Eerst gebeld met Sanispecials of het artikel wel degelijk op voorraad was. Want zijn meer bedrijven die het aanbieden. Kreeg te horen "ja hoor is op voorraad, als u vandaag nog snel besteld heeft u het morgen in huis" Ging om een automatisch beluchter voor het riool. Best wel een ding als die stuk is qua stankoverlast. Dus besteld om 17:06 uur, op de website stond immers voor 17:30 uur besteld is volgende dag geleverd en gebeld van te voren.
Volgende werkdag, geen levering maar ook geen verzendbevestiging ontvangen wel mail van de bestelling. Nogmaals gebeld en bij navraag konden ze niet zien wat er mis is gegaan. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat het artikel dan de volgende werkdag bezorgd zou worden (vrijdag). Gezegd wat als dat mis zou gaan, maar werd verzekerd dat ik anders terug moest bellen. Idd direct na telefoontje een mailtje van de verzending met Postnl. Echter met de track en trace gaf Postnl aan dat het artikel (nog) niet door hun was ontvangen. Ik dacht zal wel in de avond gebeuren dan. Gister was het vrijdag, u raad het al, geen artikel. Ik weer gebeld echter waren ze al gesloten om 16:00 en ik belde vanwege werk pas om 16:30 uur. Dus dan maar hopen op de bezorging zaterdag. Nu net gekeken in de app Postnl en zelfde melding dat het artikel (nog) niet ontvangen is door hun. Dus ik denk ook niet iets te ontvangen vandaag. Dus betekent gewoon het hele weekend nog in de stank. Want ik kan maandag pas weer bellen, zal waarschijnlijk wel excuus krijgen en dan heb ik misschien dinsdag (bijna een week later) het artikel in huis. Wat een slechte service, volgende keer toch maar ergens anders bestellen.
Afspraken slecht, communicatie slecht, bereikbaarheid slecht.
Verder lezen