Stamps4everyone- Logo - Beoordelingen

Stamps4everyone

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden224 beoordelingen in totaal

26 apr 2024
De lage prijzen. En alles wordt netjes geleverd. En redelijk snel geleverd. Verder geen aanmerkingen. Dus prima zo. En houden zo!

11 jul 2024
Bezorgtijd korter maken zou mooi zijn en als de nu bestaande bezorgtijd NIET gehaald kan worden dan communiceren naar de klant. Hoe het bezorgd word (ingepakt) is perfect alleen de bezorgdienst is niet helemaal perfect, ze vragen waar het bezorgd kan worden als je NIET thuis bent, word niet naar gekeken, ligt gewoon bij een andere buur waar ook toevallig veel geleverd moest worden, bij mij is NOOIT aangebeld (bel werkt zoals het hoort) terwijl ik gewoon thuis was.

Beoordelingen voor Stamps4everyone

24 aug 2024
Een muntcassette besteld. Na ruim 2 weken nog niks binnen. Heb een mail gestuurd, maar krijg geen antwoord. Wel steeds deze mail over mijn ervaring?? Maandag maar bellen.
25 aug 2024
Goedemorgen Annika, de situatie is uiterst vervelend voor u en u heeft zeker gelijk hierin. Dit is niet hoe wij normaliter te werk gaan zie de andere revieuws van ander klanten. Door persoonlijke omstandigheden welke zeer onverwacht zijn ontstaan lopen wij achter met leveringen maar ook met de communicatie. Het ongemak zal op korte termijn opgelost worden, wij zullen u in een persoonlijke mail meer uitleg geven. vriendelijke groet Oana
JK
Jan k.
rotterdam
1 sep 2024
5 settles bladen besteld. Tot nu toe maar 1 setje ontvangen. Contact gehad, ze gaan het uitzoeken.
9 jul 2024
Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Stamps 4 Everyone. De afhandeling en communicatie is zeer bevredigend geweest alsmede de verzendwijze/verpakking. Tot nu zie ik nog geen verbeterpunten.
21 jul 2024
Goede zegels geleverd zeker een aanrader voor de toekomst
8 jul 2024

Top verkoper

Netjes verpakt en op tijd geleverd
2 aug 2024
5 jul 2024
11 jul 2024

Bezorging kan sneller

6 jul 2024
6 jul 2024
Beste Stefan, Wij vinden u puntscore niet terecht. Wij zouden graag willen weten op welke basis u ons 1 ster heeft gegeven. U heeft een album besteld welk inderdaad nog niet geleverd is. U heeft een mail van ons gehad met de melding hiervan dat het later zou komen (rond half july) omdat de voorraad bij ons op was, bij onze collega's in Nederland en hierbuiten, eveneeens de leveranciers Leuchtturm heeft ze nog steeds niet op voorraad omdat hun productie vertraagd is. In de mail was bovenstaande vermeld en tevens zodra deze binnnen zijn, worden deze met spoed uitgeleverd. In mijn mening is de beoordeling niet terrecht, dit is een overmacht situatie, waar wij geen invloed op hebben. Vriendelijke groet Team Stamps4everyone
26 apr 2024
18 mrt 2024
Ik word altijd goed geholpen. Maar de laatste keer bestelde ik 15 easy strips, maar ik ontving er maar 14! Nu weet ik niet of er in uw bakje of laatje nog een pakje van 25 strips liggen, dan komt het wel een keer goed, want. Op de factuur stond dat de strips reeds betaald waren! Met vriendelijke groeten, Rob Strato.
18 mrt 2024
Dank voor je melding, uiteraard kan er iets misgaan op de tientallen leveringen. Wij zullen dit onmiddelijk nasturen, onze excuses.
3 jun 2024

Ik doe al enkele jaren zaken met S4E en ben zeer tevreden.

Producten zijn allemaal naar wens en keurig verzonden. Ze verlenen goede service. Door een onvolkomenheid op de website kreeg ik een ander product dan verwacht. Dit is keurig opgelost met de klantenservice.
22 jun 2024

Een uitstekende webshop!

Een heel goede webshop; altijd voordelig geprijsd en een plezierig contact met de verkoper. Waar nodig krijg je goed advies. Trouwe klanten kunnen hier ook punten sparen voor leuke kortingen.
6 jun 2024
Goede en duidelijke webshop. Concurrende prijzen en zeer regelmatig akties waarvan ik fijn gebruik maak ! Eén kleinigheid, de bezorging via GLS laat veel te wensen over.
11 mrt 2024

Zeer betrouwbaar

Ik weet niet wat beter kan want ik heb nog maar enkel Davos boeken besteld en daar ben in zeer tevreden over . van overige materialen kan ik geen beoordeling geven
11 mrt 2024
De fijne en belangstellende manier voor je aankoop en nazorg. Keurige verzorging en manier van je factuur, inpakken en snelle verzending.
18 mrt 2024
De zeer snelle levering en de nieuwe mogelijkheid om met klarna te werken wat in de maandelijkse budgettering beter uitkomt
4 jun 2024
Prima prijs/kwaliteit en uitgebreid assortiment.
4 jun 2024
het is wat ik zocht bedankt
17 mrt 2024
Als de bode het pakje wilt afleveren En er is niemand thuis. Zet het dan niet buiten neer tussen de otto,'s De catalogus was iets vochtig (het had geregend) Groetjes hans
18 mrt 2024
Beste Hans, Dit is zeer vervelend om te horen, wij zullen dit melden bij onze vervoerder.