18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden!
Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht.
Dus twee keer heel tevreden 😃👍
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.
Beoordelingen voor Podobrace.nl
10 okt 2024
Ik heb in de opmerkingen aangegeven dat ik de tape in verschillende kleuren wilde. Ik kreeg helaas alleen blauwe tape
12 okt 2024
Wat enorm spijtig dat u geen verschillende kleuren heeft ontvangen. U kunt dit aangeven in uw bestelling en niet bij de opmerkingen. Uiteraard willen wij u hierbij tegemoetkomen en zullen wij dit voor u oplossen. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: Fijn dat u contact met ons heeft opgenomen en wij u alsnog de juiste kleuren hebben kunnen toesturen.
15 okt 2024
Te strak
Hij was voor m’n vader, maar die vindt dat ze veel te strak zitten,
hij heeft de striemen in z’n voet.
18 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wat spijtig dat het product te klein is voor uw vader, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hanteren een niet goed geld terug beleid zoals op de website aangegeven. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen
10 okt 2024
Levertijd wordt niet gehaald, het onderdeel is zelfs niet op voorraad, dit wordt niet vermeld.
12 okt 2024
Onze excuses dat wij niet konden voldoen aan onze leverbelofte. Wij hopen dat u uiteindelijk wel tevreden bent met het product. Als wij nog wat voor u kunnen betekenen aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen zodat één van onze specialisten u zo snel mogelijk kan helpen.
18 okt 2024
Voor mij niet geschikt. Door dikke bovenbenen rolt de kniebrace op en dat doet pijn.
18 okt 2024
Wat enorm spijtig dat de brace niet geschikt is voor u. Wist u dat alle producten gepast en uitgeprobeerd mogen worden? Als de brace niet naar wens is dan mag u deze kosteloos retourneren. Mocht u advies willen over een andere brace die beter bij u past dan zit ons team voor u klaar. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: Helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen.
7 okt 2024
Na ruim 1.5 week na besteldatum nog steeds geen levering!!
12 okt 2024
Onze oprechte excuses dat wij niet aan de leverbelofte hebben kunnen voldoen. Wij hopen dat u uiteindelijk na het lange wachten toch tevreden bent met uw brace. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.
8 okt 2024
INLEGZOOLTJES VOOR HIELSPOOR HELPEN VOOR GEEN METER
9 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wat spijtig dat u niet tevreden bent met de zooltjes, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hanteren een niet goed geld terug beleid zoals op de website aangegeven. Alle producten die niet naar wens zijn mogen geretourneerd worden. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
13 okt 2024
vind de brace te stijf
18 okt 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien dat u een brace heeft besteld met beschermingsniveau 3, dit is de zwaarste bescherming door middel van een spalk. Mocht u de brace te stijf vinden dan kunt u kiezen voor een brace met een lager beschermingsniveau. Al onze producten mogen even uitgeprobeerd worden, mochten deze niet naar wens zijn dan mogen deze kosteloos geretourneerd worden. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: Helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen
7 okt 2024
9 okt 2024
Wat enorm spijtig dat u ons beoordeeld met 1 ster. Wij zien dat wij helaas niet konden voldoen aan onze leverbelofte waardoor u uw bestelling heeft geannuleerd, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.
Wij zijn onder de indruk van de supersnelle reactie én actie door de medewerkster van uw Klantenservice.
Voor de bestelde steunkousen, die ons onvolledig bereikten, werden direct een ander paar gestuurd.
Dit, zo beargumenteerde zij, omdat Podobrace graag tevreden klanten heeft.
Nou, dat was, is en blijft zeker zo wat ons betreft!
Nogmaals heel hartelijk dank en fijn te merken dat er nog bedrijven bestaan die werkelijk weten wat het begrip service inhoudt.
21 sep 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Bij Podobrace streven we altijd naar optimale service. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn.
Wist eerst niet goed welke brace, in overleg gegaan....na verschillende te hebben geprobeerd...en terug gestuurd te hebben (kosteloos) tot een perfecte oplossing gekomen.
Heb hetzelfde artikel nogmaals besteld....
Waarom? niet omdat het versleten is...maar omdat het ZO goed zit, dat ik zeker wil zijn dat ik altijd een "schone" brace heb.
2 okt 2024
Fijn dat het hele proces van bestellen en retourneren zo soepel is verlopen en u uiteindelijk de juiste brace heeft gevonden. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
13 sep 2024
Same day delivery do not deliver the same day
I've ordered the same day delivery and gave descriptive directions how to find me. But the package was delivered only late evening on the next day. And the worst is that the carrier refused to go upstairs and I had to go down even though my feet was not Ok.
13 sep 2024
We are very sorry that your order was not delivered the same day, we sincerely apologize for this. We immediately filed a complaint about this with Trunkrs. We have sent you an email with an appropriate compensation
20 sep 2024
Prima service, ook na fout land vermelding bij adres. Ik kreeg gelukkig een andere toegestuurd.
Deze was er binnen een dag.
Nou hopen dat het de goede uitwerking heeft.
Ik mistte wel een uitleg hoe aan te brengen.
21 sep 2024
Hartelijk dank voor het plaatsen van een recensie. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden over onze dienstverlening bent en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn
De steun voelt als een verlichting. Voor mijn enkel en kuit heb ik maat L nodig maar ik heb schoenmaat 37 en daarom had ik beter de kous zonder voet kunnen nemen. Ik heb nu zelf de voet wat korter gemaakt.
5 sep 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent en kijken uit naar een volgend bezoek
gebruik brace vanwege klapvoet, deze was aan vervanging toe dus nieuwe besteld, direct geleverd, prima zaak, aan te bevelen! (heb inmiddels ook een erg. burostoel, rollator allemaal van Podocare!)
13 sep 2024
Wat fantastisch om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was! We zijn blij dat onze snelle levering, producten en service aan uw verwachtingen voldeden.
27 sep 2024
Eigenlijk is het dom …..ik heb reeds…
Eigenlijk is het dom …..ik heb reeds ongeveer dik 15 paar van deze zolen besteld, op al die jaren ! Moesten ze niet goed zijn of niet helpen ,zou ik ze toch niet blijven bestellen !
28 sep 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. Het is een genoegen om te vernemen dat u tevreden bent en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.
30 sep 2024
Er was een probleem met de levering van het product. Na contact met pidobrace werd er meteen een nieuw product toegestuurd. Dit werd de dag nadien meteen geleverd.
29 sep 2024
Inlegzolen voor platvoeten. Voorzijde even op maat knippen en klaar. Ik voel eigenlijk geen verschil met de peperdure op maat gemaakte orthopedische inlegzolen.
2 okt 2024
Hartelijk dank voor deze review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze zolen!
Het artikel werd snel bezorgd en was keurig ingepakt. De prijs vond ik wel een beetje hoog. Maar het is een goed artikel en daarom toch de prijs wel waard.
13 sep 2024
Bedankt voor uw positieve recensie!
29 sep 2024
De juiste informatie.
De goede uitleg over inlegzolen en voel ook inderdaad verschil, koelbandada werkt perfect alleen iets te groot maar er is helaas één maat.
2 okt 2024
Bedankt voor uw review. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent. Inderdaad is de bandana maar in één maat verkrijgbaar.
11 sep 2024
Maten kloppen toch niet goed volgens de matentabel moest ik largebestellen maar deze geeft toch niet echt de compressie die ik verwachtte
13 sep 2024
Bedankt voor uw review. Wat spijtig dat u niet tevreden bent met het product, onze oprechte excuses hiervoor. Wij hanteren een niet goed geld terug beleid zoals op de website aangegeven. Wij hebben u een mail gestuurd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
Update: Wij hebben inmiddels contact met u gehad en uw aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Wij hopen dat wij aan de hand van uw review u toch hebben kunnen helpen en een positieve draai hebben kunnen geven aan uw ervaring met onze webshop.