mepal.com/nl- Logo - Beoordelingen

mepal.com/nl

2.912 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden38.672 beoordelingen in totaal

12 okt 2024
Ik had perongeluk een gepersonaliseerd item dubbel besteld en betaald. Dit aangegeven, gelukkig kon het nog geannuleerd worden en heb ik mijn geld terug gekregen. Echter de reden waarom het dubbel besteld was, was omdat de betaling niet goed is verlopen. Het bedra was afgeschreven maar ik kreeg van Mepal geen bevestiging dat het betaald was. De order bleef staan op " je moet nog betalen". Ik heb toen alles geannuleerd en opnieuw de betaling gedaan. Dat ging toen meteen goed. Ik krijg uiteindelijk van mijn eerste bestelling na 3 dagen een bevestiging.

2 mei 2024
Het concept van het zelf ontwerpen van je Mepal producten is natuurlijk erg leuk. Ruime keuze aan verschillende componenten, had voor mijn bestelling graag nog andere kleuren willen kiezen, maar ik begrijp dat je niet elke kleur op voorraad wil hebben. De ontwerp tool op de website mag wel een stukje groter, dat het duidelijker is om te zien hoe het er uit gaat zien. De print kwaliteit vind ik matig/voldoende, had er iets meer van verwacht. Wat ik wel erg jammer vond was dat de drinkbeker een duidelijke roze zweem heeft, printer verkeerd ingesteld? Bronmateriaal verkeerd? Indien het laatste misschien een idee om een info blok weer te geven met image settings (DPI / kleurindeling.. etc) Verzending was snel en netjes gecommuniceerd.

Beoordelingen voor mepal.com/nl

29 sep 2024
We hebben de broodtrommel nu 2 weken en de deksel is al kapot, deze wil niet meer sluiten. Dus slechte kwaliteit wat ik niet gewend ben want heb alle broodtrommels van Mepal.
30 sep 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Mepal. Wij kijken heel graag wat we voor je kunnen doen. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal
21 nov 2023

Slecht geprint, maar snelle levering

Snelle levering ondanks het een zelf ontworpen product is. Echter kon je zien dat het logo twee keer over elkaar was heen geprint, onder er een dubbele lijn was. Erg jammer.
7 mrt 2024

Jammer

Zorgen dat bol.com niet 10,- voor jullie product kan kiezen. Soort laagste prijsgarantie geven net als Jumbo en Hornbach. Voelt heel naar om daar na de koop achter te komen.
7 mrt 2024
Bedankt voor je review. Zou je ons een e-mail willen sturen met je vraag/opmerking in deze review ? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
3 mei 2024
Mijn gepersionaliseerde broodtrommel had krassen aan de onderkant, ik betaal voor een nieuwe product, maar had meer het idee dat ik een 2e hands broodtrommel had ontvangen
3 mei 2024
Beste X, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Mepal. Wij kijken heel graag wat we voor je kunnen doen. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
27 mrt 2024
Product is van iets mindere kwaliteit dan voorgaande items. Was ook iets goedkoper, dus begrijpelijk. Bezorging niet binnen 24 uur, maar wel acceptabel binnen enkele dagen
18 jun 2024
ik kon via de website op mijn mobiel niet goed een fotoproduct maken. het sloeg er telkens uit. ten leste toch maar op mijn laptop gedaan. maar vond ik wel omslachtig
19 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat onze service niet voldoet aan je verwachtingen. We zien dat de bestelling uiteindelijk wel gelukt is. Mocht je in de toekomst nog eens tegen dit probleem aanlopen, dan mag je altijd contact met onze klantenservice opnemen tijdens het bestelproces. Voor nu wens ik je veel plezier met het zelf ontworpen artikel! Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal
18 jun 2024
We hebben de middelste ster ingevuld omdat we op vrijdag 7 juni een bestelling hebben gedaan bij Mepal en tot op heden, vandaag 18 juni nog niets hebben ontvangen.
6 dec 2023
Ik heb nog steeds de bestelling niet ontvangen. Krijg dagelijk van de bezorger een bericht dat ze komen maar tot op vandaag heb ik de bestelling niet ontvangen.
9 nov 2023
Klantenservice veel heen en weer mailen en dan nog afschuiven naar een andere partij. Had in de eerste mail wisseling ook gekunnen en had meer service verwacht
6 mei 2024
Het kwam snel binnen, maar de print van de glutenvrije en lactosevrije emblemen is erg onduidelijk. De tekst is niet goed leesbaar en de print is niet netjes
27 mrt 2024
Gehele bestelling teruggestuurd, omdat het niet het juiste was. Moest ik €7,50 retour kosten voor betalen. Belachelijk. Voor mij niet meer via de website.
27 mrt 2024
Bedankt voor je review. Het spijt me om te lezen dat de retourzending niet naar verwachting is. De voorwaarden voor het retour zenden staan op onze website vermeld. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar deze link: https://www.mepal.com/nl/klantenservice/retourneren Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
25 mrt 2024
De vorige broodtrommel ging al binnen 6 maanden kapot. Helaas is er geen ander merk dat platte broodtrommels verkoopt. Anders ging ik daar zeker naar toe
25 mrt 2024
16 feb 2024

Beschadigd pakket

Het product is echt super. Echter de bezorging was slecht. Het pakket was beschadigd waardoor de inhoud zichtbaar was. Wederom eeen slechte beurt van DHL.
16 feb 2024
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van Mepal. Wij nemen dit heel graag op met DHL. Zou je ons daarom je klacht met foto willen mailen en daarin je bestelnummer vermelden? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
28 dec 2023
Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen. Het is om voor mij onverklaarbare reden teruggestuurd naar Mepal. Zij reageren enigszins traag op mijn mail.
29 dec 2023
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van jouw Mepal bestelling. Hoewel wij hier niet altijd invloed op hebben, kijken we graag mee of we iets voor je kunnen betekenen. Neem dan ook gerust contact met ons op via klantenservice@mepal.com of 0573 82 0820 en houd je bestelnummer bij de hand. Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal
15 jun 2024

Te kleine maat

Bestelling is goed gegaan, maar had de bewaardoos groter gehoopt ivm bewaren wraps. De maat is niet de onderste maat, maar bovenste maat. Beetje jammer
17 jun 2024
Beste klant, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat onze service niet voldoet aan je verwachtingen. Als ik je review lees, lijkt productinformatie niet juist te zijn? Graag vernemen wij hoe wij dit wellicht kunnen verbeteren. Zou je ons een e-mail willen sturen met hetgeen waar je tegenaan bent gelopen? Dit mag naar klantenservice@mepal.com. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Dorien, klantenservice Mepal
20 mei 2024

waardeloze verzendpartner

Produkt prima, de levering met DHL waardeloos. Kreeg steeds bericht dat het pakket morgen zou komen, en dan kwamen ze niet... Ging een week zo door.
21 mei 2024
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van Mepal. We nemen je feedback van harte aan. Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
4 apr 2024
Ik heb 2x bericht ontvangen dat Mepal niet kan leveren. Problemen met de transporteur. Dus tot op heden geen product van de Mepal ontvangen
4 apr 2024
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is over de levering van jouw Mepal bestelling. Als je ons kunt voorzien van je bestelnummer en adresgegevens kijken we graag mee naar de status van jouw bestelling. Wij zijn te bereiken via klantenservice@mepal.com Met vriendelijke groet, Sandy van Mepal
5 nov 2023
De brooddoos is prima, de drinkfles ook. Maar het doosje voor fruit is veel kleiner dan weer verwachtten, er kan niet eens een hele appel in.
27 mrt 2024
Ongelooflijk slechte klantenservice en klantvriendelijkheid. Belachelijke reacties op retour artikelen en ronduit onbeschoft aan de telefoon!

Kreeg verkeerde kleur

Ik had een persoonlijk ontwerp gemaakt en opgeslagen. De dag erna heb ik besteld en ergens is de kleur van de broodtrommel gewijzigd.