Bezorgtijd korter maken zou mooi zijn en als de nu bestaande bezorgtijd NIET gehaald kan worden dan communiceren naar de klant.
Hoe het bezorgd word (ingepakt) is perfect alleen de bezorgdienst is niet helemaal perfect, ze vragen waar het bezorgd kan worden als je NIET thuis bent, word niet naar gekeken, ligt gewoon bij een andere buur waar ook toevallig veel geleverd moest worden, bij mij is NOOIT aangebeld (bel werkt zoals het hoort) terwijl ik gewoon thuis was.
Beoordelingen voor Stamps4everyone
3 sep 2024
27 aug 2024
Goeie service alleen spijtig van de koerierdienst
Goeie kwaliteit en goeie service van jullie kant, ook snelle interventie naar koerierdienst. Wat jullie beter kunnen doen? Een andere koerierdienst nemen, GLS slaagt er nu twee keer op rij in m'n bestelling meer dat een week te laat te leveren. Met dank voor de kortingsbon die jullie ter compensatie van het lange wachten, aanboden
Ja de mail ontvangen S4E begreep niet wie het was sorry maar lijkt me beter om een naam te gebruiken je kan niet zomaar iets openen is mijn ervaring, begrijp dat er vertraging is door omstandigheden dit begrijp ik mijn medeleven, zie wel wanneer er geleverd wordt, wens nog een fijne dag
6 aug 2024
Super store
Het is een adres waar je terecht kunt met al je vragen die betrekking hebben op de filatily. Je krijg een gedege uitleg en bij eventuele fouten van jezelf lossen zij gemakkelijk met je samen op. Top verkoopadres !!!
29 aug 2024
Mooi product.
En vriendelijke mensen die goed bereikbaar zijn.
Goede levering.
18 aug 2024
Top Filatilti
Doen wat ze beloven en komen de afspraken na, die ze maken. Top online winkel
22 aug 2024
Mooi binnen de gestelde termijn geleverd, en ook perfect geleverd door GLS.
30 aug 2024
Service
Mijn excuses voor mijn reactie.
Had tweede mail niet gelezen.
24 aug 2024
Afhandeling van bestelde artikelen. Ook als er iets mis gaat.
De zending die ik besteld heb is door problemen bij Stamps4 Everyone nog steeds niet verstuurd. Ik heb wel een bericht gehad dat er problemen zijn.
De bestelling is van 15-8-24 en het is nu 2-9-24. Dus maar afwachten of het komt en wanneer. Dit is de 1e keer dat ik er besteld heb dus weet niet hoe het anders gaat.
Antwoord van Stamps4everyone
2 sep 2024
Goede morgen Jacqueline
Er was door mijn vrouw een mail naar u gestuurd, door het overlijden van gezinslid was alles tijdelijk ontregeld.
Hierdoor ben ik even buiten het bedrijf geweest en is daardoor het een en ander stil komen liggen. Heden ben ik weer begonnen en verwacht ik binnen een paar dagen alles weer up to date te hebben waaronder uw bestelling.
Vriendelijke groet Andre