18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden!
Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht.
Dus twee keer heel tevreden 😃👍
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.
Beoordelingen voor Podobrace.nl
13 sep 2024
je voelt gelijk wat het doet in je rug,alleen de schouderbanden schuren iets bij je oksels maar dat is niet een groot probleem
14 sep 2024
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent en kijken uit naar een volgend bezoek
2 sep 2024
Je kunt er moeilijk mee lopen
Bv. Toilet bezoek eerst alles los maken daarna alles vast maken.
Het is gevoelig aan mijn voet
5 sep 2024
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zien dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice om tot een oplossing te komen. Als u verder nog vragen heeft of in de toekomst een medisch advies nodig heeft, aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen zodat één van onze specialisten u zo snel mogelijk kan helpen.
2 sep 2024
De brace stinkt enorm naar rubber. Ik kon deze niet gebruiken zonder deze eerst te wassen. En dan nog is de lucht niet weg.
5 sep 2024
Hartelijk dank voor het plaatsen van een recensie. We vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent. Via de mail hebben we contact met u opgenomen om tot een passende oplossing te komen.
21 sep 2024
Bij niet afleveren van post.nl onmiddellijke actie door opnieuw opsturen product.
Bij retourneren direct geld terug.
21 sep 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent en kijken uit naar een volgend bezoek
24 sep 2024
Heel jammer dat hij erg afgeeft als je wat zweet.
Heb nu al 2 keer zwarte vlekken in mijn 't shirts gehad.
25 sep 2024
Bedankt voor uw review. Dit is geen bekende klacht over deze brace bij ons. Wij hebben u een mail gestuurd om tot een oplossing te komen en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
3 sep 2024
Een brace was gebruikt en beschadigd. Wel een nieuwe gekregen. Ze zijn wel laag in kwaliteit en heel duur
5 sep 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een bericht achter te laten. We vinden het spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent. Via de mail hebben we contact met u opgenomen om tot een passende oplossing te komen.
6 sep 2024
De service is uitstekend. Ook het terug sturen en betaling van het teruggestuurde was prima geregeld.
13 sep 2024
We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn
13 sep 2024
Heb het toompje tussen duim en wijsvinger moeten doorknippen: drukte het vat dicht. Verder prima.
13 sep 2024
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat u een manier heeft gevonden om het product fijn te dragen
7 sep 2024
Mooie prijs en goede nazorg
Mooie prijs, snel geleverd en, na geconstateerd defect, meteen een vervangend onderdeel gestuurd.
13 sep 2024
Bij Podobrace streven wij altijd naar een optimale service en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij zijn dan ook verheugd om te vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
18 sep 2024
Ik heb nog altijd niet het bestelde artikel ontvangen. de communicatie via de mail is correct.
27 sep 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Nogmaals onze excuses dat wij niet aan de leverbelofte konden voldoen en u hierdoor uw bestelling heeft moeten annuleren. Uw aankoopbedrag hebben wij teruggestort op uw rekening.
Met mijn bestelling wat problemen gehad,
MAAR ALLES IS HELEMAAL GOED GEKOMEN.
CHAPPOO
13 sep 2024
Bedankt voor uw positieve review, daar worden wij blij van.
20 sep 2024
Goede kwaliteit van het bestelde. Graag aan huis bezorgen. Moest nu weer naar DHL lopen
21 sep 2024
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, dat stellen we zeer op prijs.
12 sep 2024
Heel goede service! En het product voldoet aan alle verwachtingen.Ga zo door!!
13 sep 2024
Wat geweldig om te horen dat u onze service waardeert! Het doet ons echt goed om te weten dat u blij bent met het product. Bedankt voor deze mooie review, en we kijken uit naar uw volgende bezoek op onze website!
9 sep 2024
Product is precies zoals verwacht. Levering was snel en ook zoals aangegeven.
13 sep 2024
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling, dat stellen we zeer op prijs.
9 sep 2024
Hadden dubbel besteld , en dubbel betaald. Na 2 dagen geld terug gestort. Top
16 sep 2024
We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze service en kijken uit naar een volgend bezoek op onze website
Gisteren besteld, vandaag geleverd. En het product is prima omschreven.
13 sep 2024
Wat fantastisch om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was! We zijn blij dat onze snelle levering en communicatie aan uw verwachtingen voldeden.
19 sep 2024
De bestelling geplaatst, en het was binnen no time geregeld door hun.
20 sep 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we zeker.
Wat geweldig om te horen dat uw bestel ervaring zo vlot verliep en dat de levering snel was! Bedankt voor uw positieve feedback en hopelijk tot een volgende keer
11 sep 2024
Snelle levering, goed verpakt en heel blij met mijn aankoop.
11 sep 2024
Wij zijn blij te horen dat u blij bent met uw aankoop. Bedankt voor uw review