volero.nl- Logo - Beoordelingen

volero.nl

1.643 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.191 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!

21 mei 2024
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk. Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!

Beoordelingen voor volero.nl

9 nov 2023
Helemaal naar wens! Echt zoals op de website werd omschreven en past perfect bij ons interieur!
7 nov 2023
Prima prijs-kwaliteit. Retour of ruilen gaat zonder probleem. Veel is in de winkel te bekijken.
27 apr 2024

Naar wens

Levering keurig en voldoet aan de verwachtingen qua kleur. De kwaliteit had iets beter gekund.
3 dec 2023

Prachtige vloerkkeden

Prachtige, betaalbare vloerkkeden. Vriendelijke klantenservice. Snelle levering. TOP AANRADER
25 nov 2023
Zeer snelle en correcte levering. Goede en duidelijke website, die keuzes gemakkelijker aakt.
18 nov 2023

Helemaal tevreden

Vriendelijke verkoper, snel geleverd. Mooi en kwalitatief goed vloerkleed. Helemaal tevreden
4 jul 2024
Klantencontact was snel en keurig Bezorging netjes en op tijd Kwaliteit en artikel geweldig!
23 mei 2024
De bezorging verliep vlot! Het buitenkleed overtrof mijn verwachting qua kleur en materiaal.
13 apr 2024
Ik ben erg tevreden met de kwaliteit. De kleed is zacht en ziet er beter uit dan op de foto.
15 apr 2024
Snel en goed bezorgd. En mooie kwaliteit van buiten vloerkleed voor de overkapping/ serre.
2 dec 2023

Rond vloerkleed

Mooi kleed, kleuren identiek aan foto op de site van Volero Snelle levering! Zeer tevreden!
5 dec 2023
We bestelden een kleed van een plaatje, en in het echt ziet het er precies zo uit. Klasse.
19 nov 2023
Heerlijk zachte mat. Kinderen zijn er ook dol op. Kost wat, maar de mat is het geld waard!
GB
Gerda B.
Krommenie
16 nov 2023

Aanwinst in ons huis.

Snelle levering, mooie prijs kwaliteit. En alleen maar complimenten gehad over het kleed.
16 nov 2023

goed

Nou de kwaliteit is wat je ervan mag verwachten. Ook een zeer snelle service. een aanrader
26 jun 2024

Alles in orde

Snelle levering, alles goed ingepakt, tapijt zoals verwacht op basis van foto's op site.
19 nov 2023
Snelle levering. Kleur zoals besteld. Ondertapijt is wel een must. Voelt nu super lekker.
18 nov 2023
Snelle levering! Mooi vloerkleed, daarna een snelle reactie op mijn vraag via de mail! 👍👍
3 jun 2024

Aanrader

Goede service en het kleed was mooier dan op de site. Het kleed voelt heerlijk zacht aan
3 dec 2023

Goede kwaliteit

Fijne website, duidelijke omschrijving, snelle levering, goede kwaliteit prijsverhouding