mepal.com/nl- Logo - Beoordelingen

mepal.com/nl

2.912 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden38.672 beoordelingen in totaal

12 okt 2024
Ik had perongeluk een gepersonaliseerd item dubbel besteld en betaald. Dit aangegeven, gelukkig kon het nog geannuleerd worden en heb ik mijn geld terug gekregen. Echter de reden waarom het dubbel besteld was, was omdat de betaling niet goed is verlopen. Het bedra was afgeschreven maar ik kreeg van Mepal geen bevestiging dat het betaald was. De order bleef staan op " je moet nog betalen". Ik heb toen alles geannuleerd en opnieuw de betaling gedaan. Dat ging toen meteen goed. Ik krijg uiteindelijk van mijn eerste bestelling na 3 dagen een bevestiging.

2 mei 2024
Het concept van het zelf ontwerpen van je Mepal producten is natuurlijk erg leuk. Ruime keuze aan verschillende componenten, had voor mijn bestelling graag nog andere kleuren willen kiezen, maar ik begrijp dat je niet elke kleur op voorraad wil hebben. De ontwerp tool op de website mag wel een stukje groter, dat het duidelijker is om te zien hoe het er uit gaat zien. De print kwaliteit vind ik matig/voldoende, had er iets meer van verwacht. Wat ik wel erg jammer vond was dat de drinkbeker een duidelijke roze zweem heeft, printer verkeerd ingesteld? Bronmateriaal verkeerd? Indien het laatste misschien een idee om een info blok weer te geven met image settings (DPI / kleurindeling.. etc) Verzending was snel en netjes gecommuniceerd.

Beoordelingen voor mepal.com/nl

Te laat geleverd

Over het product ben ik zeer tevreden, maar de aangegeven levertijd was helaas niet aan de orde. Het product was 2 werkdagen te laat.

Spullen worden niet geleverd

18 december wat kleine spullen besteld. 29 december nog steeds niets geleverd. Wegblijven dus bij de webshop van dit bedrijf!
2 jan 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van jouw Mepal bestelling. Gezien er meerdere reviews geplaatst zijn heb ik net via de mail meer informatie over jouw bestelling gegeven. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. En anders vernemen wij dit natuurlijk graag, je mag dan op onze email reageren. Met vriendelijke groet, Dorien , klantenservice Mepal
10 nov 2023
Kwaliteit van de producten verbeteren. De deksel van de lunchtrommel gaat erg snel kapot, inmiddels al de 3e deksel besteld.
2 feb 2024
Levertijd erg onduidelijk, duurt lang voor updates en daarna nog 5werkdagen wachten voor ontvangst Verder goed assortiment
16 jun 2024

Matig

Snelle reacties Bestelling niet kunnen annuleren. Kwaliteit van bestelling slecht Geen overleg over verdere afhandeling
17 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat onze service niet voldoet aan je verwachtingen. Wij zullen jouw feedback meenemen om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal.
8 dec 2023
De afdruk op beker viel mij erg tegen de foto heel smal afgedrukt en de naam ook zoiets zou ik toch niet iemand adviseren.
11 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Mepal. Wij kijken heel graag wat we voor je kunnen doen. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
RK
René K.
SCHERPENZEEL GLD
22 dec 2023
Ik heb verschillende pogingen gedaan om Mepal te mailen met mijn klacht, maar ik krijg geen reactie op mijn mail...;(
22 dec 2023
28 jun 2024
Voor een paar euro die de deksel kostte had ik een superservice verwacht dat deze kosteloos zou worden nagestuurd
6 apr 2024
Duurde vrij lang voordat we de spullen hadden, omdat er iets niet was. Terwijl ik de andere spullen al nodig had.
LO
23 dec 2023
Bestelling niet ontvangen. Nepal gebeld en we moeten geduld hebben. Bestellling is al meer dan een week te laat.
27 dec 2023
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de levering van jouw Mepal bestelling. Mocht de bestelling inmiddels nog niet geleverd zijn, zou je ons dan kunnen voorzien van je bestelnummer en adresgegevens? Wij kijken graag mee naar de status van jouw bestelling. Wij zijn te bereiken via klantenservice@mepal.com
25 jun 2024

Matig

De broodtrommel was na een keer schuiven op het aanrecht al gekrast en de foto was slechte kwaliteit geprint.
26 jun 2024
20 feb 2024
3 of my boxes came broken and that was very upsetting as I had ordered a specific number to redo my kitchen
10 mei 2024
Verkeerd geadresseerd, daarna contact opgenomen maar nog niks gehoord. Geen pakket ontvangen en wel betaald
13 mei 2024
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de levering van jouw Mepal bestelling. Als je ons kunt voorzien van je bestelnummer en adresgegevens kijken we graag mee naar de status van jouw bestelling. Wij zijn te bereiken via klantenservice@mepal.com Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
24 jun 2024
Het tussenstuk is stuk aangekomen. Betere verpakking graag in t vervolg. Envelop was open bij aankomst
26 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Mepal. Wij kijken heel graag wat we voor je kunnen doen. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal
16 dec 2023
Product niet geleverd. Klantenservice legt probleem bij bezorgdienst, lever verplichting niet nagekomen.
18 dec 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de levering van jouw Mepal bestelling. Als je ons kunt voorzien van je bestelnummer en adresgegevens kijken we graag mee naar de status van jouw bestelling. Wij zijn te bereiken via klantenservice@mepal.com Met vriendelijke groet, SAndy van Mepal
29 dec 2023
Prima product afgeleverd . Minpunt geen duidelijke info over bezorgdatum nadat ik bestelling heb geaan
1 mei 2024
Mooie broodtrommel, maar de clips voor de randen gaan heel snel stuk. Al 3 versleten in 2 jaar :-(
2 mei 2024
11 jun 2024
Met dagelijks gebruik vindt ik het toch vrij snel kapot gaan ondermeer de doppen van de drinkfles
25 mei 2024
De klipjes aan de zijnkanten gaan best snel kapot waardoor ik al 2 nieuwe bakjes heb moeten kopen
22 jun 2024
Verzending goed maar de sluiters blijven niet goed zitten op de deksels en sluiten niet goed.
25 jun 2024
Beste Merlijn, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Mepal. Wij kijken heel graag wat we voor je kunnen doen. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Renate van Mepal