9 jan 2024
Wijnkoeler WK-W100B Ging Binnen 5 jaar na aankoop defect. Uiteindelijk bleek het een doorgebrande printplaat te zijn. Bovendien werd geadviseerd het koolstoffilter te vervangen. De klantenservice had snel een analyse gemaakt en een nieuw filter en printplaat toegezonden. De technische handleiding die toegezonden werd was niet overeenkomstig het model maar met telefonische hulp van de klantenservice kon de wijnkoeler gerepareerd worden. Klantenservice was zeer vriendelijke en kundige. Wel vreemd dat de wijnkoeler al binnen vijf jaar technische problemen geeft.
Moeilijk in elkaar zetten.
De kast is leuk als die staat maar het in elkaar timmeren duurt lang en ik heb veel stalen plaatjes moeten verbuigen om het enigszins recht te krijfenn
Beoordelingen voor wijnklimaatkast.nl
6 okt 2024
Wat een top service levert deze webshop, snel en duidelijke bezorging en top kwaliteit producten. Heel erg blij met onze nieuwe klimaatkast!
19 okt 2024
4 okt 2024
2 sep 2024
Mooie artikelen
Het is een duidelijke site, mooie artikelen en snelle levering.
Het bestelde wijnrek was echter iets moeilijk in elkaar te zetten, dan de omschrijving deed vermoeden. Goed de rubberen hamer kunnen gebruiken :-)
22 sep 2024
Mooie kast, maar ruimte tussen de lades krap.
25 sep 2024
Slechte kwaliteit voor je geld, vreselijk om in elkaar te zetten
31 aug 2024
Heel goede en snelle service
Een artikel bleek beschadigd en zonder probleem direct vervangen
5 aug 2024
12 aug 2024
Moeilijk in elkaar zetten.
30 jul 2024
wijnstop met pompje
Eindelijk een werkende afsluitdop met vacuumpomp gevonden na 2 teleurstellingen elders.
5 jul 2024
9 jan 2024
Wijnkoeler WK-W100B Ging Binnen 5 jaar…
1 dec 2023
Deur Vinata Soprana wijnklimaatkast functioneert niet naar behoren bij levering
Na ontvangst van de bestelde wijn koelkast bleek de deur niet lekker te lopen (speling op één van de scharnieren). Direct contact opgenomen via het servicenummer. Na het aanleveren van een kort filmpje en ontvangen telefonische ondersteuning is een vervolgafspraak gepland voor het vervangen van de deur. Jammer dat de koelkast af fabriek niet geheel in orde was, maar dit kan gebeuren. Desondanks ben ik tot dusverre heel tevreden over de wijze waarop "mijn klacht" in behandeling is genomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dan het probleem tijdens het servicebezoek opgelost wordt. Wij zijn heel blij met onze aanschaf en zien de koelkast als een optische verrijking voor onze keuken! Wat ook heel fijn is, is dat de koelkast echt heel stil is. Tot nu toe niets anders dan lof voor dit Wijn klimaatkast.nl!
30 nov 2023
Mooie wijnkoelkast met twee zones. Werkt prima alleen maakt wel redelijk wat lawaai.
27 apr 2024
Snelheid levering goed.
Product decanteer karaf zag er minder goed uit vanwege kalkaanslag.
Verbazing geuit via de mail.
Ook daar snel reactie op gehad.
Is opgelost nu, spoelglans, water en speciale reinigingsmiddel gebruikt. Werkte prima!
21 nov 2023
karaf zat goed beschermd verpakt , maar spijtig er geen woordje uitleg bij zit over het juist reinigen met de parels moet. oplossen in koud of warm water of spoelen?? geen weet !
23 jan 2024
Past prima bij de ikea oven. Wel apart 2
Stripjes bij aeg moeten kopen. Misschien een tip om die optioneel bij de wijnklimaatkast aan te bieden.
22 jan 2024
Goede webshop!
Duidelijke productbeschrijving en snel en netjes bezorgd. Duidelijke instructies omtrent het installeren van de wijnkoelkast!
11 dec 2023
Geweldige klantenservice
Nadat ik de bestelling had geplaatst is er direct contact geweest, bij het verzenden ook telefonisch contact. Echt super!