15 okt 2024
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan via bushcraftshop.nl
Pheasant Game Outdoorlaarzen - Dark Olive - 18"/ 5mm
pinewood-caribou-tc-extreme-broek-mossgreen-black.html
Zaagmes
Keela Falkland Country Ventile Jacket olive
Backpack, side pouch en nog een aantal zaken.
De medewerkers nemen altijd ruim de tijd om mij de adviseren en daar ben ik erg blij mee, vooral omdat ik zelf soms niet goed weet welke broek of jas ik kan pakken die het beste bij mijn situatie past. Daardoor koop ik geen rommel en alleen goed materiaal.
Ik ben erg tevreden met deze webshop.
Verkeerde bestelling ontvangen. Het artikel had daarna een lange levertijd.
Het probleem werd wel snel en correct ( terugbetaling) weer afgehandeld. Daar zeer tevreden over!
Beoordelingen voor bushcraftshop.nl
31 jul 2024
Verkeerde bestelling ontvangen. Het artikel had daarna een lange levertijd.
3 okt 2024
Snel geleverd en top kwaliteit. Ik heb hier een paar laarzen gekocht. En ze lopen zalig. Het natte weer komt er weer aan en ik wandel veel door de natuur. Dus een paar goede gehaald iets meer dan normaal maar wat is dat het waard. Heerlijk geen blaren en super voetbed.
2 okt 2024
Wat een leuke winkel en wat een groot assortiment.
Ik ben bezig met mijn gear zo licht gewicht mogelijk aan het maken en maak graag gebruik van jullie kennis en aanbod.
3 okt 2024
Kwaliteit en passie dit zijn mijn kernwoorden over de medemerkers van Bushcraftshop. Advies gebaseerd op gedegen kennis. Meer heb je niett nodig.
3 okt 2024
Snelle bezorging en als je een product retourneert, ook een snelle terugbetaling