volero.nl- Logo - Beoordelingen

volero.nl

1.643 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.191 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!

21 mei 2024
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk. Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!

Beoordelingen voor volero.nl

3 jun 2024

Aanrader

Goede service en het kleed was mooier dan op de site. Het kleed voelt heerlijk zacht aan
3 dec 2023

Goede kwaliteit

Fijne website, duidelijke omschrijving, snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding
4 dec 2023

Een nieuwe trouwe klant erbij!

Heel mooi vloerkleed en snelle en fijne klantenservice! Raad deze webshop iedereen aan!
JW
Joke W.
Abcoude
16 nov 2023
Nu in de winkel uit gezocht,goed geholpen en gelijk besteld. Mooi kleed zeer tevreden.
11 nov 2023

Topper

Makkelijke websit, snelle levering, goede prijs-kwaliteit en een heerlijk kleed rijker!
17 apr 2024
T is een prachtig buitenkleed, heel blij mee. Mooi grote maten en super snel geleverd.
PD
Paul d.
Helmond
9 apr 2024
Heeeeeel mooi buitenkleed met extra korting. Dat niet alleen, het was hel snel binnen.
10 nov 2023

Warm hart.

Het hart(vloerkleedje) de kleur de zachtheid echt leuk voor de kinderkamer binnenkort.
5 apr 2024

Een aanrader

Snel bezorgd. Heel mooi vloerkleed. Kleuren kwamen goed overeen met de online foto’s
10 nov 2023
Goede kwaliteit vloerkleed. Snel geleverd. Goede website en snelle reacties per mail.
MV
Marcella v.
Nijmegen
27 jun 2024
Prachtig Rozen Kelim vloerkleed besteld, prachtige kleuren en snel geleverd in doos.
22 mei 2024
Het is een mooi vloerkleed ben er heel blij mee en de kleuren zijn zoals op de foto
26 mrt 2024
Goed geholpen in de showroom en daarna snelle levering! Helemaal blij met het kleed!
2 dec 2023
Makkelijke website, bestellen gaat vlot en de de bezorging ook. Dus tevreden klant!
LF
Luka F.
Den Haag
20 mei 2024
Goede dikke kwaliteit kleden voor een scherpe prijs die netjes thuis bezorgd worden
EK
E K.
DELFT
6 feb 2024
Mooi hoogpolig zacht vloerkleed gekocht. Geleverd door dpd op de dag dat ik wilde.
Antwoord van volero.nl
15 feb 2024
Beste E.E. van der Kruk, Hartelijk dank voor de tijd die u hebt genomen om een review achter te laten. We waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft met Volero. Team Volero
13 jan 2024
Mooi kleed( feline), zoals door volero gemeld, gebruik een anti slip. Is veiliger.
12 mei 2024
Zijn er blij mee. Ziet er mooi uit. Is nog mooier als het eerste kleed van Volero.
3 mei 2024
Online besteld en super snel geleverd in Belgie, ook het tapijt zelf is zeer mooi!
16 nov 2023
Goede hulp in de winkel en snelle levering en ook een hele aantrekkelijke korting!