (waarom zit overal melkpoeder in?!) een hapje buiten de deur kan eten.
15 nov 2023

Snelle levering en fijner (uit) eten

Altijd snelle en correcte levering. En de producten (fibractase, lactase, fructase) geven veel verlichting. Zo is (uit) eten toch weer wat gemakkelijker!
MG
Marian G.
Strijen
23 dec 2023
Prima service, snelle levering en als het echt niets voor je doet geld terug. Niet blijven lopen met buikklachten maar gewoon de proef op de som nemen.
FH
Francien H.
Nijverdal
25 dec 2023
Eerste paar uur geen last. Had 3 tabletten ingenomen. s'Avonds misselijk in bed. De volgende dag niet meer. Normaal gesproken een paar dagen last van.

Geen narigheid meer

Al een tijdje op zoek geweest om alle bijkomende narigheid van lactose intolerantie te voorkomen. Met Intoleran heb ik geen vervelende buikpijn meer.
29 jun 2024
Wil graag 1pil per dag, ik weet het : dat bestaat, maar werkt bij mij niet! Krijg er hoge bloeddruk van en dikke benen, is er andere oplossing???!
1 jul 2024
Vervelend dat de once a day niet voor jou werkt. Mail voor persoonlijk advies gerust naar info@intoleran.com dan helpen we je graag verder.
15 nov 2023
EEN PUIKE EN EERLIJKE FIRMA.. PAKJE WAS VERLOREN GEGAAN EN ZE HEBBEN ONMIDDELIJK GEREAGEERD EN OOK EEN NIEUW PAKJE VERSTUURD..DANK U WEL MELISSA.
22 nov 2023
Beste Martina, Fijn dat je zo tevreden bent met onze service, ik zal je positieve review doorzetten naar Melissa!
29 apr 2024
Uitstekende service. Alles wordt snel geleverd en is makkelijk te bestellen. Duidelijke informatie op de website en producten zoals beschreven.
29 apr 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, bedankt voor je positieve review!
21 dec 2023

Super service

Handige bestellingsmodule online, supersnelle levering. Ik kan gerust 1 of 2 dagen wachten, voor mij hoeven jullie niet op zondag te werken ;-)
14 nov 2023
Super snelle bezorging en top kwaliteit supplementen. Heb mijn cliënten er al veel voortgang mee laten behalen! - Lize Matser, darmtherapeut
YH
Y. H.
Barendrecht
14 nov 2023
Als je vragen hebt worden die vlot beantwoord. Verder fijne supplementen waardoor leven met een voedingsovergevoeligheid makkelijker wordt.
20 dec 2023
Vroeger kon de quatrase fort door de brievenbus. Nu wordt hij in een veel te grote doos opgestuurd. Zonde! Wel een erg snelle verzending.