Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl

469 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.149 beoordelingen in totaal

31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's. In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.

4 dec 2023
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom. Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

4 nov 2023
4 dec 2023
AS
28 dec 2023
Nog niets ontvangen en hoor ook niets van jullie! Op de site staat dat het product op voorraad is. Ik heb deze vorige week maandag besteld en betaald. Kan mij voorstellen dat het door de feestdagen wat langer duurt, maar communiceer dat dan even.
Antwoord van Cameraland.nl
29 dec 2023
U heeft helemaal gelijk, de communicatie over de levertijd die we naar u hebben gecommuniceerd komt niet overeen met de levertijd die we op dit moment nakomen. We hadden u hier beter over moeten informeren, u mag ook altijd telefonisch of via mail contact met ons opnemen dan kunnen we u vaak beter van dienst zijn. Ik heb wel even gekeken naar u bestelling en het product zit bij de levering van vandaag en wordt vandaag ook verzonden, hopelijk bereikt het u nog voor het einde van dit jaar. U ontvangt van ons een track and trace code als het product de deur uit is. Mocht u verder nog vragen of onduidelijkheden hebben, u kunt altijd contact met ons opnemen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en alvast een mooie jaarwisseling gewenst.
13 jun 2024
Voorgestelde levertijd was 4 dagen… Ik wacht al 2 weken op mijn order. En als je belt of schrijft word je zeer onvriendelijk behandeld en quasi uitgelachen!!!